Lejonportalen 2020

Spread the love

Det här är min upplevelse under en meditation när Lejonportalen 2020 hade sin maximala energi.

På morgonen startade radion precis som vanligt 07:20. Då det var lördag hördes ”Ring så spelar vi”, den här gången med Sarit Monasyrski. Hon ställde just frågan till en lyssnare som ringt in. Rubriken var ”God dag” och det frågades efter en herr-rock som hade sin höjdpunkt på 1800-talet. Jag sa tyst ”Bonjour, Hasse” för jag visste att han var med mig i detta nu. Hasses Bonjour hänger nog kvar i klädkammaren. Min käre make som lämnade mig plötsligt, rycktes från jordelivet i november 2019, strax efter sin 57 födelsedag.

Radioprogrammet fortsätter och jag blir åter medveten om nuet. Jag lyssnar på musiken. Det är Peter Jöback som sjunger. Vad sjunger han? Jag blir varm och kall om vartannat.

“Om jag fick leva mitt liv en gång till gjorde jag om det igenom och igen. Om jag fick välja precis som jag vill, ville jag vara jag. Annars vore jag inte jag.”

Det är ännu ett meddelande från Hasse och andevärlden. Vi bör lyssna på vårt hjärta om vem vi är och vad vi ska göra, inte vad andra tycker och anser.

Jag går snabbt upp ur sängen och blir påmind om min kära vän Eva som inspirerat mig att meditera idag, då Lejonportalen 2020 når sin höjdpunkt, och fråga vad som händer med astrologin nu när vi är på väg in i 5D. Efter att ha gett mat till katten och kollat att hon inte har några fästingar, släpper jag ut henne i den härliga sommarvärmen. Därefter sätter jag mig för att meditera. Klockan är 08:05.

Jag börjar med att skydda mig och ber sedan Ashtar Command att kolla att jag inte bjuder in fel energier i dessa turbulenta tider. Sedan gör jag min vanliga ritual och flyger med min enhörning till 9D och går direkt till tronen jag satt i när jag blev initierad 2017 för att kunna förmedla Stjärnchakrahealing. Väl på plats sluter jag ögonen och bjuder in. Jag ber om insikter om och svar på frågan om eventuell förändring av astrologin i den nya frekvensen samt eventuell uppgradering av Stjärnchakrahealingen.

Flera Ärkeänglar närmar sig tronen och Ärkeängeln Nathaniel kliver med stormsteg rakt fram mot mig.

– Vad gör du här? säger han med kraftfull röst. Vet du vad du ber om? Om du tar emot detta blir det konsekvenser. Är du beredd på det? Du kanske ångrar dig sedan.

– Jag har aldrig ångrat det jag fått tidigare och det här måste jag göra, måste jag be om för jag kan inte fortsätta som jag gör nu, säger jag med klar röst och bultande hjärta.

– Då så. Men jag har varnat dig. Vi måste hålla fast dig så du blir förankrad, risken är annars att du upplöses.

Så känner jag en hand på min vänstra axel. Det är Ärkeängeln Uriel.
Jag känner en hand på min högra axel. Det är Ärkeängeln Raphael.
Vid min vänstra sida står Ärkeängeln Jophiel. Hon tar min hand och håller sin andra hand på min arm.
Vid min högra sida står Ärkeängeln Indriel. Hon tar min högra hand och håller sin andra hand på min arm.
Två av mina kära ängla-systrar, Rosea och Maaria, sätter sig vid mina fötter och håller fast dem.

Så försvinner mitt medvetande från platsen, jag åker rakt in i Alltets tomhet där Allt finns. Jag förnimmer svagt att jag har följeslagare. Sananda och Ärkeängeln Metatron.

