Stjärnchakrahealing-Light

Stjärnchakrahealing Light

Spread the love

Stjärnchakrahealing Light är healing med Ärkeänglar, uppstigna Mästare, Kristusenergi, kraftdjur och energier från andra stjärnsystem t ex Plejaderna.

Vad skiljer Stjärnchakrahealing Light från Stjärnchakrahealing och Avancerad Stjärnchakrahealing?
Jag jobbar med samma energier i alla tre typerna av Stjärnchakrahealing. Skillnaden är hur djupt vi går och hur mycket vi jobbar med varje moment.

Stjärnchakrahealing Lighthealing

Under en session Stjärnchakrahealing Light kapas de energidränerande ohälsosamma energibanden (de hälsosamma blir kvar) och vi ger en stärkande healing till dina 10 chakran, energikanaler, energiflöde, auran och din fysiska kropp. Budskap redovisas skriftligt.

En session tar ca 1 timme

masshand200x290

Stjärnchakrahealing – healing och justering

Under en session Stjärnchakrahealing kollar vi och justerar eventuella problem i dina 10 chakran, energiflöde och auran. Vi kapar de energidränerande ohälsosamma energibanden (de hälsosamma blir kvar) och vi ger en stärkande healing till dina 10 chakran, energikanaler, energiflöde, auran och din fysiska kropp . Hela sessionen, inklusive budskap, redovisas delvis muntligt och fullständigt skriftligt.

En session tar ca 2 timme

Läs mer om Stjärnchakrahealing här.

colorful-w800

Avancerad Stjärnchakrahealing – reparation och healing

Den här healingen är för att avlägsna initieringar, t ex auratransformation som hindrar det normala energiflödet i din fysiska kropp, och reparera skadorna som bildats i dina chakran, energikanaler, energiflöde och aura. En behandling består av två sessioner där den första är själva borttagandet samt en stärkande healing till dina 10 chakran, energikanaler, energiflöde, auran och din fysiska kropp. Den andra sessionen är nödvändig för att kontrollera att dina energier är återställda och vi ger även här en stärkande healing till dina 10 chakran, energikanaler, energiflöde, auran och din fysiska kropp. Vid båda sessionerna kapar vi de energidränerande ohälsosamma energibanden (de hälsosamma blir kvar). Varje session, inklusive budskap, redovisas delvis muntligt och fullständigt skriftligt.

Sessionerna är på ca 2 timmar vardera

Läs mer om Avancerad Stjärnchakrahealing här.

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: The Peaceful Warrior Lena Maria Ellingsson
Följ mig på Instagram: @lifecoachlena
Följ mig på Instagram: @lenamariaellingsson


Spread the love