spiral-800

Rådsmöte 9

Spread the love

Rådsmöte 9 handlar om att släppa taget och välja vad man fokuserar på

sad800Jag har varit down en tid och efter förra fredagens besked att Tim ”Avicii” Bergling, efter Lill-Babs och Jerry Williams, gått bort har jag blivit mer och mer upprörd. När så en av mina andliga vänner förmedlat att hon träffat Avicii och fått veta att han blivit mördad har min förtvivlan vuxit. Vad är det med mänskligheten? Det är så tufft att leva.

Idag blev jag klar över att det är ett besök hos rådet och samtal med dem som jag behöver. Sagt och gjort. Dags för rådsmöte 9. Efter att först stämt möte med mina kraftdjur, ”min” barnängel Sambinita samt min allrakäraste syster YlvaLi klev jag upp på Alhena och vi reste till Plejaderna. Så fort vi landat hoppade jag av och sprang uppför tempeltrappan och in i templet. Där satt alla rådsmedlemmar i var sin stol och väntade på mig, leende och vinkande.

– Välkommen Lena, vi har väntat på dig, säger Toren. Varsågod och sitt.

Jag sätter mig snabbt och säger hej till dem alla.

– Du är ganska låg i din energi, vill du berätta varför?

– Det är Lill-Babs, Jerry Williams, Avicii, tvångsvaccinering, Trump, Nord- och Sydkorea….forsar det ur mig innan jag blir avbruten.

iceberg-800– Okej, okej, vi förstår, säger Toren och håller upp en hand. Men vi vet att det är två, kanske tre av dessa som verkligen berört dig. De andra är bara toppen av isberget, eller hur?

– Ja, säger jag och suckar. Det stämmer nog.

– Ska vi börja med Avicii?

– Ok. Jag förstår inte varför jag har blivit så berörd men kanske är det för att så många stora sångare och musiker lämnat sin fysiska kropp. I förtid om jag får säga vad jag tycker. De skulle ha haft mycket mer att dela med sig om de hade fått.

– Du har så rätt. Så vad är det du undrar över när det gäller Avicii?

– Tog han självmord som de säger att de anhöriga sagt till media eller blev han mördad?

– Ja, tekniskt sett tog han självmord, säger Mirosi impulsivt.

– Tekniskt sett? Vad betyder det?

– Det betyder att han gjorde det helt själv.

– Men jag kände dagen efter beskedet att…?

– Ja, vad kände du? Ayene frågar mjukt.

surprised-w800– När jag försökte känna in på honom innan det hände kände jag en stor förvåning och sedan gick allt mycket fort. Något mer fick jag inte till mig.

– Vad tror du det betyder?

– Jag tror att han inte hade tänkt lämna sin kropp när det hände, alltså han hade inte planerat det hela.

– Du har så rätt. Han gjorde det själv men blev tvingad, förklarar Bullmar försiktigt.

– Tvingad? Då blev han ju mördad, utbrister jag.

– Det kan man också säga.

– Men vem….?

– Det finns de som inte vill att det ska komma fram vad de gör. När kända artister blir insatta i vad som sker bakom kulisserna väljer en del att blunda medan en del väljer att föra fram det i ljuset och de som för fram missförhållandena i ljuset lever farligt. En del artister som ”begår självmord” har blivit mördade eller, som i Aviciis fall, tvingade genom hot att göra det själva.

– Men de måste ställas till svars! Så här kan vi inte ha det! Jag är riktigt upprörd.

release-right800Nu tonar en manlig gestalt fram framför mig. Det är Avicii. Han lutar sig fram och lägger en hand på min axel. Han ser mig rakt i ögonen och säger:

– Lena, jag förstår så väl varför du gör det här och det värmer min själ. Men tro mig, det är bäst så här.  Så tonar han bort igen.

– Du fick svar direkt från källan. Kan det bli bättre än så här, frågar Toren leende.

– Men ska vi inte…

angel-2046708-800– Lena, du förstår nu vidden av att vara en jordängel, som berörs av så mycket, en som vill göra skillnad. Det är en mycket omtumlande tid nu och etablissemanget slåss med näbbar och klor för att försöka behålla makten och bromsa mänsklighetens utvecklande. Men de kommer inte att lyckas. På Jorden går ni in i en mer och mer avslöjande tid och den är otroligt omtumlande. Se bara på vad som har hänt sedan #metoo startade och det kommer att hända mer. Det går inte att gömma saker nu när ljuset letar sig in i varje vrå av er värld. Ni får stora möjligheter att se över vad ni vill ha kvar och vad ni vill städa bort.

– Jamen, ska vi inte..Min röst tonar sakta bort.

– När vi är i okroppsligt tillstånd finns ingen tid. Det innebär att man kan vara på flera ställen ”samtidigt” och engagera sig i många saker. När du är inkarnerad i en fysisk kropp och begränsad av tidsbegreppet kan du inte vara på två ställen samtidigt. En del är ämnade för att stå på barrikaderna men det är inte du. Du vet vad som är din livsväg, din självpåtagna uppgift, i den här inkarnationen och du gör den mycket bra, säger Unis.

– Du är så varm och omtänksam själ som vill andra så väl. Därför har du så lätt att bli upprörd över orättvisor. Minns du när du var barn och såg de svältande barnen i Afrika på tv? Du skämdes för att de svalt. Du tog på dig hela mänsklighetens ansvar och du gör det nu också. Men då får du svårt att göra det du ska göra, för ditt fokus störs. Det är precis det som oseriösa makthavare vill. De kontrollerar det mesta av medierna och där finns en hel del av det ni kallar fake news. Ni störs i era uppgifter och ni hämmas i er utveckling, säger Kinola kärleksfullt.

