Healing

Healing för mig är ett stort begrepp. Det finns många olika typer av healing och den jag utför kallar jag Stjärnchakrahealing.

Mina olika typer av Stjärnchakrahealing är:

+ Stjärnchakrahealing Light. Här kan du läsa mer om den
+ Stjärnchakrahealing. Här kan du läsa mer om den och hur jag fick tillgång till den 2017
+ Stjärnchakrahealing RE-Light  Här kan du läsa mer om borttagning av Reiki-initieringar
+ Avancerad Stjärnchakrahealing. Här kan du läsa mer om borttagning av auratransformationer.

Det finns många som utför healing och flera är bra eller väldigt bra. Så finns det sådana som man bör undvika. Min uppfattning och erfarenhet är att det mindre bra att genomgå initieringar för det kan lätt ställa till det i ditt eget energisystem.

Vill du kontakta mig når du mig lättast på epost: lena.ellingsson@lenaellingsson.se

Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Följ mig på Telegram: The Peaceful Warrior

HandJorden800

Healing

Healing och Sverige är inte kompisar, inte än

 

Vad är healing?
Healing är överföring av livsenergi, är läkande och smärtlindrande på många plan. Den är till viss del lik en religiös förbön med den skillnaden att i healing finns ingen religion, enbart en tro på att vi består av energi och kan påverka varandra positivt. Det finns många åsikter om healing och belackarna hävdar att allt är bluff och att placeboeffekten är hög.


Healing utan initieringar har inga biverkningar andra än eventuella utrensningssymptom. Behandlingsformen är mycket lätt att ge, i princip alla kan ge healing.

Distanshealing
Distanshealing är minst lika effektiv och här försvinner placeboeffekten då ingen handpåläggning förekommer eller personlig påverkan genom att vara närvarande. Andra tillfällen när placeboeffekten försvinner är när healing utförs på djur, spädbarn, växter mm.

När det gäller placebo har flera studier visat att placebo faktiskt skapar läkning. Placebo är i sig positiv i det här sammanhanget.

Alternativvård och healing i Sverige
Varför är det så trögt i Sverige att healing ska bli accepterad och få utövas på sjukhus? Det är nästan bara Sverige kvar som håller så stenhårt på kvacksalverilagen och monopoliskt bara sysslar med den vetenskapliga medicinen vilken verkar vara stenhårt styrd av läkemedelsbolagen. Ta till exempel USA, Australien och Norge där sjuksköterskor får ge healing.

Det verkar finnas mycket motstånd i höga positioner i Sverige mot att människor blir ”friska på fel sätt” som hindrar att sjuktalen går ner samt biverkningar av mediciner minskar.

Forskning i Sverige
1995-1997 bedrevs healingforskning på Karolinska Institutet med professor Kerstin Uvnäs-Moberg. De hade anlitat healern Channie West som utförde många behandlingar, helt utan arvode, på patienter och möss. Även distanshealing utfördes för att utesluta placebo. Resultatet blev bl a 85% snabbare sårläkning men helt plötsligt fick professor Kerstin Uvnäs-Moberg order från högre ort att omedelbart avsluta forskningen. Sedan försvann hyllmeter av forskningsmaterial. Ingen vet var de är idag. En del av forskningen finns på kopior men alla original försvann.

Här finns länkar till intervjuer med bl a Channie West och professor Kersin Uvnäs-Moberg: http://shekinah.se/pressrelease.htm

2005 donerade Osher Foundation 43 miljoner till Karolinska Institutet och Osher Center för att bedriva forskning på alternativ medicin. Vart de pengarna tog vägen är det ingen som vet. I dagsläget har 71 studier bedrivits men endast 3 har berört området alternativ medicin och det är:

  1. Akupunktur, fusk-akupunktur och uppkastning vid strålbehandling
  2. Akupressur och smärta
  3. Intervention research

Här finns en artikel om Osher foundation: https://newsvoice.se/2011/11/osher-centrum-fick-43-miljoner-kr-endast-3-av-71-studier-har-gatt-till-alternativmedicin/

Jag är glad och tacksam över att få bidra med en så enkel och effektiv metod för att hjälpa de som vill ha min hjälp. Min healing har sådana positiva effekter, både direkt och på sikt. Jag hoppas också att jag, medan jag lever, får uppleva en förening mellan traditionell sjukvård och den alternativa – som jag vill kalla komplementär – medicin.

Varför inte låta den traditionella sjukvården ta hand om det akuta som t ex brutna ben vilket den är expert på och låta den komplementära ta hand om friskvård och besvär som den traditionella sjukvården kallar ”kroniska” eller ”psykiska”? Den komplementära vården har ett bredare och djupare synsätt och kan hitta orsaker och behandla problem som klienten annars skulle få dras med resten av sitt liv. En sådan förening skulle avlasta den nuvarande sjukvården rejält och frigöra resurser för nödvändig akut vård. I dagsläget flyr personalen den traditionella vården pga synsätt på både patienter och anställda. Det är personalbrist på många orter i landet och därmed kan patienterna inte få den vård som de har rätt till. Den personal som blir kvar går på knäna, blir utbrända, vilket inte godkänds av försäkringskassan för att få sjukpenning i dagens Sverige.

Vårt sociala skyddsnät har för länge sedan havererat. I början lappades och lagades det men nu räcker inte det längre, det finns inget kvar att sätta fast lapparna på. Många faller genom hålen, undertecknad inbegripen. Det är dags att skrota hela systemet och bygga upp det från grunden igen. Jag undrar vart vi är på väg. En lavin har startat och jag bävar för effekten av den när den till slut stannar.