hoppa-in-i-ljusetwebleft

Rådsmöte 4

Spread the love

Så var det dags för rådsmöte 4

Jag leker med mina kraftdjur på vår härliga andliga mötesplats som är som en flygande ö med härliga gräsmattor och ett litet vattenfall med en damm. Vi har riktigt kul, släpper lös alla spänningar medan vi skuttar omkring, rullar runt med varandra och badar i dammen. Så känner jag en bekant närvaro, det är Elohim, den mycket högfrekventa ängeln som ofta hjälper mig i mitt arbete. Han bara står där leende tills han märker att jag har uppmärksammat honom. Då känner jag hur han konverserar med mig (telepatiskt).

AngelLove300– Du har ett uppdrag, inte sant?

– Jo, kanske det, svarar jag.

– Kanske du skulle ta och åka dit då?

– Ja, det är väl dags, suckar jag och kliver upp ur dammen.

Elohim är plötsligt borta men en av mina förra guider från tiden före atn står där, Ming, som är lång och ståtlig, mörk i det korta håret och har en dragning åt det asiatiska utseendet. Jag minns att han visar sig så för han anser att det livet han levde runt 1000-talet i Asien var det mest givande fysiska livet han haft. Vi kramas och jag är jätteglad att få träffa honom, jag får veta att han bara hälsar på och kommer fler gånger men nu har vi båda uppgifter att utföra. Så är han borta och jag kliver upp på Alhena för att åka till rådet på Taygete i Plejaderna.

När jag kommer fram väntar rådet som vanligt på trappan och vi går in. Väl sittandes i våra specialstolar säger Toren:

– Vi vet att du har mycket omkring dig just nu och känner det svårt att ta dig tid att möta oss, men vi är så tacksamma när du kommer.

– Tack, svarar jag och blir samtidigt medveten om att energin i rummet är högre än tidigare.

– Men visst är energin högre, frågar jag.

– Ja, Lena, dina besök har gjort verkan. Vi går aldrig ner lika långt i frekvens nu när du har börjat vara hos oss. Vi både höjer den totala energin men vi har också höjd den lägsta nivån. Allt tack vare dig.

– Så bra. Jag ska se till att ta mig tid att komma lite oftare.

hoppa-in-i-ljusetwebleft– Vi hoppas det, det kan hjälpa liksom dagens ämne. Lycka och glädje.

– Det var ett kul ämne, svarar jag.

– Ja, det är verkligen kul. För alla. Allt som vi gör bör vara roligt. Hur går det för dig, Lena?

– Det går väl så där. Det går bättre och bättre men t ex laga mat eller stå i köket över huvud taget har aldrig varit min favoritsyssla precis.

– Nej, vi vet det. Men du har tillräckliga kunskaper och kreativitet för att kunna göra det till en trevlig stund.

– Nu blir jag nyfiken. Hur då?

– Det finns flera sätt, vi ska ta upp några här. Det ena är att förändra sina känslor till att det är positivt och roligt att göra det som normalt känns tråkigt. Den andra är att tänka på hur roligt det är när du väl är klar, när du t ex lagat mat och du sitter och äter och njuter tillsammans med dem du också lagat mat till. Tänk på din känsla när du äter och tänk på hur du önskar att de andra som också ska äta maten ska känna för den.

– Det var bra tips. Har ni tips på hur jag ska tänka på de andra sakerna som måste göras?

– Byt gärna namn på sakerna. Kalla dem inte ”måsten” som känns som ett krav eller ”behov” då den här också kan innehålla krav och båda skapar en negativ känsla som aktiverar attraktionslagen på ett sätt som drar till sig mer av samma vara. Att gå från negativitet till positivitet är svårt som vi tidigare varit inne på. Börja då med att gå från negativ känsla till en neutral känsla och kalla sakerna för något neutralt. Kanske ”göromål” om det känns tillräckligt neutralt.

– Vilka fina tips. De här ska jag verkligen praktisera. Tack så mycket.

– Nu ska du få återgå till dina planer för idag. Vi ses nästa gång.

– Ja, det gör vi. Tack ska ni ha för idag. Vi ses snart igen.

Jag går ut till Alhena och jag vinkar farväl till rådsmedlemmarna, som står överst på trappan, medan vi lyfter.


Spread the love