Reiki har gjort sitt

Spread the love

En kanalisering som visar att Reiki har gjort sitt på Jorden

Reikins historia

Reiki är en väldigt populär healingmetod som funnits sedan Mikao Usui kanaliserade ner metoden och symbolerna 1914. Hawayo Takata var första kvinna som fick bli lärare och 1938 öppnade hon klinik på Hawaii med en variant som var mer anpassad för västerlänningar. En av hennes elever, Wanja Twan, introducerade Reikin i Sverige 1980. Idag finns flera varianter som t ex Holy Fire Reiki, Angelic Reiki och Karuna Reiki. Reikihealingen har blivit så accepterad att till och med företagens friskvårdspeng kan gå till att betala kurser eller behandlingar i Reiki.

 

Reiki har gjort sitt på Jorden

Men idag är Reikin inte ren längre och passar inte mänskligheten. Den kan hindra uppstigningen, i värsta fall även skapa problem på olika sätt och det är framförallt initieringarna som är problemet.

Jag initierades till Reiki Master 2000 och har själv aldrig haft problem av de initieringar som jag fick, vad jag vet i alla fall. Men det finns de som har haft och har problem. En mycket andlig kvinnlig person fick för någon vecka sedan kontakt med en japan som var väldigt upprörd över hur hans healing hade utvecklats. Hon visste inte vem Usui var och kunde inget om Reiki. Det var andra som hörde henne berätta om hennes kontakt som förstod vem han var.

Att Reikin verkar vara oren ledde till att jag satte mig ner med mina guider och frågade om jag kunde få veta mer om det här. Är Reikin inte bra, i så fall varför och kunde jag då få lära mig att avlägsna Reiki-initieringar? De sa att jag skulle få svar på mina frågor. Och det fick jag. Det blev följande kanalisering på morgonen den 3 december 2020.

 

Resa till 19:e dimensionen

Jag möter upp en av mina guider, Elohim Christos, i 9:e dimensionen. Han säger:

– Hej Lena. Är du redo?

– Hej Elohim C. Ja, jag är redo.

– Ta min hand så reser vi.

   Jag tar hans hand och i samma stund blir allt svart, mjukt och sammetssvart. Jag förnimmer en energi innan den snabbt byts ut av en annan. Så känner jag att vi slutar accelerera och till sist stannar vi. Jag ser fortfarande ingenting men jag vet att vi stannat eftersom den energi jag förnimmer, nej jag känner den, är hela tiden närvarande. Elohim C håller fortfarande min hand. Nu frågar han:

– Ser du nåt, Lena?

– Nej, ingenting.

– Ok, nu då.

   Plötsligt känns det som en vindfläkt rör vid mitt huvud och sakta framträder dunkel värld där ljusvarelser i människoliknande skepnad vandrar omkring. En varelse stannar upp och börjar sedan gå fram mot oss. Varelsen ger ett maskulint intryck, är väldigt slank och verkar vara lite över 2 meter lång. Varelsens ansikte blir delvis synlig när han till sist stannar 1,5- 2 meter från oss. Han påminner om ståtliga indiska rajor eller heliga män utan skägg. Nu bugar varelsen. Elohim bugar tillbaka och släpper min hand och säger:

– Det här är Kuthame. Han tar hand om dig nu. Jag återkommer när det är dags att åka tillbaka.

   Med de orden bleknar han bort och försvinner. Jag är inte rädd, mer nyfiken. Jag vänder mig mot Kuthame och bugar.

– Var hälsad, Lena eller vill du bli kallad ditt själsnamn?

   En härlig röst som påminner om viskande silverklockor hörs inne i mitt huvud.

– Var hälsad Kuthame. Tack men Lena blir bra. Får jag fråga lite?

– Ja, det går bra.

– Var är jag?

– Du är i 19:e dimensionen och just härifrån kanaliserade Mikao Usui ner sin healing.

– Ok. Ja, jag har aldrig haft problem med mina initieringar men jag vet andra som har och har haft det.

   Jag förnimmer en känsla av medkänsla.

– Ja, tyvärr. Usui gjorde rätt, från början i alla fall, men sedan hände något. Lägre frekvenser och det som ni kallar mammon och profit beblandade sig med healingen. Initieringarna blev mörkare och mer begränsande. Ni människor har olika energistrålar och från början förstärkte symbolerna Omega-energin härifrån men när symbolerna förvanskades stängde de ner de andra strålarna, endast strålen med symboler var aktiv. Det gjorde att era makthavare kunde ha koll på er och styra er.

 

 

– Men idag är det något mer också. Jag fick till mig något i natt om människans utveckling och Reiki-energin.

 

– Ja, ni har svängt en aning, inte mycket men lite, från den ursprungliga förväntade utvecklingsvägen. Healingen som Usui kanaliserade ner och kallade Reiki ligger nu i utkanten eller, för en del människor, utanför era strålar och därför blir ni hämmade eller helt av avstängda från fortsatt utveckling tillsammans med mänskligheten.