Jag blir medveten om att det finns inget som inte finns. Inget kan någonsin försvinna eller, som vi säger, dö. Det omvandlas.
Här är Allt Kärlek och Kärlek är Allt. Allt det vackra är en spegling av facetter i Alltet och Kärleken. Allt det ljusa och kärleksfulla likaså. Allt det onda och skadliga är också speglingar av facetter men har kommit på avvägar, tappat kontakten och förbindelsen med Alltet. Medvetenheten om Alltet har i det onda bleknat, egot har tagit över och förvridit synen på det som är förenligt med Alltet och all skapelse.

Alltet har upplevt sig själv genom att låta det onda få växa för att få känna vad som inte är förenligt med tanken på vad Alltet är. Nu har det onda spelat ut sin roll och ska rensas bort likt ruttnad och möglad mat rensas ur kylskåp och skafferi.

Ashtar Command och Stjärnfederationen har skapats för att rensa ut allt ont så att skapelsen kan fortsätta utvecklas kärleksfullt. 3D är över, det har gjort sitt. När nu Jorden går in i 5D kan övriga världar också utvecklas vidare. Allt hör ihop. Jorden har hållit tillbaka andra världar eftersom alla måste följas åt, var och en på sitt plan.

När mina insikter har nått hit börjar jag känna av den otroligt höga frekvensen, det börjar bli jobbigt, och jag förnimmer att även Ärkeängeln Metatron gör det. Han klarar sig längre här än jag men är ändå inte kapabel att befinna sig här längre stunder. Jag känner hur vi sakta sänks i frekvens och Ärkeängeln Michael tonar fram. Vi ”glider” fram mot honom där han ”står” med händerna på svärdsfästet och med svärdets spets vilande på ”marken”. Vi är fortfarande långt högre än 9D men betydligt lägre än Alltets centrum.

– Nu ska du få uppgraderingar och insikter om astrologi av Metatron men först lite info om astronomi från mig, säger Michael.

Så går en tid där vi ”reser” bland stjärnbilder och Michael berättar om dem. Sedan är det dags för Metatron som ger mig följande:

– Astrologin på Jorden kommer att förändras på så sätt att den behöver göras mer andlig, få högre frekvens. Fokus bör inte vara på det materiella, framgång och att lyckas för att säkra en materiell standard eller söka efter höjd status. Fokus bör vara på att hitta sin potential för att använda den för allas bästa och sin egen andliga utveckling. Du har varit duktig på det på sista tiden men ändå varit styrd av tidigare kunskaper. Det är nu dags för dig att skapa din egen andliga psykologiska astrologi.

Hittills har en människas energi styrts av Ascendenten, Månen och Solen. Den ordningen har gällt för de allra flesta. Från födseln har Ascendentens tecken visat sig som mest för att sedan, när känslan för jaget ökar, övergått till Månens tecken. Större delen av livet har ni levt genom ert Mån-tecken för att i slutet av er inkarnation bli mer ert Sol-tecken.

I horoskopet representeras planeterna av individuella egenskaper.

När ni nu går in i 5D kommer planeterna att representera mycket mer andliga aspekter av er.

Stjärntecknens energi kommer också att utvecklas åt det andliga hållet. Ormbärare, det ”trettonde” tecknet, får mer betydelse men som tillägg, inte som en del av horoskopet.

Horoskopet
För barn: hjälper föräldrar att stötta barn att nå sin fulla potential. Bör bli allmänt vid barnafödslar att ställa horoskop på dem.

För vuxna: stärker självförtroendet och förfinar insikten om potentialen.

För djur: lättare hitta på vilket sätt djuret bäst kan samarbeta med människor

Parhoroskop
Mycket stor hjälp vid matchning för att minimera disharmoni och för att skapa en bra miljö för framtida barn.

Prognoser
Enbart ÅldersPunkten för att minimera känslan av att vara styrd av ”ödet”.

Astrologin på Jorden/Terra Nova är geocentrisk och ses från Jordens perspektiv.

