En ny tid och en ny Jord

En ny tid och en ny Jord april 2020

Spread the love

En ny tid och en ny Jord april 2020

Nu är det här.
Skiftet.
Nu sker det.
Omvälvningen.
En ny tid och en ny Jord april 2020.

 

Dimman lättar.
Vi går in i 5D där fred och kärlek råder.
Det är det här vi ljusarbetare väntat på, det är därför vi inkarnerat i en fysisk kropp på Jorden nu.
För att vara med om just detta.
En ny tid och en ny Jord.


April 2020 kommer att gå till historien som den mest omvälvande tiden i mänsklighetens historia.

 

Vattumannens tidsålder kommer nu med kraft och styrka.
Det gamla väldet, styrt av illasinnade makter under flera hundra tusen år, rinner snabbt ut i sanden.
De skapade själva möjligheten för den ljusa sidan att stiga in och ta över just nu april 2020.

 

De Gråa är redan borta.
Arkonerna har tappat greppet och kommer att avlägsnas.
The Federal Reserve, den amerikanska centralbanken, som styrt hela världen och varit privatägd är nu övertagen och ska gå tillbaka till folket.
Kabalen och Den Inre Staten som har styrt världen i 3D i rädsla och ondska kommer att arresteras.

Den stora aktionen Storm kommer förmodligen att ske 31 mars/1 april typ och pågå under ca 3 dygn. Under tiden släcks internet ner, radio/tv/telefonnät blir tyst men elen bör vara kvar.

 

Efter dessa tre dagar kommer vi att få veta vad som hänt. Kanske inte allt, för det är mycket gräsliga saker som skett, men tillräckligt för att vi ska inse vidden av det slaveri som vi har hållits i. Stora militärstyrkor har placerats ut runt hela världen, reservstyrkor är i stand-by läge, hemvärnet likaså. Nu sker det, med hjälp av den andliga Alliansen.

Allt detta är noga planlagt under många år och sker samtidigt som hela länder är ”stängda” pga Corona-viruset, då människor är satta i karantän. Det här möjliggör för aktionen Storm att veta var alla är, det blir lättare att ta dem som ingår i Kabalen och Den Inre Staten. Vem de är har de vetat länge.

Sedan kommer ett par år där allt ska falla på plats innan vi blir helt fria i vår andlighet, ifrån pengar och annat styrande. Vi ska bli självgående individer. Tills vi är det kan vi komma att känna oss vilsna och förvirrade då mycket kommer att vara nytt.

 

Allt det här har andra berättat om så bra, bl a Zoë Lightworker, Alf Sidblad, Qanon, och jag tänker inte gå in på det mer. Det jag tänkte ta upp är vad jag har upptäckt och vad jag ser i astrologin och numerologin som kan sammanknippas med det som sker nu.

I dagarna har jag märkt att det är mycket lättare att få andlig kontakt. Det är som om ”dimman har lättat”. Jag har märkt att Jorden är omsluten av rymdskepp (inte i 3D) som övervakar vår övergång och har skapat en kompakt blockad för att inte illasinnade varelser ska kunna komma och störa processen. En av mina tidigare guider är med på ett skepp från Plejaderna, i ett annat skepp är min makes kusin.

Vad jag också upptäckt är att planeterna i vårt solsystem står i mycket speciella mönster som verkligen ger kraft åt händelserna som sker nu. Många numerologiska Mastersiffror har visat sig, när jag tittat på klockan, när jag sett på tv eller läst en bok. Solen kommer 1 april att stå i 11 grader Väduren. Ytterligare en Mastersiffra.

 

Horoskopet för 1 april 2020 är helt kardinalt eller ledande. Det ser jag som ett tecken på att här finns det energi för att agera och gå framåt, förändra och skapa nytt.

Planeterna skapar mycket intressanta förhållanden till varandra.

Det finns tre konjunktioner och flera harmoniska aspekter men också några som ger energi för att sätta igång saker och ting. Ingen planet är i retrograd så alla planetenergier är inblandade i det som sker i världen, samhället och vår livsstruktur.

Solen i Väduren och Månen i Kräftan.
Här tydligt agerande och vilja att komma igång med nya saker men det är viktigt att komma ihåg att ta kärlek och omtanke i starkt beaktande.

Merkurius och Neptunus i Fiskarna.
Kärlek och omtanke talas det mer om och allt blir mer och mer inriktat mot andlighet och utveckling.

Venus i Oxen.
Kärlek och kreativitet präglas av sundhet, praktiskhet och harmoni.

