Drakmöte

Spread the love

Ett spännande drakmöte i mars 2023 där mina drakar och jag jobbade tillsammans med många andra drakar för att underlätta för Alliansen inför Stormen.

Natten mot onsdag 8 mars 2023 pratade jag med mina drakar om att jag skulle vilja göra något för att skynda på Stormen. Vi bestämde att åka ut och jobba lite. Jag klev upp och spände fast mig på en av drakarna och jag visste att en annan av dem, som jag också brukar rida på när vi är ute på jobb, skulle följa med. När jag frågade alla mina andra drakar om de ville följa med var det bara den allra största, som brukar vakta huset där jag bor, som valde att stanna kvar hemma. Alla andra ville vara med.

 

Vi flög iväg och landade på en ö som jag fick veta finns utanför Svinesund. På ön var en stor grotta. Grottan var så stor att drakarna utan problem kunde promenera in där. Ett tiotal meter innanför grottöppningen vidgades berget till en stor sal. Längst in i salen såg vi en rörelse så vi stannade och väntade.

En mycket stor och imponerande drake kommer fram emot oss och stannar ca tio meter från oss. Jag får till mig att det här är en mycket gammal och vis drake som har legat i dvala i många, många år. Draken ser på oss, var och en, i ögonen. Så återkommer hans blick på mig och han bugar djupt. Då bugar vi alla till svar.

– Det är dags förstår jag? får jag till mig telepatiskt att han frågar.

– Om du menar Stormen så är den här, när som helst, skickar jag tillbaka telepatiskt.

 

Då dyker plötsligt en manlig gestalt upp mellan oss, spänner ögonen i mig och säger högt och tydligt:

– Stopp!

Då kliver jag ner från min drake, går fram till mannen, tittar honom rakt i ögonen och säger:

– Du har ingen makt här.

Mannen börjar flimra och efter några sekunder försvinner han. Det var ett hologram.

Grottans drake kommer fram till mig och snuddar försiktigt med nosen på mitt huvud, sedan går han ut ur grottan och flyger till fastlandet. Där finns också en stor grotta som han går in i. Där inne finns en stor hög av timmer och grenar, perfekt ordnat i en stor kub. Draken sprutar eld så att det börjar brinna. Strax efter syns en liknande hög fatta eld långt borta och ännu längre bort ännu en. Jag får direkt tankarna på Sagan om ringen, film tre: ”Konungens återkomst” när Pippin tänder på vårdkasen i Gondor för att kalla på hjälp och sedan tänds eldar längs bergstopparna ända till Rohan, där Aragon, Gimli och Legolas befinner sig. Precis lika mäktigt är känslan nu.

Snart brinner eldar efter hela Skandinaviska bergskedjan, ända upp till ishavet i norr. Då går draken ut, flyger upp på första bästa höga berg och vrålar. Mina drakar svarar liksom drakar efter hela bergskedjan.

Nu börjar vi jobba efter bergskedjan där djupa staten har en hel del tunnlar. Vi jagar ut dem och markerar så att militärerna kan ta dem. Vi håller på långt in på natten. Några speciella detaljer av det jobbet minns jag inte men det är väl inte meningen heller.

 

Du når mig lättast på e-post: lena.ellingsson@lenaellingsson.se
Jag finns på facebook: Lena Ellingsson
Gilla min sida på facebook: The Inner Source
Gilla min sida på facebook: Lena Maria Ellingsson – The Peaceful Warrior
Följ mig på instagram: lifecoachlena
Följ mig på instagram: lenamariaellingsson
Jag finns på Telegram: Peaceful Warrior Lena Ellingsson


Spread the love