punch-water800

Min väg in i, genom och ut ur auratransformationen

Spread the love

Det här är min resa in i, genom och ut ur auratransformationen, beskriven ur min synvinkel och med mina känslor. Det jag skriver här är inte tänkt att vara en objektiv syn på behandlingsfenomenet auratransformation och inte heller tänkt att vara en riktlinje för någon annan. Varje person har sin väg och sina utmaningar i livet och det här är endast tänkt att vara en förklaring varför jag valt att låta avlägsna auratransformationen och det tillägg jag fick när jag utbildade mig till auraförmedlare. Kanske kan någon som funderar kring det här ämnet få några svar på sina funderingar, då har jag nått mitt mål.

AngelLove300Min resa börjar i mars 2011. Då hade jag en lång tid bakom mig av olika personliga och andliga utbildningar, bland annat Reiki Master och Andlig och medial vägledning. Jag hade också en hel del fysiska besvär att brottas med och jag hade större delen av mitt liv känt mig som ett ufo på Jorden, jag längtade hem. Hem för mig var när jag reste med mina guider och änglar på astralresor. Där kände jag mig verkligen som fisken i vattnet. I den materiella världen hade jag svårt att anpassa mig och jag var mycket känslig för andras energier och åsikter. Jag var konflikträdd och undvek alla jag kunde. När jag inte kunde undvika konflikter var risken stor att jag gjorde det som var lättast för stunden även om det blev värre på sikt. Jag var så mån om andras harmoni och att de skulle tycka om mig att jag gjorde mycket för husfridens skull. Det straffar sig. I mitt fall genom fysiska besvär.

Andligen hade jag känt att jag rensat en hel del gammalt, jobbat med tidigare liv och gått en kurs som heter Den Inre Resan. Den arbetar efter tolvstegsmodellen och hjälper till att lokalisera orsaker, bearbeta och förhoppningsvis släppa taget om andligt, mentalt och känslomässigt ”skräp”. Den kursen hjälpte mig att komma en bra bit på väg men som så många andra metoder och behandlingar hjälper det bara så länge metoden har högre energi än dig själv. När tolvstegsmodellen inte hade mer att ge mig var jag tvungen att gå vidare. Vår andliga utveckling tar aldrig slut så länge vi lever, så mycket visste jag.

away800I mars 2011 var det äntligen dags för nästa steg, auratransformation, i fortsättningen kallad AT. Jag hade påbörjat en avancerad mediumkurs strax före årsskiftet men den gav inte vad jag sökte så jag avbröt den i samband med min AT. Under ATn blev jag kär i livet. Äntligen kände jag mig förankrad i min kropp. Hela mitt liv fram till ATn hade jag sällan varit i min kropp energimässigt, speciellt inte när det var negativt eller konfliktfyllt omkring mig. Under Den Inre Resan blev jag medveten om hur jag gjorde då en av kursledarna ”tappade bort mig” under en kursdag. Anledningen var att två kursdeltagare, som var sammanboende, blev irriterade på varandra och blev därför ganska högljudda. Då rymde jag. Jag lämnade energimässigt min kropp som jag alltid gjort varje gång det blev för jobbigt att vara i den materiella världen.

Summergirl300 Genom ATn blev jag förankrad i kroppen, kände min kropp och kunde behålla min energi för mig själv. Tidigare hade jag delat ut den till allt och alla för att det skulle vara så harmoniskt som möjligt i min omgivning utan att tänka på att jag behövde energi själv också. Inte konstigt att jag var så trött och dränerad jämnt. Efter ATn började jag dessutom sätta gränser. Det var så underbart, jag var hög och gick på moln i flera månader. Våren 2011 upplevde jag naturens uppvaknande efter den långa vintern och jag har aldrig sett så många gröna nyanser. Allt var så vackert, livet var så härligt. I september samma år utbildade jag mig till auraförmedlare och kunde nu själv utföra AT. Jag kunde hjälpa andra att komma hem till sig själv, precis som jag hade gjort.

Vid samma tidpunkt som jag genomgick ATn försvann all kontakt med mina guider och mina änglar. De hade varit mina följeslagare och vänner i flera år och saknaden var stor. Jag började fundera över hur jag skulle kunna få kontakt igen. Vad jag hade förstått så var det inte möjligt att ta bort en AT så jag var tvungen att hitta andra vägar. Det här med chakran var också förvirrande. Informationen jag fått var att alla födda före 1995 hade sju chakran och en uppdelad aura i olika delar. De nya energierna brände sönder den gamla sjuchakra-auran och det var bara indigo- och kristallbarnen som tålde det nya. Indigobarnen hade tre chakran och en lila aura och kristallbarnen var helt enkelt ett enda stort rosa/lila hjärtchakra. Efter en AT skulle de sju chakrana smälta samman och först bilda tre i indigofasen för att sedan bli endast ett när man var färdigkristalliserad.

