Sananda och Maria Magdalena

Spread the love

Jag sätter mig vid köksbordet och upptäcker att jag inte är ensam. Mitt emot mig sitter (Jesus) Sananda och Maria Magdalena. Jag känner hur jag omsluts av Kristusenergin.

 

Sananda:
– God morgon Lena. Sovit gott?

Jag:
– God morgon Sananda. Både ja och nej.

Sananda:
– Jag är inte förvånad. Men din vilja att arbeta förvånar mig. Du gör faktiskt mer än du bestämde du skulle göra innan du inkarnerade.

 

 

Maria Magdalena:
– God morgon Lena. Roligt att träffas igen. Så här. Off duty så att säga.

Jag:
– God morgon Maria Magdalena. Jättekul att ses igen, speciellt på det här sättet. Men vad förskaffar mig äran?

Sananda:
– Vi vill tack dig och ”dina” drakar för allt ni gjorde i natt. Er assistans gjorde verkligen skillnad.

Jag:
– Så det är därför jag känner mig så trött.

Sananda:
– Ja, din tid i healingkapseln blev inte så lång. Du får se till att ligga längre tid i den kommande natt. Men det var inte bara därför vi kom. Vi kommer att be dig berätta för dina läsare vad det är som händer nu.

Jag:
– Jättebra. Jag tar gärna emot och förmedlar ert budskap. Det gör jag med glädje.

Maria Magdalena:
– Precis vad vi tänkte. Därför kommer vi på morgonvisit. Mitt i portal-öppningen och strax före nymånen.

 

Sananda:
– Ert uppvaknande har gått in i en ny fas. Det gjorde den igår. Då så många själar på Jorden vaknat och att vissa saker hänt på det fysiska planet i 3D, kunde allt gå in i en ny fas. Det som händer sker på flera plan, fysiskt och andligt, och ni kommer nog att märka det ännu mer framöver.

 

 

 

Jag:
– Jag kände det. Jag visste det. I samma stund som jag hörde att nu skulle alla arresteringsorder (200 000 st?), som legat och väntat på rätt tillfälle, verkställas. Mitt i lyckan att veta att ansvariga för ohyggliga saker ska prövas i domstol, kände jag en sådan kraft. En kraft som var tydlig på det andliga planet.

Maria Magdalena:
– Det stämmer så bra. Allt måste ske parallellt. Det fysiska 3D och det mer andliga 5D måste matcha varandra. När något i 3D tar en vändning gör det det i 5D också.

Jag:
– Det låter logiskt. Allting har en motsats, en motpol eller en tvillingflamma.

Sananda:
– Haha, Lena. Den var bra. Mycket bra. Ok, jag ska förklara vad som sker nu. På det fysiska 3D planet har det nu börjat, igår faktiskt, att de inhumana strukturerna bryts ner. Handgripligen. Strukturer ni levt under i flera hundra år. De fanns på den tiden jag vandrade på Jorden men inte alls i samma utsträckning som nu. Därför måste det ske rätt hårdhänt. Men var lugna. Allt är planerat i minsta detalj för att minimera att oskyldiga blir drabbade. Strömavbrott är ett enkelt sätt att få människor att stanna upp, stanna hemma och inte röra sig ute i samhället i onödan. Pandemilagar och undantagstillstånd är andra sätt.

Jag:
– Men är pandemin skapad av ”de goda” eller ”de onda”?

Maria Magdalena:
– Pandemin är ”skapad” av ”de onda”, för att haverera ert ekonomiska system och er hälsa, men ”de goda” utnyttjar situationen för att plocka bort de som styr de förlegade strukturerna och införa ett nytt, humant ekonomiskt övergångssystem samt teknik som gör er friska.

Jag:
– Det nya ekonomiska systemet, det är det som kallas Nesara/Gesara och tekniken är Med Beds, eller hur?

