Lejonportalen 2023

Spread the love

Lejonportalen 2023 når sitt maximum den 8 augusti

Lejonportalen öppnar upp för kraftfulla energier mellan 28 juli och 12 augusti och når en energitopp den 8 augusti

Portalen ger en direktkontakt mellan Moder Jord Gaia och Universums centrum vilket öppnar upp för att expandera vår andlighet och påskynda kristalliseringen.

Horoskopet för den 8 augusti visar att Lejonenergin är stark med Solen och den retrograda Venus i konjunktion. De planeterna är inblandade i tre av fyra aspektfigurer samt har kontakt med den fjärde via en kvinkuns. Månen och Jupiter är i konjunktion i Oxen och de assisteras av Uranus. De här planeterna aktiverar lärandesekvenser hos oss, vi behöver lära oss mer om relationer och vad ägande handlar om. Inre dialoger i första hand samt med personer vi har förtroende för banar väg för den utveckling som Lejonportalen vill hjälpa oss med.

Inför Lejonportalens maximum fick jag veta att jag skulle kanalisera ner meddelanden och fredag 4 augusti tog fyra Ärkeänglar kontakt med mig för att jag skulle dela med mig av deras budskap till er. De tog kontakt i följande ordning:

Ärkeängeln Metatron

Ärkeängeln Nathaniel

Ärkeängeln St Raphael

Ärkeängeln Azrael

 

 

Här är deras budskap

 

Ärkeängeln Metatron

Lejonporten är en portal som öppnas varje år och det här året är inget undantag.

Det är dock en skillnad varje år och de senaste fem året har frekvensökningen, av den energi som kommit igenom till ert solsystem, ökat brant för varje år. Ni har dessutom påverkats nästan dagligen av höjda energier det senaste halvåret för att härdas och klara den kraftiga energi som nu kommer genom Lejonportalen.

Allt går precis efter planerna att höja upp Terra, eller Moder Jord som ni kallar henne, så att hela ert solsystem kan komma upp i femte dimensionen. Det är så fantastiskt att se utvecklingen även om det inte går att undvika en del fysiska problem. Men hur är det man säger: det gör ont att växa. Någon form av obehag eller smärta följer alltid utveckling.

 

 

Ärkeängeln Nathaniel

Underbara människor.
Så ni jobbar.

Ni strävar framåt, speciellt ni som är medvetna om vad som pågår.
Övriga kämpar omedvetet att hantera vardagen.
Det finns inget annat att göra. Det gagnar ingen att grubbla över det som händer.

Det som sker nu är historiskt, både i mänsklighetens men också i Universums historia.
För första gången ska varelser ta med sig sin fysiska kropp upp i högre dimensioner. Det har aldrig hänt förut, någonstans, någon gång.
Förr var ni tvungna att lämna er fysiska kropp i en inkarnation och kliva in i en ny kropp i en annan inkarnation. Nu ska er fysiska kropp följa med upp, i samma inkarnation.

Det här gäller även djuren och växterna. Fast för dem går det lättare. De har inte lagrat en massa känslor och trauman. Ni människor behöver lämna och släppa taget om det gamla för att kunna ta in högre energier i kropp. Kristalliseringen kan inte fullföljas annars.

Ni är olika när det gäller villigheten att rena och rensa er från gamla känslor och trauman. Här kan vi vara varandra behjälpliga.

 

Ärkeängeln St Raphael

Kära människor.
Vi ser hur ni strävar efter att hantera det som händer, både i och omkring er.
Mitt råd är att notera det som händer omkring er men bara engagera er i det som berör er personligen.

Det mesta av er energi bör läggas på att jobba med ert inre, rensa och rena era kroppar från låga, negativa och lagrade energier. Det kan vara energier från barndomen, tidigare liv, släktens ”arvssynder” men också negativa entiteter/”parasiter” som lever på er energi när ni är i en låg frekvens.

Blir det tufft med rening och rensning på egen hand, ta hjälp.

Undvik det som bara dämpar och gör att du ältar det gamla. Det gamla och negativa behöver komma upp för att kunna komma ut och därefter krävs det att släppa taget, kapa energibanden till det gamla. Här kommer några exempel på det som kan hjälpa till med processen:

+ samtal

+ massage

+ healing

Det finns flera olika typer av de ovanstående. Välj det som passar dig bäst. Det är viktigt att den som utövar tjänsten hjälper dig och har ditt förtroende. Den personen bör också vara insatt i det som händer i omvärlden och framförallt ha en helhetssyn vad en människa är. Det handlar inte bara om det fysiska, det handlar lika mycket om den mentala, känslomässiga och andliga delen av dig själv.

 

Ärkeängeln Azrael

Det är en fröjd att se hur ni vaknar, en efter en.
Alla ljusarbetare som träget inkarnerat i fysiska kroppar genom tiderna börjar verkligen känna resultat nu.

De som fötts de senaste 20-30 åren har framförallt inkarnerat för att sprida sitt ljus.

De är redan mentalt och andligt i femte dimensionen men känner sig ofta frustrerad över att behöva rena kroppen på cellnivå från generationer av trauman. De har kanske aldrig inkarnerat i en fysisk kropp förut och har därför ingen koppling till tidigare livs upplevelser. De hanterar det här olika. En del blir utåtriktade i sin frustration medan andra blir inåtriktade. De som lyckats förmedla sina känslor kring det som händer pratar om en ständigt brinnande känsla i kroppen och/eller en enorm rastlöshet. Tyvärr har dessa barn och ungdomar mötts med oförstånd och fått en del konstiga bokstavsdiagnoser för att klassa dem avvikande och försöker behandla dem med olika mer eller mindre giftiga preparat, allt för att få in dem i mönstret av en tredje dimensionens människa.

De här barnen och ungdomarna bör behandlas med vördnad och förståelse, inte förakt.

Tänk på att ni andra skulle ha känt samma sak i er kropp om ni inte genom generationer tränat er att negligera era kroppars signaler på att den behöver hjälp. Inte undra på att en del av mänskligheten bär på så kallade kroniska sjukdomar.

I och med frekvenshöjningen och jobbet med att kristallisera era fysiska kroppar utvecklas ni också mentalt, känslomässigt och andligt.
När det gäller det andliga öppnar fler och fler upp för de världar som finns parallellt med den tredje dimensionen men som inte syns på grund av ”dimridåer”. Frekvenshöjningar bryter ner ridåerna och i och med er egen utveckling och frekvenshöjning blir ni varse vad som finns i fjärde och femte dimensionen.

För att ta ett exempel. Lena har de senaste åren öppnat upp och har nu daglig kontakt med drakar, älvor och småfolk/knytt.

Det mesta som ni beskrivit som dröm- och sagofigurer finns på riktigt och ni har tidigare levt tillsammans. När mänskligheten gick ner i tredje dimensionen skapades en separation. Nu när ni utvecklas och kommer åter till femte dimensionen, där ni från början befann er för länge sedan, kommer ni att återigen få uppleva och leva tillsammans med dessa väsen.

Välkommen till drömmarnas värld.

 

 

Nedtecknat av Lena fredagen den 4 augusti 2023

 

 

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: Peaceful Warrior Lena Ellingsson


Spread the love