Ljusarbete för Sverige med Zoë

Spread the love

Ljusarbetare samlas, över 800 st på facebook tisdag 2 mars 2021 kl 20:30. Det är live-sändning. Ljusarbete för Sverige med Zoë Lightworker. Hon sammanför oss för en gemensam aktion att befria Sverige.

Ja, jag kallar det befria Sverige.

Foto från Zoës Umeåbesök 2018

Zoës arbetsgrupp har upptäckt att Sverige är inkapslad i en ”kokong” och en tät dimma för att hindra uppvaknande. Vi samlas, förenar vår energi och placerar ut oss i de positioner över Jorden som vi dras till. Live-sändningen avbryts flera gånger så det är tydligt att någon försöker stoppa oss. Någon försökte också hindra Zoë från att utföra live-sändningen genom att se till att hon ramlade nedför en trappa och skadade ryggen. Hon fick hjälp från flera håll så hon kunde utföra sändningen. Lyckligtvis.

Här kommer min upplevelse av meditationen som jag utförde när sändningen bröts. Jag försökte komma in i sändningen genom att gå ut ur facebook och in igen, vid ett tillfälle råkade jag gå ur gruppen men ansökte på nytt och fortsatte att jobba på egen hand. Efter mitt arbete var klart hade jag blivit upptagen i gruppen igen och jag upptäckte att en andra sändning hade också avbrutits och nu pågick den tredje sändningen som hackade ofta. Men arbetet kunde utföras utan problem.

Min upplevelse

Jag fick en känsla av att jag skulle till England. En av mina drakar dök upp och jag kände att vi, som när vi jobbar med gridsen, även skulle jobba tillsammans i det här jobbet. Vi åker till England och hamnar vid St Nectan’s Glen, denna vackra och mystiska källa i Cornwall. Där får vi energier och nycklar för att kunna utföra vårt arbete.

 

 

 

 

Tillbaka i Sverige börjar min drake spruta högfrekvent eld över dimman som döljer kokongen.

Men dimman återuppbyggs lika snabbt igen. Jag ser hur andra ljusarbetare som jobbar med dimman råkar ut för samma sak. Då får jag till mig att min drake och jag ska till gränsen mellan Sverige och Norge, norr om Strömstad. Där hittar vi ett torn i 4:e dimensionen. Vi tar oss in i tornet där reptiler och hybrider jobbar vid ett gigantiskt kontrollbord. När de ser oss attackerar de. Vi slåss och har övertaget men det går sakta. Då hör jag inom mig en röst som jag känner igen. Det är Omni från Galaktiska Federationen. (Vill du läsa mer om Omni finns mitt möte med honom här.)

 

 

– Det tar för lång tid. Fånga in dem.

Då kastar vi ett stort nät över dem och drar ut dem ur rummet.

Galaktiska Federationen är där och tar hand om dem medan vi kastar oss över kontrollbordet och avbryter alla pågående operationer. Det är många, väldigt många. Till sist är allt stängt och släckt och vi bryter strömmen som jag följer med tanken och hamnar i Philadelphia, USA. Ledarna fanns där.

Vi återvänder till arbetet med dimman och nu kan alla ljusarbetare göra tydliga framsteg. Dimman är till sist borta och där under är den mörka, tätt spunna kokongen. Vi ser hur alla ljusarbetare jobbar effektivt, var och en på sitt sätt. Nu börjar det viktigaste och jobbigaste arbetet, att nysta upp kokongen. Vi letar alla efter ändar och om vi inte hittar någon kapar vi trådar, då blir det två ändar tillgängliga. Vi nystar och nystar och i änden av alla trådar är det alltid myndighets- eller andra nyckelpersoner som upprätthåller propagandan att skapa rädsla. Dessa personer har kontrakt som de vill bli lösta ifrån men de verkar uppgivet oförmögna att hitta något sätt att göra det.

Då går jag in i den tidslinje där de skrev på kontrakten. Jag följer linjen bakåt, på just den person jag har vid min tråds ände, till kontraktsskrivningen och inför en möjlighet att bryta kontraktet just vid den här tiden som är nu. När jag är åter tillbaka i nutid skapar vi möjligheten som bryter kontrakten och kontraktet är brutet. Personen ifråga blir jublande glad.

Vi meddelar alla ljusarbetare vad vi gjort och de gör samma sak.

Nu går det fort. Vi ser hur slöjorna faller, det ser ut som en halvgenomskinlig sköld som krackelerar. När allt är klart kopplar vi in Sverige på det redan färdiga ljusgridset för den nya Jorden.

Långt borta hör vi rasande skrik – NEJ – som sakta tonar bort. Skriket kom från de onda som nu inser att spelet om Sverige är förlorat.

 

 

 

Ja, nu är Sverige fritt från hinder.
Nu ska det gå fortare att få fler att vakna och det här kommer att få stor inverkan på hela världen.

Tack alla som gjorde det här möjligt

Zoë
Susanna
Omni och Galaktiska Federationen
Ashtar Command
Alla ljusarbetare – ingen nämnd och ingen glömd
Min drake
Jag själv

En stund efter arbetet märkte jag att jag blev attackerad och fick be alla i mitt team om hjälp. Med gemensamma krafter fick vi stopp på attacken och jag misstänker att alla som medverkat kan bli attackerade. Jag rekommenderar att ni renar er och skyddar er. Be gärna varandra om hjälp.

Nedskrivet av Lena Ellingsson, Umeå vid midnatt 2-3 mars 2021

Vill du ha kontakt med mig når du mig lättast via epost: lena.ellingsson@lenaellingsson.se

Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Följ mig på Telegram: Peaceful Warrior
Jag finns på MeWe: Lena Ellingsson


Spread the love