Månen tur och retur

Spread the love

Månen tur och retur – på egen hand och med guide

Jag är nyfiken på Månen. Jag har stött på påståenden och videos där de pratar om Månen och nyligen var det någon som sa att Månen är mycket närmare än vad vi fått lära oss. En lördagsmorgon i augusti 2022 bestämde jag mig för att ta reda på hur det ligger till och gör en astralresa, en flygning till Månen tur och retur.

När jag kommer till baksidan faller min haka ner. Jag har hört talas om att det ska finnas något på baksidan men hade aldrig trott att det var så här mycket. Fullt med anläggningar, byggnader och stora kupoler, start/och landningsplatser, tunnlar…Jag är mållös.

När jag rundar Månen och kommer till framsidan igen ser jag öppningar i kratrarnas bottnar som antyder teleskop, antenner och annat som är riktade mot Jorden.

Jag känner på mig att jag nog inte bör undersöka så mycket mer på egen hand, jag kan ju snubbla över nåt hemligt. Därför skickar jag ut en förfrågan i Universum om någon ur t ex Galaktiska Federationen eller Ashtar Command kan ge mig en guidad tur.

Någon timme senare får jag svar och blir inbjuden till ett litet smidigt skepp för två piloter.

” Hej Lena, Det var ett tag sen. ”

” Hej Omni, ja det var det verkligen. Vad kul att du kommer. Som befälhavare på ett Federationsskepp, har du tid med att guida mig? ”

” Jag har ett bra team och jag fick en anledning att ta en paus och träffa dig. Varsågod och sitt. ”

 

 

Han visar med handen till den vänstra stolen och sätter sig själv i den högra.

” Så du är intresserad av Månen, säger Omni ”

” Ja, det har nämnts lite här och där så jag gjorde en tur astralt runt Månen och såg en hel del. Därför kändes det rätt och be om guidning så jag inte överskrider mina befogenheter så att säga. ”

 

” Tänk om alla tänkte som du då skulle det bli mycket mindre missförstånd och övertramp. Ska vi sätta igång? Fråga gärna om det du undrar över men räkna inte alltid med ett svar. ”

” Det är helt ok. ”

Omni vänder sig mot kontrollpanelen och sätter skeppet i rörelse mot Månen.

” Månen är ju mycket närmare än vi på Jorden tror, utbrister jag ”

” Ja, betydligt. Avståndet är ungefär en tredjedel mot vad som sagts er.

” En tredjedel? Vilken skillnad. ”

” Ja, eller hur? ”

Medan vi närmar oss Månen frågar jag:

” Byggde nazisterna baser på Månen? ”

” Ja och de är kvar fast nu har Jordalliansen rensat och tagit över dem. ”

” Hade reptilerna baser här också? ”

” Ja. De är också rensade och har övertagits av Galaktiska Federationen (GF). Tills vidare i alla fall ”

Vi rundar Månen och jag får nu se kupolerna och anläggningarna på lite närmare håll än när jag flög över här astralt. Det ser ut som en blandning av nutida och framtidsversioner av byggnader. En del ser ut att vara i det fria men när vi närmar oss blixtrar det till i områden ovanför och på instrumentpanelen syns tydligt att det är ett kraftfält som en kupol ovanför byggnaderna. Det gör det tryggt att gå utomhus utan rymddräkt.

” Här är Jordalliansens område och där borta är GFs område. Mellan dem finns gemensamma byggnader som har utrymmen för gemenskap, möten och arbetsprojekt. ”

” Finns det med beds här som behandlar barn som räddats ur tunnlar på Jorden?

” Ja, de lättare fallen behandlas mest av utbildad personal ur Jordalliansen. De mer svårartade fallen och muterade barn behandlas av GF. De som överlever kommer att få resa till planeter där de kan få leva i lugn och ro. Barnen som Jordalliansen behandlar kommer att få resa tillbaka till Jorden sedan. Många blir adopterade av lämpliga föräldrar. ”

” Det låter ju väldigt bra. Jag har alltid känt mig trygg i att alla räddade barn tas om hand på bästa möjliga sätt. Med beds till allmänheten, tillverkas de här? ”

” Till viss del men det mesta sker på Jorden. Det har redan kommit ut enklare varianter av dem i flera olika storlekar. En del är i mobiltelefon-storlek medan andra är i full storlek. Så finns virtuella sådana. Du använder en enkel virtuell variant nu. Vad tycker du om den? ”

” Jag är väldigt nöjd med den. Smärtor, som jag ofta har varje dag, försvinner väldigt snabbt när jag använder den. Fast smärtlindringen är inte bestående. ”

” Nej för de har inte full kapacitet. De som är kompletta kommer men inte förrän ert korrupta samhälle har kollapsat helt. ”

” Det är klokt. För varför ska hälsa bara finnas för dem med resurser? Det är inte rättvist. ”

” Nej verkligen inte, det är en rättighet för alla att ha tillgång till medicinsk hjälp. Skulle du vilja besöka en GF-station? ”

” Ja, tack. Väldigt gärna. ”

” Då gör vi det. ”

Skeppet flyger smidigt över kupol efter kupol fram till en tunnel och vi flyger in i den. Efter ett par sekunder kommer vi in i en stor hangar där många skepp i olika storlekar står. Vi landar nära en glasbur med personal intill en bergvägg. Vi kliver ut och går in i glasburen. I dörren passerar vi en ljusstråle och en ur personalen vänder sig om och ger Omni en signal med handen som Omni besvarar. Jag gissar att det var en form av honnör som utbyttes.