– Så Reiki har gjort sitt på Jorden?

– Ja, Reikin har ingen plats på Jorden längre. Den har för länge sedan spelat ut sina fördelar.

Ok. Hur gör vi för att hjälpa dem som har Reiki-initieringar och vill bli av med dem?

– Ett antal personer med vissa healingegenskaper kommer att läras upp. Ni kommer att få lära er hur Omega-energin fungerar och hur man tar bort initieringarna. Du kommer att få lära dig det nu.

– Coolt. Det vill jag gärna.

– Så bra. Du är mycket lämpad efter all din erfarenhet med auratransformations-energierna från Arcturius. Ska vi börja?

– Ja tack.

   Kuthame höjer sin ena arm och håller handen ovanför mitt huvud. Nu forsar bilder och information in i mig, jag får bekanta mig med Omega-energi-källan varifrån symbolerna kommer. Så plötsligt förstår jag hur komplexiteten fungerar, dess kraft, syfte, början och slut. Den känns väldigt harmonisk och god. På sitt sätt. Samtidigt känner jag hur oförenlig den är med den energi vi har på Jorden nu i uppstigningen. Så blir jag instruerad hur jag gör för att avlägsna de symboler som sitter på strålen, de symboler som tillförs personen vid initieringar. När symbolerna är borttagna kan strålen interagera med andra energi-strålar.

  Energin och synerna dämpas och framför mig ser jag åter Kuthame stå. Han har tagit ner handen som han hållit över mitt huvud.

– Blev jag initierad nu?

– Nej du fick ta del av Omega energins beskaffenhet och hur du kan eliminera de symboler som används inom Reiki och tillförs vid initieringarna. Känns det bra?

– Ja det känns väldigt bra.

– Fint. Jag erbjuder mig att bli medlem i ditt team och assistera när du ska avlägsna Reiki-initieringar. Om du vill det vill säga.

– Oj, tack så mycket. Det vill jag gärna.

– Härligt. Då ska du få återgå till ditt jordeliv.

   Så står Elohim C där för att ta mig tillbaka. Men innan jag lämnar 19:e dimensionen och Kuthame måste jag bara fråga:

– Kuthame?

– Ja, Lena?

– Jag har mött Kuthumi. Har han någon koppling till dig?

   Jag känner en varm känsla komma emot mig.

– Ja, jag vet du har mött honom. Han är min bror. Han ville uppleva hur det var att vara inkarnerad i en människokropp i 3:e dimensionen. Efter hans upplevelser blev han uppstigen Mästare. Er kontakt gjorde att jag erbjöd mig att arbeta med dig när jag hörde att du skulle komma. Vi vill gärna kompensera er människor för det som hänt och att hjälpa till att åtgärda problemen.

– Ok. Det förklarar saken. Ja, jag vill gärna jobba med dig.

– Det är jag så glad för. Tack och på återseende.

– Tack själv och på återseende.

   Elohim C tar min hand och frågar:

– Är allt ok?

– Ja, allt är ok.

 – Då så. Då åker vi tillbaka.

   Vi bugar båda till Kuthame och jag ser han bugar tillbaka innan han bleknar bort. Vi har redan påbörjat vår resa tillbaka.

 

Min sanning

Det som kom fram i den här kanaliseringen visar att Reiki har gjort sitt på Jorden men det här är min sanning och behöver inte vara din. Om du mår bra av initieringarna behöver du inte göra något om du inte vill. Om du jobbar med Reiki och är orolig, både för dig själv och dina klienter, var inte det. Även om du väljer att avlägsna dina initieringar kan du skapa din egen healing och jobba med den.

 

Ny behandling som avlägsnar Reiki-initieringar

Efter den här kanaliseringen inser jag att jag behöver en variant på min Avancerad Stjärnchakrahealing som är speciellt framtagen för att avlägsna auratransformationer. Den tar bort Reiki-initieringar också men mest pga att healingen är högre i frekvens än Reikin. Avancerad Stjärnchakrahealing är förankrad i 22 dimensionen, Reikins Omega-energi kommer från 19:e och auratransformationsenergin kommer från 5:e dimensionen men låser in initierade i 4:e dimensionen.

Min nya metod, som jag kommer att kalla Stjärnchakrahealing RE-Light, avlägsnar specifikt initieringar typ Reiki och är mindre omfattande än Avancerad Stjärnchakrahealing. Mer info hittar du här. Känner du att du vill avlägsna dina Reiki-initieringar är du välkommen att höra av dig till mig.

 

 

 

 

 

Här kan du läsa om hur jag fick till mig min healingmetod Stjärnchakrahealing.

Här kan du läsa om Stjärnchakrahealing.

Här kan du läsa om Stjärnchakrahealing Light.

Här kan du läsa om Stjärnchakrahealing RE-Light.

Här kan du läsa om Avancerad Stjärnchakrahealing.

Vill du kontakta mig når du mig lättast via epost: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson


Spread the love