colorful-w800

Kunderna om Avancerad Stjärnchakrahealing

Spread the love

Här kommer jag att dela med mig av vad kunderna tycker om Avancerad Stjärnchakrahealing

colorful-w800

“Jag har under en tid tillbaka funderat på mitt liv med AT! Det känns tomt, min andliga kontakt är i stort sett borta och det är en enorm saknad.
Såg ditt inlägg på Fb att du tagit bort din At och det gjorde mig glad. Det går alltså att göra!
Jag som fått höra att det inte skulle gå utan den var permanent.
Efter några veckors funderande så ringde jag dig och du kunde hjälpa mig. Nu har det gått ca 3 mån efter borttagandet av At:n och jag känner mig mer harmonisk och lugnare. Har också blivit starkare i mina beslut och står upp för mig själv på ett annat sätt än tidigare. De andliga upplevelserna som jag hade tidigare har inte kommit tillbaka än, men jag har upplevelser och drömmar som är speciella så jag hoppas och tror att det är på gång. Min healing har dock blivit bättre och jag litar på den idag (och mig själv att jag kan). Så Tack Lena för din hjälp och jag kan med gott hjärta rekommendera dig till andra.”
Birgitta

colorful-w800

“I juni 2017 fick jag kännedom om att det var möjligt att avlägsna sin AT med stjärnchakrahealing. Det var som om hela min kropp och hela mitt väsen skrek ”JA”. Jag kände att det var helt rätt för mig. Sedan ett halvår tillbaka hade jag inte känt igen mig själv. Ensamhet, utanförskap och social rädsla tog över min annars så sprudlande och utåtriktade personlighet.
Lena hade hjälpt mig tidigare och för mig var det ett självklart val att genomföra stjärnchakrahealingen hos henne. Innan var jag nervös, rädd att inte healingen skulle ha någon inverkan på mig. Mina rädslor var dock obefogade. Behandlingen var fantastisk! Det kändes ungefär som att resa i tiden. Minnen, bilder, händelser och människor strömmade förbi i mitt inre. Vid ett tillfälle började jag skratta och upplevde genuin glädje utan att kunna sätta fingret på varför.
Efteråt berättade Lena (tillsammans med sina medhjälpare) vad de utfört under healingen. Det har hjälpt mig mycket – inte minst fick jag förståelse för mitt mående innan behandlingen och en inblick i vad jag hade att vänta.
Det tog tid för mig att landa i mina egna energier. De första två månaderna kände jag mig låg och väldigt ensam. Nu, efter ytterligare två månader, mår jag bättre än aldrig förr! Jag har hittat tillbaka till mig själv och upplever en inre trygghet, något som har haft positiv inverkan på mina relationer. Jag är full av energi och känner en gränslös glädje inför livet! Det är som att jag ser världen med ett barns ögon och jag älskar det. Tack Lena för din ovärderliga hjälp. Du är fantastisk!”
Kvinnlig kund