Astrologi på andra planeter har andra förutsättningar. I ert solsystem används samma tecken och planeter men planeten ifråga byts ut mot Jorden. I andra solsystem kan andra zodiaker användas. Horoskop bygger på siffran 12 och delas in i 12 hus och 12 stjärntecken, aspekterna är 6 st + konjunktion (på samma ställe).

Du, Lena, kommer att tala, leva och vara astrologi. Med tiden ser du den astrologiska potentialen direkt hos dem du möter, utan hjälp av datorprogram och böcker.

Nu ska du få healing.

Vi åker tillbaka till 9D och Nathaniel, Raphael, Indriel och Jophiel förenar sig med oss och vi ”bordar” ett litet rymdskepp till min förvåning. Skeppet styr sedan mot Venus. Jag är osäker på vilken dimension vi befinner oss i.

De leder mig fram till en stor kristall, i form av en brits, mitt i rummet på skeppet. Jag får lägga mig där. Stenen, som ser ut som ett mellanting mellan bergkristall och rosenkvarts känns förvånande bekväm, som om den formar sig efter min kropp. Det är lätt att känna sig avslappnad här.

Mina följeslagare backar två steg och genast bildas en genomskinlig sköld mellan dem och mig. Förundrad ser jag hur skeppet ”parkerar” rakt över Venus’ norra pol, inne i Venus’ aura. Jag får direkt en kraftfull bestrålning som känns som om jag står på en strand och träffas av en våg lika hög som jag själv.

Det börjar direkt pirra i mina tår och jag känner ur energin sakta rör sig genom mina fötter, förbi hålfoten och hälen. Den stannar i fotleden och den jobbar speciellt kraftfullt i min högra fotled som jag haft stora problem med sedan jag stukade den rejält i ett tungt fall sommaren 2019. Energin går sedan vidare sakta uppför vaderna till knäna där de åter stannar ett tag för att jobba och det känns tydligt i höger knä som också påverkats av samma fall.

Energin går vidare uppför låren och in i höfterna där mycket jobb sker. Medan energin är där känner jag hur mina intima delar vaknar. Det känns skönt. Energin går vidare in i magen, passerar genom mina känsliga tarmar och strax innan den kommer upp till diafragman går den in i ryggraden och fyller den, borrar sig kraftfullt igenom hela kanalen. Energin förflyttar sig sedan från diafragman in i hjärtat där den reparerar kommunikationskanalerna mellan förmaken och kamrarna. Glädjepunkten och thymuskörteln får energi och sköldkörteln nollställs och startas om. När energin når upp till nacken och axlarna stannar energin där en lång stund. Jag känner hur min whiplash bearbetas kraftfullt.

Medan energi ”rinner” ner i armarna, händerna och fingrarna går energi in i mina käkar och fyller dem med läkande energi. När energin kommer upp till ögonen känner jag det mycket tydligt. Efter all skärmtid är ögonen i stort behov av healing. Tredje Ögat och tallkottkörteln fylls med energin som sedan ”rinner” vidare till Kronchakrat. Det som förvånar mig är att energin börjar pulsera och samtidigt påverka mina intima delar otroligt starkt. Nu stannar energin, vidgas ut i auran men fortsätter att pulsera så tydligt. Det är otroligt skönt och till min stora förvåning genomsyras jag snart av en underbar, kraftfull men härligt mjuk orgasm. Jag sitter fysiskt helt stilla och får en orgasm som känns fysisk, hur är det möjligt? Jag är euforisk och salig.

Så känner jag hur skeppet rör sig och lämnar Venus. Skyddsskölden faller och mina följeslagare kommer fram till mig. I mitt dröm-liknande tillstånd hör jag någon av dem säga att jag är nu fylld med en självhelande energi som redan nu har påverkat min fysiska kropp, vilket jag har märkt, och kommer att fortsätta påverka den. Det här kommer att påskynda helandet av min kropp och förbereda mig för inträdet i 5D. Healingen kommer att påverka både mitt jobb med astrologi och med Stjärnchakrahealing. Kärleken, visionen och klarsyntheten är uppgraderad. Jag kommer att ha lättare att säga det rätta, veta när jag kan säga vad.

