Direktkontakt med Skaparen

Direktkontakt med Skaparen

Spread the love

Mänskligheten har utvecklats och stigit i frekvens. Det är dags att skippa mellanhänder som filtrerar kontakten med Skaparen. Nu ska vi ha direktkontakt med Skaparen.

 

Julhelgen 2023 kom en stor omvälvande insikt
Jag har länge och speciellt sedan 2020 förstått att vi blivit lurade om så mycket: geografi, historia, ekonomi, politik, teknik men också religion. Mycket har kommit fram men nu är det dags för religionen att granskas. Det kommer att skapa förvirring, som det gjorde hos mig, sorg och förbittring men vi måste inse fakta. Det vi trodde var sant är inte sant. Det vi trodde om gudar, änglar och heliga skrifter är förvanskat och en hel del lögner.

Kraftfulla guider
Jag har haft kontakt med två Elohim och många Ärkeänglar under många år. När jag nu konfronterades med fakta och information om dessa trodde jag först inte det var sant så jag bad Universum/Skaparen om råd. Och jag fick det.

Direktkontakt med Skaparen

 

– Ni ska inte ha några mellanhänder längre.
Mänskligheten är mogen för direktkontakt.

 

 

 

När det budskapet kom, jag fått smälta vad det innebär för mig personligen och min verksamhet, tackade jag de två Elohim och Ärkeänglarna för allt gott och sade adjö. Sedan kapade jag banden. Då blev jag attackerad och det tog jag som ett bevis på att någon eller några av Elohim eller Ärkeänglarna i mitt team inte var det de utgav sig för att vara. I flera dagar, i både vaket tillstånd och i sömnen blev jag attackerad. Jag stod på mig i min kraft, fyllde mig med ljus och kärlek och märkte hur hotet löstes upp och försvann.

Förändringar hos The Inner Source Lena Ellingsson
Jag kommer nu att göra en del förändringar i min verksamhet men jag tar fortfarande emot för de tjänster jag har. Mina guider har minskat drastiskt men jag har fått en betydligt klarare kontakt med Skaparen och det enda ”filter” jag kommer att ha hädanefter är mitt Högre Jag. Mitt klarvetande (claircognizance) kommer att bli ännu tydligare. Kontakten med kraftdjur och våra stjärnvänner förändras inte.

Välkommen att boka tid för Livs- och Företagsvägledning, Astrologikonsultationer, Stjärnchakrahealing.

Välkommen att beställa skriftliga horoskop, numeroskop, programmering av bergkristall, stengömma.

 

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: Peaceful Warrior Lena Ellingsson


Spread the love