colorful-w800

“Ville berätta lite hur det varit sedan behandlingen i somras.
Sommaren brukar alltid vara en tuff tid för mig. Jag jobbar då som assistent och har dygnet runt ansvaret även när det finns annan assistent i huset. Sömnen brukar bli lidande. Jag brukar ha svårt att hålla eget fokus och egen balans. Nu gick det ovanligt bra. Jag kände mig stark både till kropp och själ och blev inte så dränerad som jag alltid blivit.
Det som blivit tydligt är mina egna gränser, plötsligt hör jag mig själv säga ifrån! Det känns som jag också på ett tidigare stadium kan se vad den andre i kommunikationen håller på med. Det gör att jag inte blir “borttrollad” i antingen ord eller känslor utan kan “hålla min egen tråd” och därmed mitt eget fokus. Har hänt flera gånger nu i kontakt med myndigheter kring assistansen. Inte minst i kontakt med människor som vet att utnyttja min känslighet o sårbarhet har det blivit skillnad, vilken energibesparing! En speciell person som varit en enorm “energitjuv” under många år har nu börjat undvika mig! Äntligen!
Mitt mantra har blivit “no –more-bull-shit”
Jag trivs ännu bättre i mitt eget sällskap känner ett lugn och en glädje som är behaglig och energigivande!
Jag upplever mig mycket känsligare för andras mentala stress, har svårt att sova, mina tankar börjar snurra el jag drömmer mycket.
Jag bestämde mig för att ha facebook fasta och undvika dom flyktvägar som finns i roa hjärnan med sånt. Även annan rensning med kost och motion känns viktig liksom att få vara helt i fred med jämna mellanrum tex förra veckan åkte jag ut på landet för att bara vara och kunna skriva.
Har också bestämt att träffa olika människor IRL som jag tycker är intressanta och viktiga för mig som jag “tappat” bort under åren.
Dock har jag ibland en känsla av att “vara i limbo”, som jag inte vet vad nästa steg är. Försöker tänka att detta är nästa steg: att bara vara i kroppen för kanske första gången i mitt liv, kunna lita till både känsla och tanke och känna en ny slags tillit är ju så stort! Att vara i nuet är mitt trappsteg nu, vad nästa trappsteg är behöver jag inte fundera på.
Jag är gärna din referens och har även rekommenderat andra att kontakta dig, speciellt de som jag vet brottas med liknande frågor som jag kring AT. Tack för att jag får ta del av din gåva!”
Kvinna, avlägsnat sin AT

colorful-w800

“Jag mår faktiskt mycket bättre. Har fortfarande sämre dagar, men har lättare att bryta och må bättre. Sover bra, men drömmer mycket stress drömmar så jag är alldeles svettig när jag vaknar och det känns som att jag har varit med om mycket fast jag är nyvaken.
Jag känner mig friare i mig själv efter att du hjälpte mig och på något sätt känner jag mig mera närvarande. Har dagar då hjärnan är på semester, men det drar inte mig ner lika mycket.
Du får såklart använda mig som referens om du vill.
Jag vill super gärna komma till dig igen.”
Kvinna, avlägsnat sin AT

colorful-w800

“Anledningen till att jag valde att göra en Auratransformation 2013 berodde på att jag hade stora problem med energitjuvar och var ständigt utan egen energi. Det blev ett sätt för mig att få kontroll på min egen energi och att stänga ute dem jag inte ville ha så nära. Det senaste året har jag känt mig isolerad från omvärlden, som att vistas i en burk utan kontakt med omvärlden. Människor runt omkring kunde inte beröra mig och det sociala samspelet blev nästan en plåga. Efter den stjärnchakrahealing jag fick i augusti 2017 har mycket positivt hänt. Jag sover djupare och bättre, är lugnare inombords och helst plötsligt ger kroppen mig signaler vad jag behöver och inte. Den har kanske gjort det tidigare, men jag har inte känt så mycket. Idag har jag nära till tårar utan att för den skull vara ledsen, men antar att det är som det ska vara. När det gäller det sociala samspelet är jag åter medveten om vad andra försöker “säga” med sina energier, men samtidigt är det ingen som dränerar mig på min energi. Jag känner mig mer i balans idag, vilket är en härlig upplevelse.”
Cicki

colorful-w800

“Jag kom i kontakt med Lena i samband med att jag letade efter någon som kunde ta bort min AT & återställa min naturliga aura. Jag hittade tre personer men Lena var den som jag intuitivt kände bäst skulle passa mig. Fick även mitt val bekräftat av en vän till mig som är medial som sa att Lena var väldigt duktig, försiktig & noggrann i hennes arbetssätt. Eftersom hela min erfarenhet med min AT varit väldigt jobbig för mig så var jag extremt nervös inför borttagningen. Jag hade väldigt många frågor & Lena svarade på alla och kunde lugna mig så gott det gick. Även i efterhand när frågor dök upp tog hon tid att besvara dem. Under tiden med AT kände jag mig väldigt orkeslös & efter borttagningen kände jag på direkten att min fysiska energi kändes bättre & att jag kunde ta in naturen igen. Jag är nöjd med borttagningen och jag hade redan påbörjat en stor förändringsprocess med att läka mina sår & se över mina mönster & osäkerheter. Även om jag har en lång väg att gå då jag har många djupt rotade mönster, så känner jag att det går framåt och jag kämpar vidare med att nå mina mål.”
Kvinna, avlägsnat auratransformation