Sananda:
– Precis. Nesara/Gesara är ett ekonomiskt system som kommer att hjälpa er i övergången till att inte behöva ett ekonomiskt system alls.

Jag:
– Jag tror jag förstår hur det skulle vara att vara helt utan ett ekonomiskt system men förklara gärna för mina läsare.

 

 

 

 

 

Sananda:
– I högre dimensioner eller frekvenser behövs inget penga-system. Varför sätta pris på något som alla behöver som t ex mat, vatten, kläder, husrum, utbildning mm? På andra planeter som befinner sig i 5D eller högre har inget ekonomiskt system. Här flyter allt på efter behov, individuellt och kollektivt.

Jag:
– Hur är det med byteshandel, tjänster och gentjänster?

Maria Magdalena:
– Det är väldigt bra om man tänker hur era strukturer är nu. Men det bygger ändå på att ”betala” på något sätt. Då är det bättre att ge/hjälpa andra och inse att någon annan ger/hjälper dig vid ett annat tillfälle. Det finns en film som heter ”Pay it forward” som beskriver det väldigt bra.

Jag:
– Ok, jag tror jag förstår. Den filmen är bra. Fast jag undrar om byteshandel, tjänster och gentjänster kan vara ett sätt, under en mycket kort period, att underlätta för tanken att förändra synen på inkomster, kostnader, skulder och sånt.

Sananda:
– Ja, det är möjligt. Under en kort period. Men nu ska vi tala om den förändring som kommer att ske på det andliga planet. I termer av maskulint och feminint. Här har vi något som berör alla, både på ett personligt plan men också på ett gemensamt. I många många hundra år har det feminina förtryckts, vilket du Lena har mått väldigt dåligt av. Samtidigt har det maskulina förvanskats på olika sätt av olika anledningar. De ska vi inte gå in på, det finns andra som pratar om det.

Jag:
– Elizabeth April och Lorie Ladd?

Sananda:
– Ja, t ex de men det finns fler. Det feminina har sakta men säkert börjat befria sig från sina bojor och utvecklas mer eller mindre smidigt mot 5D. Nu är det dags för det maskulina att förändras. Då den förvanskade maskulina aspekten i er själva och i samhällets strukturer är förlegad och sitter rätt hårt måste den…ja, det närmaste ordet är nog ”demonteras”. Åtminstone till en betydande del för att den oförvanskade och rätta frekvensen av den maskulina aspekten ska kunna komma in.

Maria Magdalena:
– Tänk yin och yang. Det måste finnas en balans. Av allt. När en förändras måste den andra också förändras. Annars blir det obalans och det kan inte finnas obalans. När en förändras, förändras motparten automatiskt.

Jag:
– Så när det 3D maskulina förändras, eller demonteras, blir det plats för 5D maskulint att komma in.

 

 

Sananda:
– Helt riktigt. Så nu måste ni ta hand om er själva och varandra, ha tålamod och visa förståelse. Ni har olika lätt för att genomgå det här och det tar olika tid. Det sker massor i det fysiska men också på det andliga planet. Det görs inte över en natt. Blir ni förvirrade, prata med varandra. På sikt kommer ni att ha möjlighet att träffas fysiskt och prata, men prata är viktigt. En del kommer att tro att de håller på att bli tokiga men det beror på att det sker förändringar på flera plan samtidigt. Fundera inte så mycket. Låt det ske. Var i nuet så mycket som möjligt. Naturen är bra på att lätta upp spänningar så utnyttja den. Naturväsendena blir jätteglada om ni uppmärksammar dem också då de har ett finger med i spelet vad gäller naturens läkande kraft.

Jag:
– Jag förstår. 3D vs 5D. När saker faller i 3D kommer/byggs saker upp på sätt som fungerar i 5D. De nya systemen/strukturerna är skapade för att fungera i 5D men behöver förankras i 3D för att stå stadigt. Det är därför de gamla strukturerna måste falla först innan något nytt kan byggas upp.

