Elohim och Ashtar Command augusti 2022

Spread the love

Möte med Elohim och befälhavare på ett av Ashtar Command skepp i augusti 2022

 

Tisdag 9 augusti 2022

 

Har länge tänkt kontakta Evelina vars själ tidigare var inkarnerad som min mormor och som nu är inkarnerad på Plejaderna. Senast jag träffade Evelina var hon stationerad på ett skepp i omloppsbana runt Jorden och med en befälhavare som jag kallar Torsten för han var tidigare inkarnerad som en kusin till min man med det namnet. Jag vet att Evelina är någon annanstans nu men inte var. Evelina har studerat multidimensionell teknik och är extra intresserad av att lösa tekniska och miljömässiga problem – planetära och interplanetära sådana.

Idag fick jag kontakt – och en inbjudan. Vi möts på ett enormt stort skepp i Kuiperbältet bortom Neptunus och Pluto. Skeppet tillhör Council om Nine som också brukar kallas The Seeders eller Elohim. Jag känner mig verkligen priviligierad och det känns väldigt spännande att Evelina är här och lär sig mer om det som händer under och efter geoformering (dvs förberedande av planeter så de kan hålla liv) som är The Seeders specialitet. The Council of Nine har sedan förra året gått ner i frekvens och övertagit den övergripande kontrollen över vårt solsystem och vår galax. Galaktiska Federationen och Ashtar Command har tillsammans med Jordalliansen den detaljerade kontrollen över Jorden och mänsklighetens välbefinnande. Evelina trivs väldigt bra på det här skeppet och lär sig väldigt mycket vilket jag verkligen tror. Jag tycker det är intressant också. Hon vet att det är något på gång på Jorden inom kort men är inte insatt i detaljerna.

Vi går genom en stor och bred korridor på skeppet som är väldigt vackert och känns mycket harmoniskt. På skeppet som Evelina var förut, ett Ashtar Command-skepp, var alla utbildade soldater, piloter eller ingenjörer. På det här skeppet, som känns levande på något sätt, finns olika sektioner i olika dimensioner och frekvenser. Vi möts av en gestalt som jag känner igen, det är Elohim Christos – E C -, en av mina guider som jag inte haft närmare kontakt med på länge. Han förmedlar till mig att även om han alltid har mig under uppsikt har han överlåtit närmare kontakt till Elohim KG, den nya guide jag fick i samband med healingen DiaNA för vi jobbar ihop med healingen.

Vi kommer fram till en stor sal, som jag skulle kunna kalla cafeteria, med sköna soffor runt små bord. Ytterväggarna ser ut att vara av glas. E C pekar på fönstren och säger:

– Där har du efterföljaren till genomskinlig aluminium som du skriver om i din bok. Det här är ett biologiskt material med en minimal och lätt kontrollerbar AI. Men det kan vi prata om en annan gång. Du är intresserad av vad som händer på Jorden just nu, eller hur?

– Ja, verkligen, svarar jag.

– Slutskedet accelererar nu. Jordalliansens övertagande av planeten är nära förestående men först ska djupa staten få spela ut sina sista kort. De planerar en hel del krig, ”naturkatastrofer”, mer virus för att nämna några saker men effekten kommer bara att bli hemsk i media. I verkligheten blir det bara antydningar, på sin höjd, till det här. Djupa staten kommer att göra bort sig riktigt ordentligt och många tas på bar gärning när de försöker iscensätta något hemskt. Därefter tar Jordalliansen över, det blir nedstängning, VMA (viktigt meddelande till allmänheten), media övertas liksom internet. Sanningar – bara sanningar – kablas ut över världen via tv och radio. Internet kommer att vara helt nere eller begränsad under de nedstängda dagarna och därefter blir det inkopplat på det nya systemet Starlink.

– Många undrar över datum när allt ska hända, inflikar jag.

– Det går inte säga exakt vilken dag som något kommer att hända. Jordalliansen och djupa staten ”spelar 5D schack” och det är drag och motdrag hela tiden. Varje drag ger möjligheter för motståndaren att planera en motåtgärd men allt är bara varianter för slutet kan bara bli ett.

– För ni har rest i tiden och sett utgången?