colorful-w800

“Jag fann Lena när jag sökte efter någon som kunde hjälpa mig att ta bort min AT, (vilket jag fått höra var omöjligt ). Jag kontaktade Lena och bokade in en tid för att ta bort min AT. Själva healingbehandlingen upplevde jag väldigt positiv och jag kände hur det arbetade i min kropp. Efteråt förklarade Lena vad hon och hennes “team” arbetat med och det stämde väldigt väl med min upplevelse. Jag fick också allt som gjorts nedskrivet på mail efteråt.
Det känns så skönt att vara fri från AT:n och jag kan verkligen rekommendera Lena och hennes arbete.”
Kvinna, avlägsnat auratransformation

colorful-w800

“Jag fick min AT borttagen av Lena i september 2017, då hade det gått två år sen jag genomfört en AT utan några positiva resultat. Det skulle inte vara möjligt att ta bort eller återställa en AT, så jag blev förvånad när jag hittade flera som ändå hade gjort det. Efter sökande och kontakt med olika personer som skulle kunna ta bort en AT, så fastnade jag för Lena och Stjärnchakrahealing. Behandlingen som var på distans tog ca 1,5 timme och jag kände av att det surrade i och runt omkring mig, men inte på något obehagligt sätt. Efteråt så fick jag en genomgång av Lena där hon berättade vad som hade gåtts igenom under healingsessionen. Det som hon berättade, om hur jag hade känt under AT:n och var obalanserna hade varit, kände jag igen mig i. Jag fick senare en utförlig beskrivning på mail om hela processen som hade genomförts. Nu, ca ett halvår senare, så är jag väldigt nöjd med att jag tog bort AT:n och jag känner mig inte heller begränsad såsom jag gjorde under perioden med AT. Tack Lena för att du hjälpte mig att ta bort och rensa.”
Man, avlägsnat auratransformation

colorful-w800

“Vi hade tidigare mötts genom numrologin. Jag läste om din resa om borttagning av AT genom stjärnchakrahealing i juni 2017 och hela jag sa JA, nu är tiden inne att släppa mig fri. Min tacksamhet för vad AT:n har hjälpt mig med är enorm men nu var det gjort som skulle göras och det var åter dags att återvända hem till mig själv. Det fanns inga tveksamheter och jag kände mig redan så trygg med Lena. Och behandlingen var fantastisk! På ett mjukt behagligt sätt genomfördes behandlingen och med det återkopplande samtalet efteråt kändes det väldigt bra. Ganska snart upplevde jag igen min tillgång till oändligheten, det där ”skyddet/väggen” var borta. Kontakten med universum blev oändlig och min healingkraft starkare. Tack Lena för ett fantastiskt arbete!”
Katharina

colorful-w800

Tycker jag är gladare och känner mig mindre låg, men värken i kroppen är likadan som tidigare, men visst känner jag mig bättre. Orkar träna på gym varannan dag, vilket jag inte gjort på flera år
Marika Eklundcolorful-w800

Lena är en mycket skicklig terapeut med mycket kunskap inom det andliga området. Jag bokade en tid med Lena för att ta bort min AT med hjälp av hennes avancerade stjärnchakrahealing.
Innan så kände jag mig mycket begränsad på det energimässiga planet. Vad jag än gjorde för förändring i livet så tyckets inget hjälpa. Det var som jag satt fast. Upptäckte då Lena behandlingar och tänkte detta kunde vara värt att prova. Jag gjorde då två behandlingar hos Lena, vilken båda gick smidigt till och jag kände mig trygg med Lena som terapeut.
Efteråt behandlingarna märkte jag en stor skillnad och kände mig mycket mer friare i mina energier. Upplevde även att jag hade bättre kontakt med mig själv och min andliga sida. Livet har börjat kännas lättare igen. Är nöjd över resultatet. Kan varmt rekommendera Lenas som terapeut och hennes behandlingar.
Anonym

