Omni och Galaktiska Federationen

Spread the love

Omni och Galaktiska Federationen är stationerad vid Jorden.

När jag skulle kanalisera hamnade jag på ett bekant skepp och möttes av Omni, befälhavare på ett av Galaktiska Federationens skepp som är stationerade vid Jorden.

 

 

 

 

 

“Hej Lena. Omni här. Välkommen åter ombord. Galaktiska Federationen ber dig ännu en gång ta emot ett meddelande från det Stora Rådet vid Centralsolen. Är det ok?”

Hej Omni. Kul att vara här igen. Ditt skepp är så fantastiskt spännande och det är så…enormt. Jag gillar Torstens skepp men ditt är gigantiskt och riktigt imponerande. Och jag tar gärna emot meddelandet från Stora Rådet.

“Tack för din uppskattning och tack för att du vill vara kanal igen.”

Det gör jag med glädje.

“Ok, här kommer det”

Omni sträcker lite på sig från sin något lediga hållning och blicken ser obestämt förbi mitt huvud. Så börjar han tala, nästan som om en inspelning börjar spelas upp.

Var hälsad Lena av Sverige, Jorden. Detta meddelande kommer för att hjälpa er ras att inse att de kommande veckorna som sträcker sig över nyår, som ni kallar er indelning av tiden. Idag går ni in i energin från den stjärnbild ni namngett Ormbäraren och allt som varit kaotiskt kommer att verka ännu mer kaotiskt. Ni närmar er kulmen på den intensifiering av energierna som stadigt ökat under året som gått. Nu närmar ni er energins maximala effekt. Sedan kommer nivån att ligga relativt stilla en lång period. Den perioden kan vi kalla för “anpassningstiden”.

Ni är många som fått vad ni kallar “uppstigningssymptom”. Även ni som tillhör gruppen ljusarbetare. Det visar att er fysiska kropp jobbar febrilt med att integrera de nya energierna i era celler. Har ni fysiska problem sedan tidigare kan det kännas som om de blir värre. Det är inte troligt att era läkare hittar orsaken till dem och vi vill avråda er att ta mediciner om inte något specifikt är fastställt. Lena, du fick lite problem föregående dygn, du fick känna på besvär med hjärtat så till den grad att du blev orolig för att din inkarnation var på väg att upphöra. Det som hände var att ditt hjärta genomgick en kraftig uppgradering och det påverkade till viss del även ditt syreupptag. Vi vill här passa på att påminna er alla att allt som rör ert fysiska hjärta är nära sammankopplat med era känslor. Det var därför inte konstigt att du, Lena, under ett fåtal timmar genomgick djupa känslor av rädsla, sorg, uppgivenhet och var mycket ledsen. Men det vände. Med hjälp av din vän och ditt barnbarn. Ta därför hjälp av varandra för att ta er igenom tunga stunder. Speciellt ni ljusarbetare.

Det är med stor glädje vi ser er grupperas, träffas och möts via etern. Ni gör redan stor skillnad och kommer att göra ännu mer skillnad i den tid som kommer.

Återigen påminner vi om den ökade turbulensen som kommer den närmaste tiden. men det finns inget att oroa sig för. Det är mörkret eller “frånvaron av ljus” som vrider sig i dödsryckningar. Den vill dra med sig allt och alla som går att komma åt.

Vi har snappat upp en liknelse som kan hjälpa er att förstå. Tänk er att ni sitter i en roddbåt. Så blir det vårflod och strömmen blir väldigt stark. Med åror kan ni inte göra något annat än möjligtvis styra lite men försök inte att ro. Speciellt inte mot strömmen. Det tömmer er bara på energi men ger inget resultat.

De som tror på propagandan som skapar rädsla går in i ett tillstånd där de tror att de måste ro mot strömmen. Det är dömt att misslyckas och tar enormt med energi. Den fysiska kroppen blir svagare och kan bli mottaglig för olika saker.

Ni som är medveten om vad som pågår och inte går in i den manipulerande rädslan kommer inte att beröras på samma sätt. Ilska och irritation över det ni överöses med är en sak, den kommer av att ni ser vad som sker. men observera bara, gå inte in i känslan, stanna inte i den för länge.

Ni ljusarbetare är på Jorden nu för att sprida ert ljus. Det är på det sättet ni i första hand hjälper till med Jordens och mänsklighetens uppstigning. Undvik därför det som stänker er frekvens. gör allt som hjälper er att hålla den. Gör allt som ni mår bra av, drick vatten och vila. Prata med varandra, stöd varandra och ha gärna aktiviteter tillsammans. Det stärker er motståndskraft mot det som vill hindra er uppstigning.

Stora Rådet tackar nu för sig och hälsar alla välkomna i in den galaktiska gemenskapen.

 

 

 

Omni tystnar, tar ett djupt andetag och slappnar av. Han ser på mig och ett litet leende leker vid hans ena mungipa.

“Så. Uppdraget slutfört.”

Omni, får jag fråga en sak?

“Javisst.”

Var det där en live-förmedling eller en “uppspelning”?

Omnis leende blir större.

“Det var en “uppspelning” från mitt minne. Meddelandet kom medan du höll på att vakna i morse. Jag är inte en robot, jag kommer från en ras i det här universumet och har stor minneskapacitet.”

Ok. Nu blir jag nyfiken. Var kommer du ifrån?

“Det tar vi en annan gång. Det tar en stund att förklara.”

Jag ser fram emot det

“Fint. Då tackar jag för besöket den här gången. På återseende som ni brukar säga.”

“På återseende.

Så landar jag i min kropp igen. Alltid lika spännande att besöka ett skepp, både andligen men också pga min tekniska bakgrund.

Det här var kanaliserat 1:a advent 29 november 2020. Samma dag som vi gick in i Ormbärarens omvälvande och transformerande energi, Neptunus avslutar sin retrograd och dagen före fullmåne och månförmörkelse i Tvillingarnas tecken.

 

Här hittar du mitt första möte med Omni.

Vill du ha kontakt med mig når du mig lättast via epost: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson

 


Spread the love