iceland-800L

Rådsmöte 6

Spread the love

Rådsmöte 6 är ett spännande samtal om dimensioner

Jag möter mina kraftdjur, min allrakäraste syster YlvaLi samt min härliga barnängel Sambinita på vår underbara mötesplats. Väl medveten om att jag är på väg på en resa, men inte vart, ber jag dem sätta mig i avslappnad sinnesstämning så att jag kan förbereda mig.

iceland-800LEtt litet dopp i dammen under vattenfallet sköljer bort lägre energier och i en gruppkram får jag lugnande och stärkande energier. Så stiger jag upp på Alhena och vi ger oss iväg medan vi vinkar farväl till varandra.

Sittandes på Alhenas rygg blundar jag, kopplar upp mig till Källan och ber om att få landa där jag är tänkt att jag ska landa. Jag känner hur vi reser, stjärnor rusar förbi och snart tappar jag orienteringen. Jag vet inte om vi reser i cirkel, i spiral eller om vi reser rakt mot målet. Jag börjar fundera över om jag ska möta nästa chakraängel, om jag ska besöka Rådet eller om jag ska besöka ett helt nytt ställe.

drone-800När jag blir medveten om att vi närmar oss målet öppnar jag ögonen. Vi flyger över en mycket frodig planet, det är mycket växtlighet, en hel del sjöar, älvar och jag ser några mindre hav också. Vi närmar oss marken och jag ser mindre och större byar och ett par större städer. En sådan stad närmar vi oss och snart blir jag medveten om en bekant byggnad, templet där Rådet är.

Vi landar nedanför trappan och jag springer upp till Rådet som står överst på trappan och väntar. Vi går leende in tillsammans och sätter oss i våra stolar och jag utbrister:

– Så frodigt det är på den här planeten jämfört med planeten där mormor Evelina bor!

– Ja, det är lite skillnad mellan planeterna. Maias solsystem har flera representanter här som hjälper Taygetes solsystem att sköta miljön. Det är lättare att lära sig sköta om miljön om det inte är så mycket överflöd så hos Maia har de många generationers erfarenhet om miljövård.

– De får gärna komma till Jorden också, säger jag då.

– Det vore nog inte så dumt, men än är det inte läge för ett intergalaktiskt möte.

– Här inom Taygete, och speciellt på den här planeten som heter Millon, har det tidigare skövlats och därmed sjönk medvetenheten hos en majoritet av befolkningen. Vi bestämde oss för att hjälpa till med utvecklingen fast vi gått vidare till högre dimensioner men då vi föddes här i fysisk form kände vi att vi vill gå ner igen. När vi jobbar med att höja frekvensen här inne sprider det sig till resten av planeten.

– Så det är därför ni är här och jag är så glad att få hjälpa till här också. Ni hjälper mig med, säger jag.

– Samarbete är mer givande än enskilda insatser, även om de också är viktiga, men samarbeten får ofta exponentiella effekter. Bra va?

– Underbart, myser jag. Delar glädje är dubbel glädje som man säger.

– Exakt. Men nu ska vi prata om dagens ämne. Rådsmöte 6 handlar om dimensioner.

– Å så spännande, utbrister jag. Det ser jag fram emot.

– Härligt, då kör vi.

Num1– Ska vi börja med dimension 1. Vad står den för medvetandemässigt, Lena?

– Tja, ren och skär överlevnad, tror jag. Mat och trygghet liksom.

– Det är bra, Lena. Det är det livsviktigaste som mat och trygghet. De som är här medvetandemässigt bryr sig i princip bara om att skaffa mat och trygghet till sig själv och kan döda och stjäla för att få det de vill ha.

– Usch så hemskt!

– Ja, det är det men på den nivån har man kanske inte så mycket val en del gånger. Ni har en hel del flyktingar pga krig och förföljelse på Jorden just nu och de måste ibland använda sig av den primitivaste delen i sig själv för att överleva.

Num2Dimension 2 är högre medvetandemässigt och vad händer här, Lena?

– Oj. Jag tror det är ett mer kollektivtänk här, att gruppen är viktig.

– Du har så rätt. Här är gruppen väldigt viktig och det värnas om den egna gruppen men det finns inte så mycket till övers för andra grupper. Det är ofta på den här nivån som regelrätta krig sker, med motiveringen att “vår grupp/vårt land är bättre än ert och har rätt till mer än ni”, typ.

– Då förstår jag mycket mer om vad som har pågått länge på vår planet och pågår fortfarande men det har övergått mer från länder till speciella grupper har jag förstått.

– Precis, utvecklingen har gått fort de sista 20-30 åren på er planet och många börjar förstå att ingen vinner på att kriga, hela planeten påverkas. Men så finns det speciella grupper som inte vill tänkta mer globalt och de tar då till vapen för att hävda sig.

– Mycket tråkigt är det. Den enorma flyktingvågen som är nu är svår att hantera för oss på Jorden. En del länder får ta emot jättemånga flyktingar medan andra diskuterar och diskuterar hur många de vill ta emot. Och medan det diskuteras går länderna som har många flyktingar på knäna och flyktingar dör av svält och andra umbäranden. Jag skäms som jordling, vi har så mycket plats, vi borde kunna samsas.

– Du har ett annat medvetande, Lena, därför ser du det här ur en annan synvinkel.

Dimension 3 då, vad står den för, Lena?

