Novolo och Galaktiska Federationen

Spread the love

Novolo från Iosola i Skyttens stjärntecken.

Då vi går in i Skyttens energi idag 22 november 2020, och både dag och månad är numerologiska Mastersiffror, satte jag mig ner på morgonen för att se om jag skulle få kontakt med någon. Efter den sedvanliga jordningen och skyddet frågar jag om det är någon som vill ha kontakt.

 

 

 

Då hör jag en röst som säger:

– Vem vill du ha kontakt med?

– Så jag kan välja?

– Det kan du och har kunnat länge. Så vem vill du ha kontakt med?

Jag funderar en stund, sedan säger jag:

– Någon som är från, eller kan representera, Skytten och har insikter om vad som sker på Jorden nu.

– Ok, varsågod.

 

 

 

 

Energin förändras. Energin som hörde till rösten mattas av och istället dyker en annan energi upp. Känslan är en blandning mellan Indiana Jones och en skyddskrigare. Ståtlig, stolt, nyfiken, äventyrslysten, mycket mån om rättvisa och, om det behövs, försvar.

– Hälsningar du som kallas Lena på planeten Jorden. Jag är Novolosiokumente men kalla mig gärna Novolo.

– Hej Novolo. Var kommer du ifrån?

– Jag är en representant för vår planet Iosola som kretsar runt en stjärna i den stjärnbild ni kallar Skytten. Vi är flera från Skytten och ingår i Galaktiska Federationen.

Ok. Vill du berätta något om hur ni ser på det som händer på Jorden, och kanske i Sverige, nu?

– Ni genomgår något stort, något som inte har någon motsvarighet någon annanstans någon gång. Ni kommer att visa vägen för andra genom er uppstigning. Men egentligen är det en återkomst för er. Minns att människan skapades av en blandning av olika stjärnfolks raser till att vistas på den paradisliknande planeten Jorden i 5D. Fallet ner till 3D gjorde att flera dna-strängar hos er var tvungna att stängas av. De strängar som nu öppnas upp för att ni ska kunna vistas i 5D.

 

 

 

 

– Så en massa fysiska symptom härrör från det?

– Ja, det är era kroppars reaktioner på det som händer. Gamla signalbanor kanske stängs ner, för de blir överflödiga, och nya skapas. Det är helt naturligt att ni får reaktioner på alla plan. Fysiskt, känslomässigt, emotionell, mentalt och andligt. En del av er får mer reaktioner på vissa plan medan andra får mer reaktioner på andra.

– Så det är helt ok att jag känner mest obehag fysiskt medan mina vänner känner på ett annat sätt? Det är inte fel på mig eller nåt?

– Absolut inte. Det är inte fel på någon av er. Ni är individer och reagerar olika bara, som i allt annat.

Vad säger du om rädslan som sprids?

– Det är de gamla makthavarnas yttersta vapen för att skapa så mycket oreda innan de lämnar sina poster. De har redan förlorat sin makt, och de vet det, och försöker förstöra så mycket de kan innan de avlägsnas för gott.

Är det något vi behöver vara oroliga för?

– Nej inte speciellt. Oredan som skapas och obehaget för er jordbor skiljer sig något beroende på var på planeten ni bor. Det mesta går att åtgärda, om det behövs, sedan allt är över.

 

 

 

Det mesta säger du. Vad är det som inte går att åtgärda?

– Den som har lämnat sin fysiska kropp kan inte återgå till den. Men i princip allt annat går att återställa. Om det är meningen att så ska ske.

– Jag har hört talas om några mirakelkammare, med beds, som ska kunna läka i princip allt i en fysisk kropp. Alla möjliga sjukdomar, amputerade lemmar återställs, organ i olag repareras, tumörer tas bort osv. Allt utan obehag och väldigt snabbt. Är det sant?

 

 

 

– Ja. Den tekniken finns på många ställen i Universum, har funnits länge och finns på er planet sedan en generation tillbaka men endast ett fåtal har fått tillgång till den. Inom en snar framtid finns den tillgänglig för alla.

– Det låter fantastiskt underbart. Jag vill gärna få hjälp av en sådan.

