heartw800

Kunderna om Stjärnchakrahealing

Spread the love

På den här sidan delar jag med glädje vad kunderna tycker om Stjärnchakrahealing

“Jag är jättenöjd med stjärnchakrahealingen jag fick av Lena. Det var precis i en period då jag behövde hjälp att bli av med en massa gammalt skräp. Jag fick också hjälp att ta bort rädslor jag själv trasslat in mig i. Lena berättade hur mina chakran mått och vad hon gjort, det var väldigt intressant information som jag kunde relatera till. Det kändes som att få en inre välbehövlig dusch ;)”
Kvinnlig företagare

“Jag hade länge funderat på Stjärnchakrahealing och när jag väl bestämde mig kände jag att det låg rätt i tid då behovet av ett nytt avstamp var stort. Det var en mäktig upplevelse, jag gick ner i djup avslappning och kunde både känna av energier i förändring och en djup tacksamhet efteråt. Vad man känner eller inte har kanske mindre betydelse, men det kändes i alla fall att jag varit med om någonting speciellt när jag återigen “vaknade till” vilket jag gjorde i slutet av healingen. Den vägledning som Lena efteråt gav kändes mycket seriös och gavs med stor empati, kärlek, ödmjukhet och respekt. Jag tycker att informationen var vägledande och stämde in på mig och kan med stor respekt för det egna valets betydelse rekommendera Lena och hennes Stjärnchakrahealing. “
// Nöjd och tacksam kund

“Jag lägger mig på soffan, blundar och slappnar av. Först märker jag ingenting, men efter en stund blir jag varm i hela kroppen, det liksom pirrar skönt. Sedan börjar jag skratta, det går liksom inte att hejda, skrattet bubblar bara upp. Det är som om jag släpper ut en massa instängd glädje och det känns underbart. Sedan vill jag bara gråta, är som om jag behöver göra det också. Spänningarna släpper och det känns väldigt härligt efteråt. Jag blir lugn och avslappnad.”
Manlig kund

masshand200x290

Jag uppskattar Lenas stjärnchakrahealing så. När min man hastigt och mitt i livet dog, rämnade allt för mig. Jag kände mig hudlös och helt dränerad av chock och sorg. Inför begravningen fick jag en fantastisk healing av Lena och tack vare den och det stöd från andra sidan som hon förmedlade fick jag oanade krafter att genomföra den. Kärleken, stödet och budskapen från ärkeänglarna och andra sidan är fantastiskt att få uppleva genom Lenas healing, och hjälper mig att långsamt läka och åter ana en ljus framtid.
Kristina


Spread the love