– Låt de som är ämnade att slåss göra det. Gör det du ska göra, så gör du det bästa du kan och det du kan bäst. Toren klargör med ett bestämt men vänligt tonfall hur det ligger till.

– Kan ni göra något, undrar jag.

tree-800– Vårt råd har inget med det här att göra men vi vet att det finns andra grupper och råd som jobbar med det här och de har kallat in extra resurser för att skynda på händelseförloppen. Men var medveten om att det kan verka bli värre innan det kan bli bättre.

– Ok. Jag ska försöka sansa mig. Har ni tips till mig och andra som brottas med det här?

– Gå in i er egen energi, meditera och be änglar och guider om hjälp. Fokusera på det som ni älskar som är nära er själva och låt naturen läka er till kropp och själ. Var medveten om att det är manipulation på högsta nivå som pågår nu. Låt er inte förledas utan stå kvar i er egen energi och er egen sanning. Undvik att lyssna så mycket på nyheter på tv och radio, det kan lätt rubba ert inre lugn. Hjälp gärna andra men det viktiga är att ni behåller er egen energi och sprider ljuset genom att vara den ni är, i den utveckling ni är inne i. Glöm inte bort att ni aldrig är ensamma. Alla har minst en skyddsängel och en eller flera guider och ni kan be dem eller änglarna om hjälp. De vill gärna hjälpa men får inte göra det om ni inte ber om det. Unis lägger tyngt bakom sina ord för att visa hur viktigt det här är.

guidance800– Tack snälla. Nu mår jag mycket bättre. Jag ska också släppa taget om Avicii för han har ingen fördel av att jag håller fast vid honom.

– Så klokt sagt, Lena. Angående debatten om tvångsvaccinering har du redan själv kommit fram till svaret.

– Ja, jag blev riktigt förvånad över kommentarerna till mitt inlägg på facebook om varför vi själva bör få välja vilka gifter vi stoppar in i vår kropp. Det fick mig direkt att inse att de flesta som är de största förespråkarna för något har verkligen ingen kunskap om saken. Jag minns när jag bestämde mig för att lära mig astrologi, det var för att argumentera emot, för jag trodde verkligen inte det fanns något att hämta där. Astrologi var ju bara vidskepelse. Trodde jag. Men överbevisad blev jag när jag satte mig in i ämnet. Så är det med det mesta. På ett sätt kan jag förstå de som är för tvångsvaccination, de har förmodligen någon i sin närhet som skadats av sjukdomar. Men om de skulle titta på statistik över vilka sjukdomar som fanns innan vaccinationerna kom och de sjukdomar som finns efter det började vaccineras, då skulle de förmodligen ändra åsikt. Eller åtminstone låta alla bestämma själva. Jag tycker inte om att säga att jag är emot något för det ger bara energi till det som man är emot, det blir ju exponerat, utan jag vill säga att jag är för något. Därför säger jag att jag är för valfrihet inom vaccinationer.

– Som vanligt är du bra med ord, Lena. Då har vi Trump, Nord- och Sydkorea kvar. Vad har du att säga om dem? Toren avslutar samtalet om vaccination och för oss i på nästa område.

– Trump retar verkligen upp alla vilket ledaren för Nordkorea också kan.

– Ja, de kan verkligen reta upp. Vi ser Trump som en stor man som tagit på sig att verkligen sätta fingret på det mesta för att ni ska bli tvungna att se över hur ni vill ha det i de frågorna. Även om USA verkar stanna upp eller backa i sin utveckling så är det här nödvändigt. Se bara vilken genomslagskraft alla han gör och säger har över hela världen. Det skulle det inte bli om Trump hade blivit president i ett land som ni sällan hör talas om eller som har så mycket att säga till om i världen.

kid-800– Ja så kan man ju också se det. Då ska jag försöka bli mindre upprörd över vad Trump gör och säger. Bara notera, det får räcka. Nordkoreas ledare har dock betett sig som om han suttit i sandlådan och bråkat, tycker jag. Men nu kanske han lugnar sig när han har fått bevisa att han kan tillverka kärnvapen. Det som jag tycker är värst är att han lever i ett sådant otroligt överflöd medan de flesta i landet svälter.

– Ja, det är verkligen inte bra. Men Lena du får tänka på att det är bara en tidsfråga innan alla diktaturer faller och det är lite till som ska fram i ljuset innan dess. Ha tålamod och ta hand om dig själv och din egen energi. Allt blir som det ska, lovar Melen.

– Jag ska försöka. Tack så mycket, ni har hjälpt mig väldigt mycket idag. Nu kan jag ta itu med dagen på ett mycket bättre sätt.

– Tack för ditt besök. Du är välkommen åter. Men nu är det dags för dig att åka till den tjugoandra dimensionen och få energipåfyllnad. På återseende.

CosmicColours800Rådsmedlemmarna ler, nickar och vinkar när jag stiger upp ur min stol och går ut till Alhena. Vi åker via femtonde dimensionen, som om Alhena behöver ta sats där. När vi kommer till tjugoandra kliver jag av. Som tidigare gånger när jag varit här är det helt svart, enda skillnaden är att när jag tar ett steg glimmar det till som från en diamant innan det blir svart igen. Jag går omkring ett tag för att få se diamantglimret medan jag fylls på med hög energi. Glädjen började återkomma medan jag var hos rådet och nu ökar den ännu mer. Jag fylls med glädje och jag känner den kravlösa kärleken fylla mitt hjärta som har smärtat de senaste dagarna. Hjärtat känns nu lugnt och harmoniskt.

spiral-800Vi åker hem, vi landar hos kraftdjuren, Sambinita och YlvaLi. Efter kramar återgår jag till min fysiska kropp, tydligt medveten om att jag inte lämnar dem. De är med mig. Alltid.


Spread the love