Airplane800Dagen då min at försvann accelererade min andlighet. Det kändes som om jag satt i ett flygplan som hade rusat motorerna och just släppt bromsarna för att lyfta. Känslan av att tryckas bakåt i flygstolen samtidigt som planet rusade fram längs startbanan är det närmaste jag kan komma för att beskriva upplevelsen.

Jag har fått tre härliga kraftdjur som är med mig dygnet runt varav den ene hjälper mig att färdas i dimensioner. Bland det första jag gjorde efter att ha fått kontakt med min andlighet igen var att ”åka upp” till nionde dimensionen, en plats där jag känner mig underbart lycklig och hemmastadd. Där fick jag veta att jag skulle få tillgång till en mycket kraftfull och kärleksfull healing som kan hjälpa vid anpassningen till den snabba frekvenshöjningen som pågår på Jorden just nu. Det är inte så lätt att följa med alla gånger.

masshand

Healingen som jag skulle få tillgång till öppnar, renar och förbereder chakran, auran och den fysiska kroppen för frekvenshöjning. Den är så kraftfull att den kan avlägsna tidigare initieringar som blockerar chakran eller håller kvar individen i en ohälsosamt låg frekvens.

 


Jag fick tre initieringar under fyra dygn
och i dem fick jag Kraften, symboler, förankring i Stjärnchakrat samt försegling av Ärkeänglar, Elohim, uppstigna Mästare och andra väsen. Det var en mycket kraftfull energi och den ger både mig och min familj stor glädje.

Nu får jag äntligen stor nytta av min högkänslighet vilket jag är så glad och tacksam för. Jag får även möjlighet att avlägsna initieringar från till exempel reiki och at eftersom den här healingen är mycket kraftigare än den energi som används vid dessa initieringar.

heartw800Känner du att du skulle vilja få hjälp med att balansera dina energier eller har du fått initieringar som du vill bli av med kanske det här är den healing du söker.

Välkommen att boka tid för Stjärnchakrahealing som även kan utföras på distans.

Läs mer om Stjärnchakrahealing här.

 


Du når mig på e-post:
lena.ellingsson@lenaellingsson.se

Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Följ mig på Instagram: @lifecoachlena

flower-of-lifegold250

Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

    Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.