Kometen Nishimura och 23 september 2023

Spread the love

 

Kometen Nishimura har dykt upp det spekuleras i om den kommer att krascha in i Solen det omtalade datumet 23 september. Jag frågade Metatron, Rafael och Omni vid Galaktiska Federationen av Världar

 

Nishimura är en komet som upptäcktes av Hideo Nishimura 11 augusti 2023 och han lyckades fota den med en vanlig digitalkamera. Sedan dess har den kommit längre in i vårt solsystem och dess svans har växt. Den 13 september kommer den att vara närmast Jorden på ett avstånd av 128 miljoner km och den kommer att lysa som kraftigast den 17 september. Därefter kommer den så nära Solen att det kan bli svårt att upptäcka den. Enligt beräkningarna kommer den att runda Solen, innanför Merkurius’ bana runt Solen, den 17 september på ett avstånd av 43 miljoner km till vår stjärna.

Om du vill försöka se den så titta nord-nordost och till vänster om Venus vid solupp- och nedgång.

Kometen består av is och sten och det diskuteras om den kommer att klara runda Solen eller om den kommer att brytas sönder och falla in i Solen som en del tidigare kometer gjort.

Ur astrologisk synvinkel befinner sig kometen i skrivandes stund i stjärntecknet Lejonet.

 

Datumet 23 september 2023

23 september 2023 som figurerat i många videos och texter sista tiden och de har börjat sammanföra det med kometen. Det nämns att den ska krocka med Solen det datumet och efterverkningarna ska påverka Jorden påtagligt. De vakna och högfrekventa kommer att få en stor boost i sin utveckling medan de som inte vaknat kan få det jobbigt. Det pratas också om att en eventuell krock med Solen även ska slå ut elen på Jorden. Vad är sant och vad är det möjligt att få veta i förväg? Jag tog kontakt med mina guider och det här var deras svar.

 

Ärkeängeln Metatron

 

“Det finns många profetior om den här tiden, både hos er och hos andra stjärnfolk, om vad som händer och ska hända på Jorden. Men exakt som dessa kommer det inte att bli även om de har huvuddragen riktiga. Ni människor är medskapare till vad som händer och era stjärnvänner som är här för att hjälpa er med vissa saker kommer – med sin teknik – att se till att inget katastrofalt händer. Påverkade blir ni av kometen, på ett eller annat sätt. En del kommer inte att märka det direkt utan långt senare.”

 

 

 

 

Omni, befälhavare Galaktiska Federationen av Världar

Omni

 

“Det här datumet är en ungefärlig dag när något kan hända. Det kan vara några dagar före eller efter den 23 september. Något stort bör hända för jag hörde talas om det när jag var barn och det var en av anledningarna till att jag utbildade mig för att kunna jobba i rymden och bistå andra världar. Allting påverkar varandra, det blir ringar på vattnet och effekterna är i vissa fall påtagliga.

 

Ni lever i en mycket kritisk tid i människans historia, ni går från slaveri till självbestämmande men det sker inte över en natt, det tar år. Vid vissa tidpunkter tar ni större kliv och kometen kommer att hjälpa er att ta ett stort steg framåt och uppåt på er utvecklingsväg. Hur effekten blir i detalj återstår att se. Vi kommer att blockera allt som kan vara farligt för er i det här skedet men vi kan inte blockera allt och därför kommer ni som redan jobbat med er själva och er kristallisering att klara er bättre. Er elektronik kan påverkas så det är bra att vidta en del extra säkerhetsåtgärder.”

 

Ärkeängeln Raphael

 

“Kära ni, var inte oroliga. Planeten Jorden kommer inte att utplånas, allt liv kommer heller inte att gå under. Ni kanske kan se att något händer med Solen men i övrigt kan den här dagen passera utan större uppmärksamhet. Vi kommer dock att ha noga översikt över er för att vara beredda ifall kometen bryts sönder och bistå er för att reducera eventuellt skadliga effekter. Så var lugna och se det som en spännande episod i era liv.”

 

 

 

 

Nedtecknat av Lena Ellingsson 6 september 2023

 

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: Peaceful Warrior Lena Ellingsson


Spread the love