Lenas-egen644 Upphovskvinnan till AT jobbade tidigare med astrologi. Då jag är astrolog, numerolog och regressionsterapeut blev jag väldigt nyfiken på hennes syn på astrologi och mina övriga tjänster i mitt företag. Min uppfattning av hennes syn var att mina tjänster inom astrologi, numerologi och regressionsterapi inte fungerade längre. Vi är i en ny tid och planetenergierna har förändrats och det finns ju ingen karma längre så regressionsterapin kunde vi glömma. Det gjorde att jag enbart satsade på auratransformation och plockade bort mina övriga tjänster. Vi auraförmedlare uppmuntrades att vara egna inom området, vara speciella och poängtera vår speciella nisch. Jag hittade mitt sätt att jobba, lyssna på mina klienter och trycka på den personlighetsutvecklande sidan av auratransformationen. Ett år senare när jag var på en balansering hos upphovskvinnan fick jag veta att jag skulle sluta att utföra AT, det var tydligen inte min grej liksom. Jag blev väldigt förvirrad. Vad ska jag då jobba med? Strax efter uppstod meningsskiljaktigheter mellan mig och upphovskvinnan samt auraförmedlaren som utförde ATn på mig. Då slutade jag vara aktiv på facebook i de olika grupperna, slutade vara in och läsa inlägg och drog mig tillbaka för att begrunda min situation.

Efter ett tag hade jag byggt upp en sådan ilska som behövde utlopp och jag använde den för att systematiskt testa astrologin, numerologin och regressionsterapin jag hade slutat använda tidigare. Jag började testa på mig själv och min familj. Sedan bad jag en vän till mig, som jag utbildat till regressionsterapeut och som sedan genomgått en AT, om hjälp att testa regressioner på varandra. Det fungerade utan problem. Nu hade jag bevis på att mina tjänster fungerade, åtminstone för mig, och att jag skulle ta upp dem igen. Behandlingen auratransformation var också med bland mina tjänster.

chakra800Efter att ha tagit tillbaka mina tidigare tjänster i företaget började jag fundera över hur det egentligen var med chakrana. Jag bestämde mig för att utföra en chakrabalansering med hjälp av en underbar cd som jag tidigare använt mig av före ATn. Jag var lite skärrad innan och försökte tala med andevärlden och änglarna, speciellt Ärkeängeln Michael och Ärkeängeln Raphael, och bad dem skydda mig under tiden jag lyssnade på skivan och bad dem ge mig tecken ifall det inte var bra att göra det men om det var bra bad jag dem hjälpa mig med chakrabalanseringen. Det blev en underbar stund där jag blev klart medveten om att alla mina sju chakran var kvar. Enda skillnaden var att de hade börjat jobba ihop på ett annat sätt.

Jag berättade det här för min regressionsvän och hon testade också. Även hon mådde väldigt bra av chakrabalanseringen. Jag fick massage och behandlingar i kraniosakralterapi av en affärskollega som inte är ATad och vi hade bara positiva erfarenheter av det. Det blev ingen obalans hos mig och jag påverkade inte min kollega negativt. Det bekräftade att man ska gå efter sin magkänsla och inte lita på allt som terapeuter och behandlare säger. Vi hade ju fått höra att man inte kan gå till en terapeut och få en behandling om terapeuten inte var ATad, det kunde störa de nya energierna och då behövde man få en balansering av en auraförmedlare för att återställa obalansen.

De klienter jag hade inom AT ställde ofta frågor om deras partner också behövde genomföra en AT eller om de kunde gå till en terapeut som inte var ATad. På de frågorna svarade jag alltid att de skulle känna efter själva. Jag berättade att för en del fungerar det alldeles utmärkt medan för andra fungerar det inte alls. Det är ingen som kan säga något om det förrän man provat själv.

guidance800Det senaste året har både min man och jag haft det väldigt tufft med att få allt att fungera i livet. Vi fick också rejäla smällar hälsomässigt och vi har varit på akuten och åkt ambulans ett antal gånger. Under den här tiden har jag stött på fler och fler som tagit bort sin AT. Jag har länge trott att det inte gått, att den är permanent, men då de här signalerna dök upp igen och igen började jag kolla upp dem. En sida på nätet var skriven av en medial terapeut och hennes beskrivning om vad som händer vid en AT var skrämmande. Den här terapeuten hade spenderat flera timmar med att avlägsna det hela från en auraförmedlare. Jag hade svårt att ta till mig det som stod där men det låg liksom och gnagde i mig och det gick inte länge innan jag hittade fler historier. Ingen så skrämmande men ändå så tydlig. En person hade tidigare haft hjälp och skydd av änglar mot negativa energier men efter ATn fick den personen klara sig helt själv. När ATn avlägsnades kunde personen få hjälp igen och fick sova på nätterna.

