Stjärnchakrahealing Light

Stjärnchakrahealing Light är en övergripande healing med budskap

Stjärnchakrahealing Light är liksom Stjärnchakrahealing en healing där mitt team och jag går igenom hela kroppen, alla chakran, auran och den fysiska kroppen men fokuserar inte på något speciellt utan mer det övergripande välbefinnandet.

Stjärnchakrahealing Light är en kärleksfullt helande och frekvenshöjande multidimensionell healing som skapar förutsättningar för ett system i harmoni. Healingen ser till att hela ditt system, din kontakt med Moder Jord och den Universella Kraften fungerar som den ska.

Tillsammans med mitt andliga team undersöks och renas din fysiska kropp, chakran och auran.

Jag meddelar muntligt efter healingen om det är något speciellt som dykt upp under healingen. Sedan får du skriftligt via epost alla budskap till dig att läsa och ha möjlighet att återgå till senare.

Stjärnchakrahealing Light tar ca 1 timme.

Kostnad på distans 1100 kr

För en mer omfattande healing och allt som vi jobbar med i detalj skriftligt: boka tid för Stjärnchakrahealing, 2 timmar, 1999 kr på distans. Läs mer här.

Behöver du avlägsna Reiki-initieringar, auratransformation, implantat mm. Boka tid för Avancerad Stjärnchakrahealing. 2 x 2 timmar, 5000 kr på distans. Läs mer här.

Du når mig lättast via e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på Instagram: lifecoachlena
Följ mig på Instagram: lenamariaellingsson

Stjärnchakrahealing-Light

Stjärnchakrahealing Light

Stjärnchakrahealing Light är healing med Ärkeänglar, uppstigna Mästare, Kristusenergi, kraftdjur och energier från andra stjärnsystem t ex Plejaderna.

Vad skiljer Stjärnchakrahealing Light från Stjärnchakrahealing och Avancerad Stjärnchakrahealing?
Jag jobbar med samma energier i alla tre typerna av Stjärnchakrahealing. Skillnaden är hur djupt vi går och hur mycket vi jobbar med varje moment.

Stjärnchakrahealing Lighthealing

Under en session Stjärnchakrahealing Light kapas de energidränerande ohälsosamma energibanden (de hälsosamma blir kvar) och vi ger en stärkande healing till dina 10 chakran, energikanaler, energiflöde, auran och din fysiska kropp. Budskap redovisas skriftligt.

En session tar ca 1 timme

masshand200x290

Stjärnchakrahealing – healing och justering

Under en session Stjärnchakrahealing kollar vi och justerar eventuella problem i dina 10 chakran, energiflöde och auran. Vi kapar de energidränerande ohälsosamma energibanden (de hälsosamma blir kvar) och vi ger en stärkande healing till dina 10 chakran, energikanaler, energiflöde, auran och din fysiska kropp . Hela sessionen, inklusive budskap, redovisas delvis muntligt och fullständigt skriftligt.

En session tar ca 2 timme

Läs mer om Stjärnchakrahealing här.

colorful-w800

Avancerad Stjärnchakrahealing – reparation och healing

Den här healingen är för att avlägsna initieringar, t ex auratransformation som hindrar det normala energiflödet i din fysiska kropp, och reparera skadorna som bildats i dina chakran, energikanaler, energiflöde och aura. En behandling består av två sessioner där den första är själva borttagandet samt en stärkande healing till dina 10 chakran, energikanaler, energiflöde, auran och din fysiska kropp. Den andra sessionen är nödvändig för att kontrollera att dina energier är återställda och vi ger även här en stärkande healing till dina 10 chakran, energikanaler, energiflöde, auran och din fysiska kropp. Vid båda sessionerna kapar vi de energidränerande ohälsosamma energibanden (de hälsosamma blir kvar). Varje session, inklusive budskap, redovisas delvis muntligt och fullständigt skriftligt.

Sessionerna är på ca 2 timmar vardera

Läs mer om Avancerad Stjärnchakrahealing här.

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: The Peaceful Warrior Lena Maria Ellingsson
Följ mig på Instagram: @lifecoachlena
Följ mig på Instagram: @lenamariaellingsson