Ashtar Command

Spread the love

Besöker ett skepp som är i omloppsbana runt Jorden. Jag står vid ett fönster och ser vår vackra blå planet nedanför mig. Jag vet inte än vilket skepp det är, bara att det tillhör Galaktiska Federationen.

Jag känner in känslan som finns ombord. Den är hektisk och order ropas då och då liksom rapporteringar. Känslan är också mycket positiv, det ligger en glad förväntan i luften.

När jag känner att någon närmar sig vänder jag mig om och möts av, ja vem är det? Han är så bekant.

 

– Hej Lena, det var ett tag sen.

– Hej, svarar jag.

– Jag ser att du försöker minnas. När jag senast var inkarnerad på Jorden hette jag Torsten och var din mans kusin.

– Så det är du, svarar jag glatt. Jag var inte säker…
Jag ler glatt.

– Det är jag. Vad tycker du om mitt skepp? Han sveper med handen runt rummet.

– Det är väldigt härligt att vara här. Fridfullt och effektivt på samma gång.

 

– Det var en bra beskrivning, precis det jag vill åstadkomma här.

– Torsten, om jag får kalla dig det, vad är det här för typ av skepp och vilken befattning har du? Jag vet lite grann och är nöjd med det men jag tänker på de som läser det här. En del har inte läst om mina tidigare möten med dig.

– Absolut. Det är viktigt. Du får gärna kalla mig Torsten när vi ses även om jag har ett annat namn här. Det namnet är lite svårt att uttala för er människor så vi hoppar över det. Jag är befälhavare på det här skeppet som ingår i Ashtar Commands trupp i Galaktiska Federationen. Vår uppgift är att övervaka händelserna på Jorden och se till att allt går enligt planerna. Ert massiva globala uppvaknande går bra. Jag och mitt skepp är stationerad över Skandinavien och jag måste erkänna att jag är speciellt intresserad av vad som händer i Sverige.

 

 

 

 

 

 

– Så vad händer i Sverige? Det är lättare att få veta vad som händer i USA än här.

 

– Det beror på att de onda krafterna har ett sådant hårt grepp om ert land. En grupp och några stora företag är de som dikterar för er regering vad som ska göras. Men det är snart slut med det.

– Hela landet håller på att stängas ner. Jag tycker inte om det. De påstår att det är pga ett virus men det tror jag inte på.

 

 

 

– Nej, viruset är det minska ni behöver vara rädda för, om ni nu ska vara rädda. Jag tycker inte ni ska vara rädda överhuvudtaget. De närmaste månaderna kommer att vara avgörande hur er befolkning kommer att beröras av det som sker och ska ske i skuggan av viruset.

– Sker och ska ske?

– Det är nu Sverige ska renas och rensas på det sätt som redan till viss del skett i USA men ännu inte offentliggjorts. Medan ert land städas från de som håller er som slavar kommer bekräftelser från USA om vad som redan skett där. Det är nu ni i Sverige kommer att vakna i stora skaror och visa vägen för era grannländer och många andra länder. Sverige har en hög status i världen och det som händer i ert land kommer att få stort genomslag. ”Ljuset skall komma från norr”, det har du hört eller hur?

– Många gånger. Jag har också många gånger undrat hur och när.

– ”När” är nu. Det har börjat. Nedstängningen av landet innebär mindre människor i rörelse ute i samhället och det möjliggör för aktioner av mer konkreta slag. Era ledare måste fråntas sin makt och det har gått så långt att det nu måste ske med våld. Därav nedstängningen.

– Men är nedstängningen skapad av de goda?

– Nej, den skapas av de onda för att förstöra er ekonomi, bryta ner ert motstånd genom att separera er och inte tillåta att ni träffas många tillsammans. De vill att ni ska vara rädda så att deras planer blir lättare att införa. Men vi går inte in på dem för de planerna kommer aldrig att genomföras. De goda använder nedstängningen för att frånta ledarna deras makt. Det kan i vissa fall gå våldsamt till och därför är det bra att så många som möjligt håller sig hemma, det blir färre som kan skadas då.

– Så det är inget att oroa sig för?

– Nej, det har ni ingen anledning att göra.

 

– Men viruset?

– Viruset är inte värre än övriga influensor som ni drabbas av med jämna mellanrum. Vad än era ledare och nyhetsuppläsare säger. Det är en del av planen att göra er rädda.

 

 

 

 

 

 

– Men kan ni inte bara fixa allt på en gång? Utan allt hemlighetsmakeri?

Här ler Torsten stort.

– Lena, jag vet att du vet det här men du frågar för dina läsares skull, eller hur?

– Ja, säger jag och böjer lite skamset på huvudet.

