masshandw300

Stjärnchakrahealing heter min nya behandlingsform

Spread the love

Airplane800Dagen då min at försvann accelererade min andlighet. Det kändes som om jag satt i ett flygplan som hade rusat motorerna och just släppt bromsarna för att lyfta. Känslan av att tryckas bakåt i flygstolen samtidigt som planet rusade fram längs startbanan är det närmaste jag kan komma för att beskriva upplevelsen.

Jag har fått tre härliga kraftdjur som är med mig dygnet runt varav den ene hjälper mig att färdas i dimensioner. Bland det första jag gjorde efter att ha fått kontakt med min andlighet igen var att ”åka upp” till nionde dimensionen, en plats där jag känner mig underbart lycklig och hemmastadd. Där fick jag veta att jag skulle få tillgång till en mycket kraftfull och kärleksfull healing som kan hjälpa vid anpassningen till den snabba frekvenshöjningen som pågår på Jorden just nu. Det är inte så lätt att följa med alla gånger.

masshand

Healingen som jag skulle få tillgång till öppnar, renar och förbereder chakran, auran och den fysiska kroppen för frekvenshöjning. Den är så kraftfull att den kan avlägsna tidigare initieringar som blockerar chakran eller håller kvar individen i en ohälsosamt låg frekvens.


Jag blev invigd i den nya healingen vid tre tillfällen under fyra dygn
och då fick jag Kraften, symboler, förankring i Stjärnchakrat samt försegling i dimension 22 av Ärkeänglar, Elohim, uppstigna Mästare och andra väsen. Det var en mycket kraftfull energi och den ger både mig och min familj stor glädje.

Nu får jag äntligen stor nytta av min högkänslighet vilket jag är så glad och tacksam för. Jag får även möjlighet att avlägsna initieringar från till exempel reiki (dimension 19) och auratransformation (dimension 5) eftersom den här healingen är mycket kraftigare än den energi som används vid dessa initieringar. December 2020 fick jag specialutbildning kring reikins Omega-stråle-energi och hur man avlägsnar reiki-inititeringar i detalj.

heartw800Känner du att du skulle vilja få hjälp med att balansera dina energier är du välkommen att boka tid för Stjärnchakrahealing.

Har du initieringar, reiki eller en auratransformation, som du vill bli av med är du välkommen att boka tid för Avancerad Stjärnchakrahealing.

Stjärnchakrahealing och Avancerad Stjärnchakrahealing fungerar mycket bra på distans.

Läs mer om Stjärnchakrahealing här.

Läs mer om Avancerad Stjärnchakrahealing här.


Du når mig på e-post:
lena.ellingsson@lenaellingsson.se

Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior

Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson

flower-of-lifegold250


Spread the love