Num3– Längtan efter att förverkliga sig själv, kanske? Men det är tufft för samhället är fortfarande ordnat efter grupptänket, gissar jag?

– Du är inne på rätt spår, Lena. Dimension tre handlar om att vakna och börja utveckla sig personligt och framförallt andligt. I de föregående dimensionerna är det inte så mycket intresse för andlighet annat än för den andliga ledaren för gruppen men den ledaren utnyttjar ofta sin makt.

 

Num4Dimension 4 är nästa steg och här kommer vi in på ett kollektivt tänk igen på ett sätt för nu ska individer som grupp utvecklas men inte mer än de ledare som finns. Här är det lätt att få ett svart/vitt tänk liksom att rädsla, mod och makt existerar mycket tydligt. Den linjära tiden är också väldigt tydlig. Blir du påmind om något när du hör det här, Lena?

– Ja, jag tänker på Annunaki och i viss mån även gruppen auratransformerade.

– Det är helt riktigt Lena. Vi ska inte gå in närmare på någon av dem utan vi fortsätter med dimension 5.

Num5– Då blir jag så lycklig och tänker på Plejaderna, säger jag och ler med hela ansiktet.

– Jag skulle just tro det, Lena. Du är väl bekant med den här dimensionen eftersom du var mycket i den innan du började inkarnera på Jorden och du är i den nu, för det mesta. Vad kännetecknar dimension 5 då?

– Glädje, så underbar och härlig glädje, svarar jag och är mycket tillfreds.

– Ja, här finns glädje och den är utvecklande både som individ men också för att se helhet och hjälpa andra att utvecklas. Den tydliga och markerade uppfattningen om den linjära tiden upphör och den blir mer flexibel. Två individer som lever i dimension 5 kan se lika gamla ut men en kan vara betydligt äldre med jordiska mått mätt. Glädjen kan för en del kännas tillräckligt, man blir nöjd och stannar där men det är inte det som är meningen utan vi ska vidare.

Num6– Nästa steg är dimension 6 och jag tror du är intresserad av den också, Lena?

– Visst är det dimension 6 som handlar om helig geometri, frågar jag.

– Alldeles riktigt. Vi samtalade kring helig geometri i ett tidigare rådsmöte. Siffran 6 ingår i allt, från den minsta atom och fysisk cell till flera saker på högre plan. Siffran 6 handlar om liv. Se bara på bikupans celler, era växters celler och era egna kroppar. Det handlar om sextalet hela tiden. Du som gillar matte har en förkärlek för den här dimensionen.

– Ja det har jag. Nästa dimension handlar om ljud vill jag minnas.

Num7Dimension 7 handlar om ljudfrekvenser och jag vet varför du vet det Lena. Din man är musiker och han spelar gärna med den läkande frekvensen 432 Hz som talar med hjärtat istället för den så hårda och mentalt styrda 440 Hz. Ljud har en otroligt läkande och utvecklande effekt. Er planet borde dra nytta av det istället för att förgifta befolkningen med syntetiska mediciner.

 

 

Num8– Okej, vi går vidare. Dimension 8 har med ljusfrekvenser att göra och här behövs ett samverkande mellan individer för att den efterfrågade ljusfrekvensen ska kunna skapas. Infrarött ljus kallas ibland hos er för värmestrålning eftersom den ger värme och är läkande för fysiska kroppar men era fysiska ögon är känsliga och kan ta skada av den. Går du för att få en behandling med infrarött ljus, vilket är väldigt bra för trötta och värkande fysiska kroppar, var noga med att skydda ögonen.

 

Num9– Nu går vi fort fram för de högre dimensionerna är lite svåra för er på Jorden att förstå än så vi drar bara det viktigaste. Dimension 9 är i princip det högsta man kan komma i det här fysiska universumet. Här finns möjlighet att förbereda sig för att övergå till en mer subtil kropp och även för resor mellan universum.

– Oj, dimension 9, det är långt dit, säger jag.

– Inte nödvändigtvis. Individmässigt kan det gå rätt fort medan för hela er mänsklighet som grupp, ja då kan det ta tid. Du har själv utvecklats snabbt och har initierats i dimension 9 för att kunna förmedla en av de mest högfrekventa healingformerna som finns på Jorden nu. Dessutom träffar du och kanaliserar chakraänglarna i dimension 9.

– Lena, ser du något system i de dimensioner vi gått igenom?

– Ja, jag kunde inte råka bli att märka att alla dimensioner med udda siffror typ 1, 3, 5, 7 och 9 handlar mer om individuell utveckling medan alla dimensioner med jämna siffror typ 2, 4, 6 och 8 handlade mer om gruppens utveckling. Har jag förstått rätt?

– Helt rätt, du är vaken och med i resonemanget, det märker vi. Det finns en sak till vi inte har nämnt och det är att utveckling ofta sker genom lidande och den är som allra mest märkbar i dimension 3. Men nu tror jag att vi har klämt in en hel del information i dig och du behöver renskriva det här för att kunna förmedla det till andra. Gör gärna en figur över dimensionerna, det är du bra på.

– Då säger vi tack för den här gången och avslutar rådsmöte 6. På återseende, Lena.

– Tack ska ni ha, det har varit väldigt intressant. Vi ses.

Rådet följer mig ut på trappen och vinkar när Alhena och jag reser hem igen.

Här är min bild över dimensioner


Spread the love