Vi åker tillbaka till 9D och jag i det närmaste leds till tronen eftersom jag är så vinglig och dimmig. Där blir jag presenterad för två nya medarbetare som jag får bekanta mig med närmare vid ett senare tillfälle.

En maskulin människoliknande individ kliver fram framför tronen och böjer lätt på huvudet till hälsning. Han kommer från Sirius och heter Mantea. Han och ÄÄ Gabriel kommer att jobba tillsammans med mig när krass tydlighet är extra viktig.

En svagt grönaktig humanoid närmar dig stilla och våra ögon möts till hälsning. Telepatiskt får jag veta att den här androgyna individen kommer från ett annat Universum, heter Oloho och ska hjälpa till med speciella och ovanliga insikter.

Min gamla vän Arcturian och jag kommer att få en närmare kontakt och han vill att jag ska börja kalla honom Archie. Han ska hjälpa mig med mer styrka och lättare sätta skydd.

Kristusmedvetandet kommer att stärkas i mig. Hasse dyker upp, kysser mig och tar min hand medan han säger att vi kommer att jobba tillsammans ibland, speciellt när hans mjuka och humoristiska egenskaper behövs. Han ingår i Kristusmedvetandets krafter och är med även om han inte är påtagligt närvarande. Han mår jättebra, har äntligen hittat sin rätta plats att utöva sina egenskaper ifrån.

Så hör jag en röst. Vet ej vem det är som förmedlar dessa ord:

– Lena. Du är en av många som förmedlar budskap till mänskligheten. Ni är många och ökar hela tiden. Ingen är bättre eller sämre än någon annan. Ni behövs alla för de som lyssnar till era ord berörs olika av era budskap. Det beror på att budskapen ni ger förmedlas utifrån era personligheter och berör människor olika beroende på vilka de är. Ni är alla lika viktiga. Ni har alla viktiga budskap att förmedla. Även om ni ibland verkar förmedla likartade budskap gör ni det på olika sätt och alla sätt behövs. Allt som har skett idag kommer nu att förseglas med healing och symboler av Sananda och ÄÄ Metatron, både i din själ och din fysiska varelse.

När förseglingen är klar stiger ÄÄ Nathaniel fram och lägger sin högra hand över mitt Tredje Öga och trycker till. Jag känner hur en energipuls går rakt igenom 3Ö, genom tallkottkörteln och ut genom kasualchakrat. Den här kanalen är nu helt öppen.

Ärkeänglarna, mina nya arbetskamrater, Sananda och Hasse tonar sakta bort och jag förstår att allt som skett är klart. Min otroliga upplevelse är över. Eller?

Jag går tillbaka till min enhörning som tålmodigt väntat på mig hela tiden och vi åker tillbaka. Ner i frekvens och mot min fysiska kropp. På vägen passerar vi, till min förvåning rakt igenom ett av federationens skepp. Vi bromsas in och jag ser hela besättningen stå och applådera vår ankomst. Jag hör befälhavaren säga.

– Dina kanaler är nu alltid rena. Du behöver inte be oss godkänna dina uppkopplingar, de är så rena. Gå i frid, du kära barn av Universum. Din utveckling har tagit enorma proportioner i din inkarnation, till stort gagn för Terra Nova och för att förbereda alla där för 5D.

 

Det här var en meditation som pågick under 1 timme och 15 minuter men kändes som många timmar. Den här upplevelsen under Lejonportalen 2020 kommer att vara stark hos mig länge.

 

Vem är Lena? Läs om mig här.
Vill du ha kontakt med mig når du mig lättast på e-post:
lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: @lifecoachlena
Följ mig på instagram: @lenamariaellingsson


Spread the love