vault800

Rådsmöte 2

Spread the love

Dags för Rådsmöte 2

vault800Jag reser med Alhena till Taygete i Plejaderna. Kliver av nedanför trappan och går uppför den. Överst står mitt råd och väntar leende.

Vi går in och som förra gången när jag kliver över tröskeln förvandlas mina kläder till samma sorts kåpa som de övrigas.

Jag trivs verkligen i den här runda byggnaden. Ljus silar in från fönstren runt hela byggnaden och det fantastiskt vackra takfönstret som bildar mönstret på golvet mellan våra stolar. Jag sätter mig och vi börjar samtal.

– Vad är lycka? Hur kan man skapa lycka?

– Lycka har ingenting med det materiella att göra, säger Bulmar, en stilla men ändå kraftfull manlig gestalt. Hans kortklippta mörka hår verkar börja få högre hårfäste vilket får mig att tänka mig honom som en 40-50-årig man med jordiska mått.

– Jakten på materiellt välstånd fyller inga funktioner för att skapa lycka. Lycka handlar enbart om andliga ting och det osynliga som kallas kärlek.

guidance800– Fråga vem som helst på Jorden, när de var som lyckligast. Oftast får du svaret: när de gjorde något för någon annan och som uppskattades. Mirosi, en feminin och impulsiv rådsmedlem tar till orda. Hennes armar rör sig i vida gester medan hennes blonda hår flyger kring hennes huvud.

– En livsväg bör vara att göra det man kan bäst till skillnad från talesättet att man ska göra sitt bästa. Den glädje som fyller dig när du gör och upplever vissa saker visar på vilket sätt du gör dig själv lyckligast och därmed också skapar glädje för andra. Det är på det sättet du gör skillnad. Det spelar ingen roll vad det handlar om, det kan var uppfinnare, busschaufför, dagmamma, bilmekaniker, laga mat, bygga solceller, healer osv. Liksom de gamla armbandsuren ni hade förut, de som behövde dras upp varje dag, bestod av massor av kugghjul och små bitar. Tog man bort den allra minsta lilla delen från en sådan klocka stannade den. Så om du vill att Moder Jord, dina medmänniskor och Universum ska må så bra som möjligt, gör dig själv lycklig.

Jag får jättemycket info och begrundar allt i mitt hjärta. En del känner jag igen, en del är nytt.

– Det finns de som inte vet vad deras livsväg är, vet inte vad de tycker är roligt, säger jag.

– Så spännande. Då blir deras liv en riktig äventyrsresa. De kan vara medvetna om sina känslor i allt de gör. När de känner glädje och lycka, då har de hittat rätt. Den händelsen har med deras livsväg att göra. De kan gradera aktiviteter efter sina känslor i ”tråkigt”, ”går an”, ”funkar”, ”funkar bra”, ”roligt”, ”fantastiskt roligt”. Den sista känslan fyller dig med lycka och dröjer kvar. Länge. Det är precis den känslan vi är ute efter. Låt ”fantastiskt roligt” blir riktlinjen.

– Kan man hjälpa andra hitta sin livsväg?

– Ja, ett sätt att hjälpa andra på traven är som du gör med dina tjänster i astrologi och numerologi. Universum lämnar ledtrådar i namn och födelsedatum.

– Det här området kan vi prata mycket tom men det räcker för den här gången. Vi ses snart igen.

Jag tar farväl och reser hem på Alhena.


Spread the love