– Det kommer du att få, Lena.

– Kan du säga när de blir tillgängliga för oss i Sverige?

– Ni utvecklas väldigt fort nu och för varje individ som höjer sin frekvens ändras er framtid. Man skulle kunna säga att ni går in i en ny tidslinje varje gång ett visst antal av er har förändrat er frekvens. Ni som har höga energier, som ni kallar bl a Ljusarbetare, drar upp de andra. Det beror alldeles hur villiga de är att följa med. Eftersom inget står stilla nu är det mycket svårt att säga när. Vad jag tro, och det här är utifrån hur det ser ut i Sverige nu, kommer alla att veta om kamrarna till sommaren 2021. Om de fysiskt finns i landet kan jag inte säga.

– Tack, det låter bra. Jag skulle vilja återgå till det du nämnde om Moder Jord och mänskligheten, att de ursprungligen skapades för 5D men sjönk ner till 3D. Kan du berätta mer om det?

– Ja, det kan jag. Jag är inte så insatt i detalj i Jordens och mänsklighetens skapelse i 5D men jag vet mer om det ni kallar Fallet. Från början fanns det fler varelser på Jorden, med mycket hög frekvens, än det fanns människor. När människorna blev fler började de vilja bestämma mer om det var väl helt ok. Men en del människor fick tillgång till teknik som de ännu inte kunde bemästra och med tiden gick det överstyr. Jorden, och mänskligheten, började ta skada. För att rädda Jorden och mänskligheten beslutades att Jorden skulle gå ner i frekvens och i människan stängdes dna-strängar ner. Det är de som era vetenskapsmän kallar skräp-dna och som håller på att aktiveras nu. De högfrekventa varelserna lämnade Jorden men tyvärr kom andra varelser in till planeten som såg möjlighet att använda människan som slavar. Det är de som i hemlighet styrt er men som nu måste lämna Jorden. De får inte vara kvar längre, de har fått styra och ställa allt för länge. Dessutom klarar de inte de höga energierna som kommer in utifrån och som utvecklar människan snabbt. Galaktiska Federationen är här för att övervaka deras avfärd och se till att de inte förstör alltför mycket på vägen.

– Så bra att ni finns och ser över det hela. Jag är så tacksam.

– Och vi är så tacksamma att få uppleva och övervaka den här unika händelsen. Det finns andra planeter i Universum där invånarna är i startgroparna för att göra samma resa som er, från 3D till 5D, och allt vi kan lära av er resa underlättar för dem.

– Så himla coolt.

 

 

 

– Jag förstår att du tycker det. Det är din mentala nyfikenhet som ligger till grund för din utveckling, Lena. Vi ska avrunda vårt samtal nu. Är det något mer du vill fråga om?

– Jo, som astrolog är jag ju lite nyfiken på vad skillnaden kommer att bli nu när vi idag går in i en Skytten- energi jämfört med den Skorpion-energi vi just lämnat?

– Bra fråga. Skorpionen med sin känslomässiga passion hjälpte er att skapa tydliga reaktioner, hos vissa av er, på den situation ni befinner er i. Skyttens kraftfulla upptäckarenergi kommer att göra att fler kommer att börja söka sanningen i allt som ni får höra från makthavare och nyhetsuppläsare. Varje individ, som upptäcker och inser, hur det verkligen är påskyndar uppstigningen. Varje person som blir övertygad om att de blivit lurade skapar ringar på vattnet och sporrar fler att söka sanningshalten i det ni matas med.

 

 

 

– Så det kommer att hända mycket den närmaste månaden?

– Det händer mycket hela tiden på er planet. Speciellt nu. Speciellt på ett inre individuellt plan. Förändringen kommer stadigt för den kommer från er, folket. Framtiden ser väldigt ljus ut för mänskligheten. Att sia om när något händer är svårare eftersom tiden och framtiden förändras när ni gör det. Ok?

– Tack så mycket Novolo.

– Tack själv för att du tog emot mig. Vi kanske ses igen. Hälsningar till dig Lena.

Tack Novolo och hälsningar till dig.

 

 

Vill du ha kontakt med mig når du mig lättast via epost: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson


Spread the love