– Om jag ställer en motfråga: om en förälder gör allt, och jag menar precis allt, för sitt barn. Vad och hur mycket tror du barnet lär sig då? Om föräldrarna tvättar, klär på barnet, matar det långt upp i åldrarna, kommer då det barnet att lära sig så mycket den behöver för att kunna skapa ett eget hem? Troligtvis inte. Ett barn måste pröva sig fram själv, ramla och slå sig när det försöker lära sig gå utan att sluta försöka, inse hur man inte gör saker och ting för att lära sig hur man gör. På samma sätt behöver mänskligheten inse hur ni inte vill leva, hur ni inte vill bli behandlad för att kunna skapa en värld och ett liv som ni vill ha.

– Men ni har ett litet finger med i spelet, ni låter inte allt ha sin gilla gång, eller?

– Vi lät det länge utvecklas av sig själv men insåg att det tog lite längre tid än vi trodde så vi inom Galaktiska Federationen har under några hundra år organiserat att låta frivilliga med hög frekvens inkarnera på Joden för att skynda på det hela. Och ni gör ett fantastiskt jobb, Lena. Du och dina vänner och många av dem som läser det här är sådana. De kallas olika saker av er t ex Jordänglar, Star Seeds (stjärnfrön), ljusarbetare, ljuskrigare, lightshower osv.

– Det är lite skillnad på dem, visst är det Torsten?

– Ja lite skillnad är det även om huvudsyftet för alla är att höja frekvensen på Jorden och mänskligheten. Jordänglar kan indelas i olika typer och de har ofta inkarnerat flera gånger. Star Seeds kanske är inkarnerad just nu för första gången och är nog den grupp av er som har det svårast med den låga frekvensen. Ni kan också kallas flera av de olika namnen jag nämnde tidigare.

Alla har ni uppgiften att sprida ert ljus, er frekvens. Det är det som är det allra viktigaste och ni gör ett fantastiskt jobb. Ni måste inte göra mer, agera på nåt sätt om ni inte vill. Ni måste inte stå på barrikaderna, demonstrera och ropa ut ert budskap. Gör det om ni känner för det men ni måste inte. Sprid ditt ljus och din frekvens så att Moder Jord och mänskligheten kan gå från 3D till 5D.

– Men det är tufft att hålla frekvensen.

– Ja, det är det. Därför är det så viktigt att ni möts och hjälps åt. Då kan ni hålla ljuset och humöret uppe. Det är ert jobb som gör den här uppstigningen möjlig.

 

 

 

 

 

 

– Så vi ska fortsätta tro på en ljus framtid och fortsätta sprida vår sanning och frekvens?

– Ja, det är avgörande. Ni som läser det här som Lena tar emot, vet att vi är så glada över allt ni gör. Alla stjärnsystem och änglasfären som skapat Galaktiska Federationen och Ashtar Command, ser med glädje på alla själar som inkarnerat för att skapa den i särklass största händelsen någonsin: massuppvaknande och uppstigning från 3D till 5D där den fysiska kroppen följer med. Hädanefter kommer ni inte att behöva lämna kroppen för att stiga i frekvens. Det har aldrig skett tidigare, någonstans i Universum. Det är därför det är så många skepp här nu som övervakar det hela. Inget får gå fel. Alla tillsammans, vi i Galaktiska Federationen och Ashtar Command och ni på Jorden kommer att fixa det här.

– Så allt är lugnt?

– Allt är lugnt. Gör bara det ni behöver göra. Ta hand om er kropp och tro att allt blir bra. Ni som känner er kallade att göra något, följ er intuition och lär av dem som gått före. Ta hjälp av varandra för att hålla ljuset och frekvensen. Det är allt.

– Så vi behöver inte tänka på att göra något för att de som håller oss som slavar ska fråntas makten?

– Nej, De som är i de styrkorna är redan mobiliserade. Ni övriga kan sprida sanningen mellan varandra och på sociala medier. Kanske ha fredliga demonstrationer om ni känner för det. I övrigt behöver ni bara hålla ljuset och vänta.

– Ibland är väntan svår.

– Ja, det kan den vara. Sitter ni hemma mycket så spela sällskapsspel, läs en bok, ta promenader i naturen. Det får tiden att gå på ett trevligt sätt.

– Tack Torsten. Jag ska se till att förmedla det här. Är det något mer?

– Nej, jag tror det räcker för den här gången.

– Kan jag få se mer av ditt skepp innan jag återvänder?

– Naturligtvis. Kom så går vi husesyn.

– Är Evelina (min mormor, återfödd på en planet vid solen Maia i Plejaderna där jag var inkarnerad förut) här?

– Inte just nu. Hon har lite ledigt och har åkt hem men hon kommer snart tillbaka. Hon vill verkligen inte missa det som händer på Jorden nu.

Ok.

 

Så går vi en sväng runt skeppet. Kommandobryggan, där vi befinner oss, är väldigt imponerande. Här finns teknik som är helt otrolig. Vi går vidare till mässen och de privata rummen. Allt är så enkelt och nära på spartanskt men ändå så otroligt hemtrevligt.

 

 

När vi sedan tar farväl säger Torsten:

– Välkommen åter.

 

 

Vill du kontakta mig är det enklast via epost:
lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson


Spread the love