När det feminina 3D övergår till mer 5D förändras det maskulina automatiskt, ungefär i samma omfattning från 3D till 5D. När det gäller det feminina och maskulina är det väl bra om vi kan jobba med oss själva och förena det feminina och maskulina inom oss? I 5D är de naturligt förenade. Helt logiskt.

Maria Magdalena:
– Du är bra på att förklara, Lena. Du är bra på att få fram det viktiga med rätt få ord. Det gör att du når fler.

Jag:
– Tack. Jag vill ju sprida info om det som händer och hjälpa dem hantera livet så bra som möjligt.

Sananda:
– Det gör du Lena. Det gör du. Mer kommer du och alla ni som inkarnerat, för att hjälpa mänskligheten och Moder Jord i uppstigningen till 5D, att få göra. Det är nu ert verkliga jobb börjar. Tidigare har ni nått de som vaknat självmant, nu kommer ni att behövas för de som tvingas vakna i en snabb takt. Men ni klarar det. Ni är rustade för det, var och en på sitt sätt och på sin rätta plats i världen.

Maria Magdalena:
– Med det tänkte vi lämna dig.

Sananda:
– Ja, vi har gjort vad vi kom för. Med undantag för en hälsning. Hasse hälsar så gott. Han hälsar ofta på dig, vilket jag vet att du är medveten om. Han kommer att hjälpa dig rensa bland hans saker och hifi-grejer.

Maria Magdalena:
– Han är till sådan glädje för oss. Hans energi skapar musik och han utforskar ännu de resurser han har till sitt förfogande. Kristusenergin har berikats sedan han kom till oss.

Jag:
– Tack så mycket. Så gott att höra. Verkligen.

Tack också för det ni förmedlade, jag ska renskriva och lägga ut det så snart jag kan.

Sananda:
– Det blir bra. Ha det gott nu, Lena. Tills vi ses igen.

Maria Magdalena:
– Ta hand om dig, Lena. På återseende.

Jag:
– På återseende, Maria Magdalena och Sananda.

 

 

Förklaringar och länkar:

Nesara/Gesara
Nytt ekonomiskt system som greve Sankt Germain (uppstigen Mästare) skrev på 1700-talet och efter anpassning till nutid tänkte John F Kennedy införa det men blev mördad 1963. Det gjordes ett nytt försök 2001 men för att hindra att det trädde i kraft iscensattes förstörelsen av World Trade Center torn 1 och torn 2, World Trade Center 3 (Marriot Hotel), World Trade Center byggnad 7 och Pentagon.
Den här gången, 2021, kommer det att lyckas att genomföra systemet.
Gratis e-book hittar du här

 

Elizabeth April – international psychic – teacher – truth seeker
Hemsidan hittar du här
Youtube: 3D to 5D Discernment Teaching

 

Lorie Ladd – ascension teacher and a Multi-Dimensional Channel
Hemsidan hittar du här
Youtube: What is 5D Earth?

 

Med Beds
Holografiska regenerationsbäddar. Utomjordisk teknik från början. Eliten har använt dem i över 50 och hållit dem hemliga för gemene man. De håller nu på att massproduceras och förhoppningsvis kommer alla länder ha tillgång till dem innan 2021 är till ända. Det finns 3 olika modeller och de kan utföra komplicerade ”operationer” på mycket kort tid, ha en föryngrande effekt och eliminera behovet att äta mediciner.
Här finns lite info

 

Pay it Forward
Film från 2000 med Kevin Spacey, Helen Hunt och Haley Joel Osment

 

Hasse
Min man som hastigt avled 7 november 2019 efter en tid av nattliga kramper som läkare inte hittade någon orsak till. Han hade precis fyllt 57 år.

 

Vill du kontakta mig når du mig lättast via epost: lena.ellingsson@lenaellingsson.se

Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson


Spread the love