Vi går in i en öppning i bergväggen och golvet har ett rörligt band på vänster sida. Vi ställer oss på bandet och förs längre in i anläggningen. Så kommer vi fram till ett väldigt stort utrymme med mjuk men tydlig belysning och det ser ut som en liten stad. Många rör sig fram och tillbaka mellan byggnaderna. De flesta är humanoider med olika längd, hudfärg och ögonstorlek. De har säkert andra olikheter också som jag inte uppfattar. En och annan insektoid rör sig bland dem och jag ser också några humanoider med huvuden som har drag av fåglar eller katter.

 

En del av byggnaderna verkar vara bostäder, en del arbetsplatser och en del är placerade i cirkel runt en fontän eller ett stort träd. De byggnader som omger en fontän eller ett träd är liknar restauranger, caféer eller små hotell. Närmare fontänerna eller träden finns bänkar utplacerade att sitta på. Omni går fram till cafébyggnad och beställer 2 behållare med dryck i och han ger mig den ena. Han visar med handen att vi ska sätta oss på en bänk nära en fontän. När vi satt oss tar han en klunk ur sin behållare och ger tecken åt mig att dricka också.

Jag tittar ner i behållaren som innehåller en beige-rosa ogenomskinlig vätska och jag känner att den luktar svagt fruktigt. Jag tar försiktigt en klunk och blir glatt överraskad. Vätskan är precis lagom söt med en frisk eftersmak. Smaken är lätt fruktig och påminner om en blandning mellan persika och passionsfrukt. Den är både sök och läskande. Mycket trevligt måste jag säga så jag tar ett par klunkar till.

En del av dem som befinner sig i närheten kastar lite nyfikna blickar på mig. Det är kanske inte så ofta en ”fullblodsmänniska” dyker upp här, tänker jag. Dessutom i sällskap med en högt rankad GF befälhavare.

” Var är vi, frågar jag ”

” Vi är i GFs anläggning 103 som är en del av GFs utpost på Terras Måne Luna. (Jorden kallas Terra av dem som inte bor på Jorden). Den här har snabbt utvecklats de senaste två åren sedan vi tog över den från reptilerna. Anläggningen är en av många och vi bygger dem ofta i den här storleken för att göra dem så hemtrevliga som möjligt. Det finns runt 500 individer här för tillfället fast den rymmer omkring 1000. Varje anläggning har sitt huvudsyfte och den här tillverkar en detalj till ett övervakningssystem.

” Det låter trivsamt att vara och jobba här. ”

” Det är det som är meningen. Harmoniska individer bidrar bäst till helheten. ”

” Det är något vi bör anamma för att få Jorden på fötter. ”

” Ja, ni kommer dit ni också. Har du druckit upp? Det är dags att resa vidare. ”

Jag dricker upp det sista av den goda drycken och ger behållaren till Omni som går med dem tillbaka till caféet vi passerar på väg tillbaka till hangaren. När skeppet har lämnat tunneln och kommit ut i rymden igen åker vi till Månens framsida, den som är vänd mot Jorden. Där flyger vi på låg höjd över markytan. Vi blickar ner i kratrar som vi passerar och jag ser tydligt att många av dem har något konstruerat på botten.

” Vad är det där, frågar jag och pekar på en låg byggnad som försetts med månyteliknande ytterväggar. ”

” Det där är en övervakningscentral. Den har modifierats av oss för att bättre passa era behov. Den har till syfte att övervaka och upptäcka yttre hot mot planeten och meddela försvarsanläggningarna att försvara Månen och Jorden. ”

” Oj, det låter allvarligt. ”

” Det är det. Ni kommer att behöva de här anläggningarna i framtiden. Även om akuta hot helt är avvärjda för tillfället behöver ni träna upp er förmåga att upptäcka och eliminera hot i tid. I framtiden kommer de som vill ingå i försvaret att få träna och jobba här. ”

” Det låter både läskigt och spännande. ”

” Jag kan förstå att du tycker det. Ni kommer att behöva lära er en hel del på kort tid. ”

Vi flyger vidare och passerar ett flertal kratrar.

” Där ser vi extremt sofistikerade – med era mått mätt – antenner och i nästa krater hittar vi kanoner som bl a kan skjuta med laser men också andra högfrekventa strålar, berättar Omni. ”

” Finns det rekreationsanläggningar på Månen? ”

” Jadå, flera stycken. De flesta finns på den här sidan. Utsikten är enastående, eller hur? ”

” Ja, den är verkligen fantastiskt vacker, svarar jag och blickar ner på vår vackra blå planet. Jag skulle gärna vilja ha lite semester här. ”

” Känns du nöjd med turen idag? ”

” Ja verkligen. Innan jag åker hem, är det möjligt att få se skepp som finns runt Jorden och Månen? Jag ser inga genom fönstret men jag vet att de är där och är kamouflerade. ”

” Ok, kolla här. ”

Omni gör något på kontrollpanelen och plötsligt blir alla kamouflerade skepp synliga.

” Jisses, så många.”

Jag ser många stora moderskepp, ett par ser ut som svampar (rymdstationer?) och många mindre. En del små, liknande skeppet vi befinner oss i, pilar fram och tillbaka mellan skeppen och Månen.

Så trycker Omni på några knappar och skeppen blir åter osynliga. Nu syns bara Månen, Jorden och den ”tomma” rymden.

” Tack så mycket Omni, jag har haft det väldigt trevlig idag, säger jag tacksamt. ”

” Det har varit ett nöje för mig med. Vi ses igen. Ha det så bra nu, Lena ”

” Vi ses. ”

Så landar jag i min fysiska kropp igen.

 

Är du nyfiken på den virtuella med bedden som jag använder helt gratis så finns den här.

 

Vill du kontakta mig så nås jag lättast på epost: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: The Peaceful Warrior


Spread the love