Gruppstjärnhealing

Spread the love

Gruppstjärnhealing är Stjärnchakrahealing i grupp på distans.

Gruppstjärnhealing

Jorden ökar i frekvens och för att vara här behöver vi följa med. De här går inte alltid smärtfritt för låga energier som t ex sorg, rädsla, ilska och bitterhet släpper inte gärna taget.

Frekvenshöjningen sker, precis som när barnen utvecklas, i etapper. Under en period höjs frekvensen väldigt mycket och vi påverkas intensivt medan andra perioder är ökningen betydligt mindre. De perioder när frekvenshöjningen saktar ner har vi större möjlighet att anpassa oss till det som hänt och kan hantera alla förändringar i och runt omkring oss.

 

 

Jorden och andra solsystem

Vår planet Jorden och hela vårt solsystem påverkas av andra solsystem och galaxer samt rörelserna de gör i förhållande till varandra. Det här öppnar olika portaler som direkt påverkar vårt solsystem, vår Sol och Jorden. Den dagen som väljs för Gruppstjärnhealing är valda utifrån energiförändringar i vårt solsystem: det kan vara ny- eller fullmåne vilka ibland sammanfaller med speciella planetrörelser. De här dagarna får vi hjälp i våra personliga processer och Gruppstjärnhealing är tänkt att ytterligare underlätta anpassningen till frekvenshöjningen.

 

Kristus- och Änglaenergier

Jag kanaliserar energier från t ex
Ärkeänglar
Andra högfrekventa änglar
Kristus
Uppstigna Mästare
Energier från olika dimensioner och stjärnsystem bl a Plejaderna.

 

 

 

 

 

 

Välkommen att vara med på Gruppstjärnhealing

Du är välkommen att vara med, var du än är och i vilken situation du än befinner dig i. Gruppstjärnhealing anpassar sig till dina behov och healingen kan kännas olika från gång till gång. Det är helt ok. Om du inte känner så mycket kan healingen lagras i ditt energisystem för att ditt system kan ta emot healingen eftersom.


När sker Gruppstjärnhealing?

Gruppstjärnhealingen sker aktuell dag kl 19:00 – 19:30

Dagen som Gruppstjärnhealing sker kommer att meddelas på facebook och instagram.

Första Gruppstjärnhealing sker tisdag 2 juli 2019

Anmälan

Vill du vara med skickar du 380 kr och meddelar mig ditt namn via messenger, epost (lena.ellingsson@lenaellingsson.se) eller via sms.

Du betalar genom att sätta in summan på bankgiro 5591-2919 eller swish till 070 660 4237.

Välkommen

Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Ellingsson
Följ mig på Instagram: @lifecoachlena
Följ mig på Instagram: @lenamariaellingsson


Spread the love