– Ja, vi såg vad som skulle hända om vi inte kom och hjälpte er – utplånandet av mänskligheten och även andra raser i hela galaxen. Så vi kollade tidslinjen som visade vad som hände om vi hjälpte er och det gjorde att vi kontaktade Galaktiska Federationen som åkte hit 1954 och träffade president Eisenhower. Där påbörjades planerna och Jordalliansen skapades. Så vi vet att allt kommer att ordna sig, de kritiska skeendena har för länge sedan passerats. Nu återstår detaljer om slutfasen och där har mänskligheten via Jordalliansen mycket att säga till om. Jordalliansen stöttas av Galaktiska Federationen (som har sina moderskepp vid Venus och på andra sidan Solen) och Ashtar Command (som har sitt högkvarter på Ganymedes (måne till Jupiter). Galaktiska Federationen och Ashtar Command kan bara gripa in om det har direkt att göra med utomjordingar eller om någon försöker använda kärnvapen. Alla kärnvapen ska skrotas för de har minimal effekt på en fiende men katastrofal inverkan på planeten och i slutändan alla varelser. Men jag förstår din och andras otålighet. Du ska få prata med Torsten, som du kallar honom.

E C, Evelina och jag tar farväl av varandra för den här gången och så skickas jag i ”en bubbla” till Torstens skepp som är stationerad vid Venus.

– Hej Lena. Jag har väntat på dig, säger Torsten när jag kommer ombord.

– Hej Torsten, kul att ses igen.

Han visar vägen till ett litet rum vid sidan av kommandobryggan där ett 20-tal personer arbetar lugnt men uppmärksamt.

Väggen mot kommandobryggan är av ett glasliknande material som ger klar sikt men är i princip helt ljudisolerat. I rummen finns ett bord och några stolar och vi sätter oss i var sin stol. Där får jag veta att de är reserver ifall de behövs så de är i stand-by läge men är inte inbegripna i nuvarande aktioner.

– Du är välkommen att fråga vad du vill om det som händer på Jorden men det är inte säkert att jag kan eller får svara dig, säger han.

– Det förstår jag, helt och hållet. Vet du vad som händer nu, kan du redogöra för det?

– Ja

– Kan du berätta mer detaljer?

– Nja, det finns en lista på saker som ska ske. En del har skett, en del är kvar. Det är detaljer om Jordalliansens slutgiltiga övertagande av planeten. Men de sker inte i nummerordning precis. Eftersom vissa saker får följdverkan hör de ihop och grupper av punkter kan prickas av före andra punkter på listan.

– Kan du nämna något som är nära förestående?

– Taiwan

– Kommer det att skapa stora problem i världen? Som krigshets t ex?

– Ja, men mest i media.

– När tas media över?

– Det är osäkert men det kan dröja till…låt mig se… uppskattningsvis september/oktober men det kan dröja in i november.

Jag gör en grimas och säger:

– Jag är så less på medias lögner. Hade hoppats på ett tidigare övertagande.

– Jag förstår det men media har en stor roll att spela.

– Har Jordalliansens övertagande, VMA och media något samband?

– Du är inte dum du, säger Torsten och ler. Jag säger inget mer.

– Ok, jag förstår. Vad ska jag ge för budskap till alla som frågar?

– Att allt går efter planerna. Jordalliansen har redan vunnit och har övertaget så allt kommer att ordna sig. Det ska bara bli mer stökigt först när djupa staten får spela ut sina sista kort. Var medveten om att vissa personer kan ha svårt att hantera det kaos som skapas så utsätt inte dig och din familj för onödiga risker. Ju mer kaos – desto mer vaksamhet skulle jag nog vilja säga. När sedan VMA är ett faktum blir ni beordrade att stanna hemma och inte gå ut. Följ det rådet. Ni kommer att behöva ha mat, vatten och bränsle, på vissa platser upp till 10 dagar.

– Lena, du och andra ljusarbetare har gjort och gör ett mycket bra jobb med att få andra att inse sanningen och att hålla modet uppe. Fortsätt med det. Ni kommer att behövas lång tid framöver, även efter de 10 dagarna, för att försäkra folk att allt är ok.

– Tack Torsten. Får jag besöka dig igen? Jag trivs rätt bra på ditt skepp.

– Tror jag det. Du var mycket välberest bland stjärnor och planeter i en tidigare inkarnation före du började inkarnera på Jorden.

– Jag är inte förvånad. Tack för upplysningen. Det får jag forska om.

– Gör det. Ha det bra Lena. Vi hörs och ses.

– Detsamma, Torsten.

Så landar jag i min fysiska kropp igen. Det kändes som om jag varit borta i flera timmar men klockan visar att på Jorden har det endast gått 30 minuter. Det här med tid är lustigt.

 

Vill du ha kontakt med mig når du mig lättast på epost: lena.ellingsson@lenaellingsson.se

Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: The Peaceful Warrior

 

 

 


Spread the love