Om Lena

Spread the love

Om The Inner Source och Lena Ellingsson 

LoggaThe INNER SOURCE

är resultatet av en mångårig dröm – att få vara till hjälp och stöd för andra i deras personliga utveckling. Att hjälpa dem hitta sin egen inre källa.

Målet verksamheten är att de jag hjälper ska bli trygga i sig själva, att de ska kunna klara sig utan min – eller andras hjälp – i möjligaste mån, för att leva sitt liv så fullödigt som möjligt.

 


Vem är då jag som står bakom företaget The INNER SOURCE?

Jag är en själ som inkarnerat i den fysiska kroppen som heter Lena Ellingsson på planeten Jorden. Här har jag tagit på mig uppgiften som ljusarbetare då jag har en kraftfull drivkraft att hjälpa Moder Jord och mänskligheten. Den drivkraften blev jag tidigt medveten om men det har tagit många år att hitta på vilket sätt jag gör det bäst.

Först vid ca 35 års ålder började jag lyssna till min själs viskningar men ville förankra det i den fysiska världen. Det förde mig på en resa genom mig själv med hjälp av medicinsk Qi Gong, Reikihealing, ReikiMaster, KarunaReiki, Hawaiimassage, metamorfos och regressionsterapi. Jag utbildade mig också till andlig och medial vägledare samt skaffade mig en stor erfarenhet av horoskopkonsultationer och numerologiska konsultationer, både privata, för relationer samt företag. En del av utbildningarna skedde medan jag var långtidssjukskriven. Kurserna jag hållit i regressionsterapi har gjort att jag har fått se mina kunskaper och erfarenheter leda till fler regressionsterapeuter som kan hjälpa människor hitta orsak till olika problem.

AngelLove300I början av sommaren 2017 blev jag initierad av Ärkeänglar och uppstigna Mästare i dimension 9 för att få tillgång till en kraftfull healing. Den fick namnet Stjärnchakrahealing – Star Chakra Healing – då healingen och jag blev förankrad i Stjärnchakrat – The Star Chakra – som befinner sig i en mycket hög dimension. Efter min erfarenhet som auratransformerad och auraförmedlare kunde jag förmedla healingen och hjälpa personer som ville bli fri från blockeringar och initieringar, liknande auratransformation, som begränsar.

Äntligen förstår jag vad min uppgift verkligen är. Trots att jag jobbat med Numerologi i många år och vet att min numerologiska Livsväg är 38/11, vilket är en Mastersiffra, och att förutom att jobba med min egen utveckling även ska hjälpa andra. Min uppgift är alltså att hjälpa andra i deras utveckling.

Jamen, det har jag ju vetat sen jag var liten. Kom med nåt nytt.

Okej, det är lite skillnad mellan Mastersiffrorna och Mastersiffran 11 står för att förmedla egen kunskap och erfarenhet. Informera helt enkelt. Punkt. När jag insåg att jag inte har ansvar för hur min information upplevs eller används släppte en hel del av mina självpåtagna krav. Min huvudsakliga uppgift är alltså att informera, förmedla egen kunskap och erfarenhet.

Men vad är min största egenskap? Hur gör jag det bäst?

Jag är en lyssnande medmänniska. Det har tagit många år, men idag vet jag. Jag har förmågan att se själen bakom individens fysiska yttre. Jag har förmågan att på flera plan se helhet, samhörighet och lösningar som andra inte ser, även själsligt. Jag kan se blockeringar och hinder, även de på flera plan. Mina insikter ligger sedan till grund för att hjälpa individen att själv komma fram till de svar som behövs just för tillfället.

Mina tjänster är mina verktyg att på bästa sätt låta dig själv uppleva den du verkligen är, vilken väg som är bra att gå nu. Du kan spegla dig själv i ditt horoskop, bli medveten om varför du heter det du heter och är född just det datumet, du kan förstå varför tidigare liv kan ställa till problem i det här livet och du kan få känna den universella kärleken. Din väg och dina behov kan ändras under livets gång och riktningen kan jag hjälpa dig med men vilka små- eller stora vägar du tar i den riktningen är helt upp till dig.

unicorn2b-800 - LeftTill min hjälp har jag ett helt team av kraftdjur, uppstigna Mästare, änglar, Ärkeänglar, stjärnfolk, entiteter från andra dimensioner, (Jesus Kristus) Sananda och den Högsta Källan.

Jag utvecklas och utbildas hela tiden av mina guider, speciellt efter att auratransformationen avlägsnades i maj 2017. Jag utvecklas och utbildas i drömmar, på astralresor men också när jag träffar och samtalar med fysiska personer. Sensommaren 2021 frågade jag mina guider om det var möjligt för mig att bistå mina medmänniskor som valt att injicera sig med mRNA i samband med den s k covid-pandemin. Svaret var “ja” men jag var tvungen plugga helig geometri först vilket jag gjorde.

Juni 2022 lanserades Stjärnchakrahealing DiaNA som kan reparera ända ner till DNA-nivå och vid skrivandets stund har de första behandlingarna redan skett med enastående resultat.

Jag brinner för att hjälpa Moder Jord och mänskligheten genom att hjälpa dig som individ att hitta dig själv och din väg i livet så att du kan leva ett fullödigt liv i din fysiska kropp. Det gör jag på två sätt:

+ Genom att skriva ner mina kunskaper och erfarenheter och dela med mig av dem
+ Genom att erbjuda konsultationer, behandlingar och kurser

Kurser finns både som fysiska kurser och som e-kurser, allt för att det ska passa just dina behov.

Kontakt
Epost: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Telegram: The Peaceful Warrior
MeWe: Lena Ellingsson

 

 

 


Spread the love