colorful-w800

Jag valde att göra en at med förhoppningen att min högkänslighet skulle bli lättare att hantera. Så blev dock inte fallet. Jag var lika överkänslig efter atn. Efter ca 4-5 år började jag ana att mina kroppsliga problem/symtom, och även den “avtrubbning” från mina intressen och passioner inom andliga områden, faktiskt hängde ihop med at-initieringen och till slut stod jag inte ut utan måste bara få bort det som jag upplevde “tog stor del av min livsenergi o höll mig tillbaka”.
På en gång efter att jag fått Avancerad Stjärnchakrahealing behandlingen, kände jag en stor o tydlig skillnad i hela mitt energisystem. Den dagen och dagarna efter gick jag runt och kunde bara inte sluta le, jag upplevde en sån stor inre befrielse, lättnad och ren glädje och tacksamhet över att få känna mig så levande igen. (min sambo, som inte riktigt visste vad det handlade om, sa att jag bara strålande)
Efter andra healingen (som ingår i Lenas behandling) kändes det som att nu allt är som det ska och är stabilt igen. De tydligaste skillnaderna före och efter behandlingen för mig är: grundningen (så underbart att känna Naturkraften, kärleken o tryggheten i att vara grundad igen) Intuitionen är tillbaka, den inre subtila känslan att “veta”, inspirationen i högt och lågt, yogautövningen är lättare o går djupare, kontakten/relationen med alla chakran (som jag saknat den), min livslust, viljekraft och vilja att agera är stark igen, mm mm.
Så ja, jag är evigt tacksam att jag på internet snubblade över Lenas arbete och behandlingar, som verkligen var i rätt tid för mig. Jag ser tiden med at som en dyr o rätt kämpig tid, men den var trots allt lärorik erfarenhet. Jag har insikt om hur fullständig och komplett mitt energisystem är (utan initieringar, manipulering eller kontroll av andra) att jag och har allt jag behöver för att leva mitt liv fullt ut och friheten att fortsätta att utvecklas i enlighet med min inre sanning och guidning.
Mimmi

colorful-w800

Efter AT transformationen upplevde jag att jag mer och mer kände mig fångad i en bubbla och avtrubbad, mindre känslosam och mer egoistisk. När jag gick på sk balanseringar tyckte jag det mer och mer blev sektvarning då jag uppmanades att inte ta behandlingar eller ens vara kring andra inte AT transformerade människor, då det skulle tanka energi från mig.
När jag fick höra om Lena och hennes sätt att kunna frigöra mig från AT, var jag snabb med att kontakta henne, jag hade en så stor längtan att bli mig själv igen!
Behandlingen jag fick av Lena var magisk, jag upplevde den väldigt trygg och även om den gjordes på distans så var det oerhört starka energier närvarande och jag fick ett stort förtroende för Lenas kunnighet.
Det var dyra läropengar att välja AT. Nu kommer jag vara väldigt mycket mer vaksam och efterforskande. Jag känner nu mer än ett halvår efter Lenas behandlingar att jag är tillbaka i mina energier. Det halsonda och sköldkörtelproblem som uppkom under AT åren är nu som bortblåst, Lena jobbade mycket i just det området och det hade satt sig en massa sk “AT- skrot” där. Tack Lena för att du har mod att stå upp för kärleken & ljuset! Du inspirerar och ger nu mig tillgång till min fulla kraft, energi & ljus att göra det samma Tack så hjärtligt
Sandra

colorful-w800

Jag rekommenderar Lena väldigt varmt. Hon är en person som är väldigt kunnig och kompetent. Hon har tagit bort min AT, rådgivit mig i astrologi och numerologi. Fjärilseffekten är ett fascinerande redskap som Lena har tagit fram för personlig utveckling. Tveka inte för att kontakta henne för hjälp.
Eva Ferm


Spread the love