När så den första klienten jag hade efter min utbildning till auraförmedlare hörde av sig och berättade att hon låtit ta bort sin AT var gränsen nådd. Jag pratade med min man och vi tog kontakt med ett par som jobbar ihop med starka energier. Vi frågade om deras syn på AT samt om det var möjligt att avlägsna den och deras beskrivning av vad som händer vid en AT var det som räckte för att vi, både min man och jag, bestämde oss för att avlägsna våra AT.

doorA800Den 25 maj 2017 lät vi avlägsna våra AT. Under behandlingen kände jag mig väldigt upprymd, glad, lycklig och förväntansfull. Det dröjde inte länge innan jag kände att jag inte var ensam i rummet. En del av mina ”gamla” guider visade sig samt en ängel. Sedan dök tre kraftdjur upp som nu följer mig dygnet runt. Mitt kronchakra blev lagat och blockeringen i hjärtchakrat borttaget. Jag fick också veta att en stor blockering tagits bort från min högra hand och att nu skulle jag börja skriva. Det gjorde mig väldigt lycklig för innan jag genomförde min AT hade jag börjat skriva böcker, en var kanaliserad från en Ärkeängel. Skrivandet upphörde pga att jag inte hade kontakt. Jag ser verkligen fram emot att ta upp skrivandet igen. Det är så berikande.

board800Den sista tiden har det känts som om jag varit instängd i en låda. En låda som var så stängd att jag inte kunde känna andra människors energier, bara se och höra dem med mina fysiska sinnen. Eller som en god vän beskrev det: som att vara i ett akvarium som har växt igen av alger och där vattenpumpen har grott igen och slutat fungera. Senaste tiden har jag nästan varit rädd för andra människor än min familj för att jag inte kände andra människors energier. Det är skrämmande då jag har varit högkänslig hela mitt liv och varit van vid att känna andra människors energier. För ljusarbetare känns det som att man behöver vara högkänslig, det är det som är största verktyget när man jobbar med andra.

doorB800ATn kändes som om den tog mig med upp i en högre frekvens men det var en illusion har jag insett nu. Jag fick lättare att behålla mina egna energier för jag blev “inlåst” med dem. När jag hade utforskat mig själv och mina egna energier, som jag fick möjlighet att göra genom ATn, och hittade mina gränser kom jag inte längre. Jag stagnerade. För mig känns det nu viktigt att bli fri från den ”låda/akvarium” jag hamnat i, speciellt nu när energierna är så höga. Den Gyllene energi flödar friskt och Diamant-energin har börjat komma ner. Jag vill vara öppen för att ta in dem. Nu känns det som jag äntligen kan bli min egen Mästare. Jag hoppas att jag inte behöver vänta så länge innan känslan av att ha blivit lurad och manipulerad försvinner och ersatts av en känsla av att ha fått en nyttig erfarenhet.

Heart-of-LightfixFör att summera det hela vill jag dela upp det som jag känner varit positivt för mig med en AT och det som varit negativt.

Det positiva är
att jag fick behålla mina egna energier och lära känna min fysiska kropp
att jag fick uppleva omgivningen med enbart fysiska ögon och öron och känna skillnaden

Det negativa är
att jag slutade känna andras energier och andras energier kom inte in till mig
att jag upplevde att det blev ”vi” och ”de” dvs ”vi som genomgått AT” och ”de andra”
att jag blev “inlåst”
att jag tappade kontakten med andevärlden
att jag trodde att någon annan visste vad som var bäst för mig
att jag behöll auratransformationen så länge

Sedan juni 2017 avlägsnar jag auratransformationer och andra typer av begränsande initieringar. Välkommen att boka tid för Avancerad Stjärnchakrahealing, du kan läsa mer om behandlingen här.
Du kan läsa om vad mina kunder säger om behandlingen här.

Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Följ mig på Instagram: @lifecoachlena
Du når mig lättast via epost: lena.ellingsson@lenaellingsson


Spread the love