Bergkristallhänge1wh600

Bergkristall laddad med energier och frekvenser du behöver

Spread the love

bergkristall-laddad-med-energier-och-frekvenser-du-behover

Lena erbjuder dubbelterminerad bergkristall laddad med energier och frekvenser du behöver Energier från Ärkeänglar, Kristus och frekvenser från den dimension du har mest behov av just nu för beskydd, healing och stöd för din personliga och andliga utveckling.

Lena har inspirerats av sina andliga medhjälpare hon har i den multidimensionella och själsläkande behandlingen Stjärnchakrahealing till att skapa den här möjligheten för dig som vill ha tillgång till den här energin mellan behandlingarna.

 

 

För beställning, se nedan

 

Bergkristallen kan laddas med energier och frekvenser:

+ från den dimension du har mest behov av. Lena har tillgång till frekvenser från 5:e, 6:e, 7:e, 8:e och 9:e.
+ från Ärkeänglarna Nathaniel, Indriel, Michael, Jophiel, Raphael, Uriel, Gabriel, Metatron och Sandalphon men även andra kan förekomma.
+ Kristusenergi
+ från Uppstigna Mästare som t ex Kuan Yin, Maria Magdalena m fl

Bergkristall är allmänt helande, ger skydd och kan programmeras

bergkristall-laddad-med-energier-och-frekvenser-du-behover

Den dubbelterminerade bergkristallen förstärker energiströmmen i båda riktningarna, sammanbinder chakrapunkter för att säkerställa energiflödet samt tar emot och vidarebefordrar energi. Det här är väldigt bra för att lösa upp blockeringar. Den dubbelterminerade kristallen binder samman det spirituella med det materiella, emotionella och intellektet. Det här är en kristall för alla chakran och den förstärker andra stenar och kristaller.

 

 

 

Hänget är av guldpläterat silver (925)

bergkristall-laddad-med-energier-och-frekvenser-du-behover

Silver hjälper dig att heala blockeringar inom kommunikation och stödjer det intuitiva. Den här metallen representerar Månens energi, Moder Jord, den feminina kraften – yin – och är väldigt lämplig att använda när du behöver bearbeta spegelbilder utan förbehåll och självkritik. Silver stärker förbindelsen mellan den fysiska och den astrala kroppen och hjälper dig att vara i din fysiska kropp. Metallen är också bra om du har problem med tålamod, den är renande, avgiftande och stärker synen.

Guld hjälper dig att städa bland dina tankar och känslor du bär med dig, speciellt om du har lätt för att hamna i det negativa. Du får hjälp att hitta till ditt hjärta och följa det så att du kan leva ditt liv fullt ut. Guld är färgen för ditt överjag, är värmande, både yin och yang, och stärker speciellt nervsystemet, andningen och är bra vid reumatism samt om du blivit utsatt för strålning.

 

Beställning

Vid beställning sätts 830 kr in på bankgiro 5591-2919 eller swish till 070-660 4237 och namn och adress meddelas via e-post, sms eller messenger.

bergkristall-laddad-med-energier-och-frekvenser-du-behover

 

Lena laddar en kristall med energier för dina behov och du kan antingen hämta den i Umeå eller få den via brev. Hänget levereras i påse och beskrivning på de laddade energierna medföljer.

 

 

 

 

 

Kontakt

Du når mig lättast via epost: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson
Följ mig på Instagram: @lifecoachlena
Följ mig på Instagram: @lenamariaellingsson


Spread the love