Stjärnchakrahealing Light

Spread the love

Stjärnchakrahealing Light är en övergripande healing med budskap

Stjärnchakrahealing Light är liksom Stjärnchakrahealing en healing där mitt team och jag går igenom hela kroppen, alla chakran, auran och den fysiska kroppen men fokuserar inte på något speciellt utan mer det övergripande välbefinnandet.

 

 

 

 

 

 

Stjärnchakrahealing Light är en kärleksfullt helande och frekvenshöjande multidimensionell healing som skapar förutsättningar för ett system i harmoni. Healingen ser till att hela ditt system, din kontakt med Moder Jord och den Universella Kraften fungerar som den ska.

Tillsammans med mitt andliga team undersöks och renas din fysiska kropp, chakran och auran.

Jag meddelar muntligt efter healingen om det är något speciellt som dykt upp under healingen. Sedan får du skriftligt via epost alla budskap till dig att läsa och ha möjlighet att återgå till senare.

Stjärnchakrahealing Light tar ca 1 timme.

Pris hittar du här

 

För en mer omfattande healing och allt som vi jobbar med i detalj skriftligt: boka tid för Stjärnchakrahealing, 2 timmar, 1999 kr på distans. Läs mer här.

Behöver du avlägsna Reiki-initieringar, auratransformation, implantat mm. Boka tid för Avancerad Stjärnchakrahealing. 2 x 2 timmar, 5000 kr på distans. Läs mer här.

Du når mig lättast via e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på Instagram: lifecoachlena
Följ mig på Instagram: lenamariaellingsson


Spread the love