Mars och Saturnus i Vattumannen.
Tydlig styrka och energi ges till att göra nödvändiga förändringar inom de områden som inte fungerar bra. Förändringarna görs på ett tydligt organiserat och strukturerat sätt.

Jupiter och Pluto i Stenbocken.
Plötsliga och omvälvande förändringar sker metodiskt och praktiskt men kan expandera till något som från början inte var överskådligt.

Mars och Saturnus är väldigt nära Jupiter och Pluto så de bildar nästan ett stellium över stjärnteckengränsen. Stenbocken och Vattumannen i stark förening, vad månde bliva?

Uranus ensam, utan aspekter, i Oxen.
Här får den nytänkande energin fritt spelrum och kan snabbt skapa funktionsdugliga förändringar.

Norra Månnoden i Kräftan.
Det som sker nu har stor betydelse för lång tid framöver och allt sker med kärlek och omsorg.

Chiron i Väduren.
Alla problem som har ställt käppar i hjulet, bromsat och stört får vi nu kraft att ta itu med. En gång för alla.
Chiron är i konjunktion med Solen och allt vi rensar bort nu kommer att få stora effekter på många plan.

Ascendenten i Lejonet.
Det kraftfulla och fasta eldtecknet Lejonet visar vilken anda allt kommer att ske. Starkt och tydligt, med mänsklighetens bästa för ögonen.

MC – Medium Coeli i Väduren.
Andan i det som sker nu är inspirerande och har en entusiasm som smittar. Händelserna kommer att tala för sig själva och visa vad som är nödvändigt just nu men också vad tanken är att det ska mynna ut i.

Numerologiskt är tiden mycket intressant också.

 

Nämnas bör att det sägs att Kabalen och Den Inre Staten använder sig av numerologin på olika sätt, att numerologin ska vara ond. Där vill jag säga att det finns mycket som kan användas både ljust och mörkt. Ta en kniv t ex. Den kan man skära bröd eller gurka med men du kan också använda den för att döda. Är det kniven eller användaren som är ond eller god? Elektricitet använder vi till ljus, värme och diverse apparater men den kan också användas till en elektrisk stol. Är det elektriciteten eller användaren som är ond eller god? Något att tänka på.

Med det sagt vill jag gå in på siffer-energierna som omger oss nu.

Året är 2020 = 40/4
Mycket kommer att handla om ekonomi och pånyttfödelse. Samtidigt är vi dubbelt skyddade från ovan. Siffran noll handlar om gudomligt beskydd.

April har siffran 4.
Nu handlar det om arbete, ekonomi och planering. Det är dags att ta tag i det som styr det mesta av våra liv.

Året och månaden bildar Mastersiffran 44.
Karma, förlösande och omvälvning i den fysiska världen.

Alltid när Mastersiffror är inblandade kommer påtagligt att ske.

Solen står 1 april i 11 grader Väduren och Mastersiffran 11, som är min numerologiska Livsvägssiffra, innebär att förutom att jobba med sin egen utveckling även hjälpa andra i deras utveckling. Det här ser jag som att vi är många som behövs nu, för att hjälpa alla dem som inte förstår var som händer i den här tiden. Många kommer att bli rätt skrämda och behöver hjälp och stöd för att på ett tryggt sätt kunna lämna 3D och gå in i 5D. Vi ljusarbetare har hela tiden, på olika sätt, haft regelbunden kontakt med 5D så vi kommer att känna det mer och mer som hemma.

Men samtidigt kan vår fysiska kropp ha det tufft.

 

Det kommer att öppnas flera portar i början av april och det gäller att ta hand om sin fysiska kropp.

Huvudvärk, som jag har känt av de senaste dagarna, är tydliga tecken på att frekvensen ökar.

Tinnitus är en annan effekt.

Oro förvärrar allt så det gäller att försöka hålla sig så lugn som möjligt och försöka följa med i flödet och alla händelser på ett så harmoniskt sätt som möjligt.

Rädsla, som Den Inre Staten matas oss med så länge, är vi vana vid och det är därför lätt att gå in i den. Rädsla förvärrar både frekvensöknings-symptom och sänker immunförsvaret.

Drick vatten.
Ät så ren mat du kan.
Vila mycket.
Ge stöd till andra och ta hand om dig själv på bästa möjliga sätt.

Välkommen till en ny tid och en ny Jord.

 

Känner du att du skulle vilja ha hjälp i din egen process så är du välkommen att boka tid för en vägledande konsultation eller Stjärnchakrahealing.

Vill du ha kontakt med mig når du mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se

Jag finns på facebook: The Inner Source
Jag finns på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på Instagram: @lifecoachlena
Följ mig på Instagram: @lenamariaellingsson


Spread the love