gizeh-800

Rådsmöte 5

Spread the love

Vid rådsmöte 5 samtalar vi kring helig geometri

swim-wh800Vi leker och busar, katterna, Alhena och jag. Vi springer fram och tillbaka, hit och dit, jagar varandra, sedan dyker jag ner i dammen och simmar, jag crawlar fram och tillbaka tills jag känner att jag är riktigt skönt trött. Då duschar jag under vattenfallet och lägger mig sedan på rygg och flyter. Det gör jag ensam en stund men så kommer mina kraftdjur också. De leker kanonkula verkar det som för de försöker skvittra vatten på mig så mycket som möjligt.

Vi skrattar och busar i vattnet, sedan kryper vi upp och lägger oss på gräset och pustar ut. Efter en stund dyker Elohim upp i mitt blickfång. Han tittar på mig och jag förstår direkt vad han menar, det är hög tid att jag gör ett besök hos rådet igen, det är ett bra tag sedan. När han märker att jag förstår, försvinner han.

Jag sätter mig upp och det gör katterna också. Alhena står startklar och jag går fram till henne och när jag sitter på plats bär det iväg. Resan till Taygete blir kortare och kortare för varje gång känns det som.

cutout-800Vi landar och jag svingar mitt ena ben över ryggen för att vara beredd att hoppa av när Alhena står stilla. Jag springer uppför trappan och noterar att ingen väntar på mig den här gången men dörren står öppen. Som vanligt förändras min klädsel när jag kliver in genom dörren som tyst glider igen bakom mig. Varför känns det som jag kommer försent till en lektion?

De övriga rådsmedlemmarna sitter i sina stolar och blundar. Jag smyger fram till min stol och sätter mig och ser på rådsmedlemmarna en och en. Så öppnar en av medlemmarna ögonen och blinkar med ena ögat och ler innan han blundar igen. Jag känner mig mindre besvärad och väntar stilla. Efter en stund börjar rådsmedlemmarna sträcka på sig, gäspa lite och öppna ögonen.

– Hej, Lena, säger alla i mun på varandra.

– Kul att se dig igen. Vi mediterade lite medan vi väntade.

– Förlåt att jag inte besökt er på ett tag, säger jag.

– Ingen fara, vi är väl medvetna om hur du har haft det den senaste tiden.

– Men nu är du här så vi kan fortsätta.

– Vad ska vi prata om idag, undrar jag.

– Vi har en idé men först ska du få testa en sak. Gå och ställ dig i mitten av den sexkantiga stjärnan som bildas av ljuset genom takfönstret.

rock-florw800Jag kliver upp från stolen och går nedför de få trappstegen till golvet i mitten. Väl nere går jag och ställer mig i mitten av stjärnan och genomgås direkt av en härlig energi som får håren på mina armar att resa sig. Det pirrar skönt i hela kroppen.

– Hur känns det Lena?

– Det pirrar i hela kroppen på ett skönt sätt, jag känner mig glad och lycklig, svarar jag.

– Härligt. Nu kanske du förstår vad vi ska prata om idag?

– Helig geometri kanske? Gissar jag.

– Helt rätt. Stå kvar en stund om du känner för det, vi pratar om helig geometri när du har satt dig på stolen igen.

Den underbara känslan jag får av att stå där jag står är svår att slita sig ifrån, så jag står kvar tills min nyfikenhet blir så stor att jag sliter mig från den härliga energin och går och sätter mig igen.

– Vad vet du om helig geometri, vad gör den?

– Den är energihöjande och återfinns på flera ställen runt om på Jorden i lämningar från gamla tider, det är ungefär det jag vet, svarar jag.

– Bra Lena, du vet mer än de flesta på er planet. Helig geometri är hälsosam och utvecklande och har använts i gamla civilisationer för att läka skador och sjukdomar. Den användes också som hjälpmedel för personlig och andlig utveckling. Pyramider är byggt efter helig geometri och skapar speciella energier i speciella delar av pyramiden.

– Ja, visst var pyramider plats för initieringsriter mer än för att begrava kungar och faraoner?

gizeh-800– De flesta pyramider hade faktiskt just den uppgiften, Lena. En del personer, speciellt på Lemurien, Atlantis och de tidiga egyptierna använde dessutom pyramider för interstellära resor.

– Va coolt, som i Star Trek?

– Nästan, svarar Tomak och ler. Det här är ännu mer avancerat. I Star Trek beemade de varandra mellan skepp och från skepp till planeter och vice versa. I det här fallet var det interstellära resor mellan vissa planeter i olika solsystem, t ex mellan Jorden och den här planeten, eller en planet i Sirius eller Lyrans stjärnbild. Från början var det till Jorden vissa individer reste och lärde upp en del personer som sedan själva kunde resa och besöka lärarnas hemplanet.

– Men vad händer? Är det som i Stargate med den där ringen genom maskhål och där personerna eller sakerna dematerialiseras för att resa genom maskhålet och sedan materialiseras när de kliver ut genom ringen på andra stället?

– Något ditåt fast här handlar det inte om maskhål utan energibanor. Rymden har liknande energibanor som en människa har energibanor. När en individ tänker resa gäller det att befinna sig i lämplig miljö, i t ex en pyramid och på en speciell plats där det är högst energi, och sedan tänka sig sitt mål. Tankens kraft för då den personen dit. Först övergår den fysiska kroppen till energi för att sedan på destinationsplatsen återfå sin fysiska form. Men det här kräver att personen i fråga jobbat så mycket med sin utveckling att den fysiska kroppen kan hålla en hög frekvens utan att skadas.

– Så himla läckert! Det skulle jag gärna vilja uppleva, utbrister jag.

– Det förstår jag, Lena, du som är så intresserad av teknik, historia, geografi och andlighet. Det är en väldigt bra kombination. Det är bra att veta vad som har hänt för att lättare kunna skapa en bra framtid.

– Men, frågar jag, visst användes pyramiden för att heala också?

– Ja, både pyramider och andra byggnader eller platser med hög energi. Healern kunde också använda sig av programmerade kristallstavar, ljud och ljus.

20171211_kristallstavarw600– Kristallstavar, det var väl bergskristall?

– Ja, framförallt bergskristall användes för de är lättast att programmera, men även andra kristaller som rosenkvarts och selenit var bra för healing.

– Det här var väldigt spännande, säger jag. Jag vill gärna veta mer.

– Ja, vi förstår det, men din tid håller på att gå till sitt slut för det här besöket. Du kan forska om helig geometri om du vill, så hittar du mer information. Är det ok?

– Ok då. En fråga innan vi avslutar, som egentligen inte har med det här att göra.

– Ja, Lena, vad undrar du?

– Är det här det enda råd på Plejaderna eller finns det fler? En vän på facebook läste om mitt första besök hos er och hon sa att hon också varit här. Var det här eller…?

– För att svara på din första fråga: ja, det finns en hel del råd på Plejaderna vars uppgift är ungefär densamma men har lite olika vinklingar. För att svara på din andra fråga: nej, hon har inte varit här utan i ett annat råd. Blev det bra svar tycker du?

– Ja, tack. Min känsla var något sådant, tack för att få det bekräftat.

– Jamen då säger vi på återseende, tack för att du kom och hjälpte till att höja och hålla frekvensen på templet.

– Tack ska ni ha, vi ses, säger jag medan jag kliver ner från stolen, vinkar och går ut till Alhena som tar oss tillbaka.


Spread the love