HandJorden800

Rådsmöte 1

Spread the love

Rådsmöte 1 är det första riktiga rådsmötet

250px-Pleiades_largeReser med enhörningen Alhena till Taygete i Plejaderna i början av augusti 2017. Vi landar på tempelgården och jag hoppar av. Jag springer upp till rådet som står på överst på trappan och de välkomnar mig i sina dräkter.

Vi går in och i samma stund som jag kliver över tröskeln byts mina kläder till en liknande kåpa som de andra har. Vi sätter oss i våra stolar som står i en ring.

Taket ovanför är en mäktig kupol där solljuset strilar in genom facettslipade glas och bildar ett mönster på golvet. Det ser ut som en Flower of Life men i mitten är det en sexuddig stjärna istället för en blomma.

Jag känner den härliga energin därinne, den är högre än därute. Plejaderna befinner sig och har befunnit sig länge i dimension fem och nu när jag också är det har jag lättare att vara där. Inne i rådrummet är det högre energier.

– Visst är det högre frekvens här än utanför, frågar jag.

– Ja, säger Toren, vi jobbar med att höja energin här inne varje gång vi är här. Vi har kommit upp till åttonde men det åker alltid ner till femman innan vi kommer tillbaka. Nu när vi är fulltaliga kan vårt arbete med att höja frekvensen gå fortare, det blir kraftigare och håller längre.

HandJorden800– Lena, säger Unis, många stjärnsystem är beroende av att det går bra med Jordens uppstigning. När ni gör det underlättas och stöds vår uppstigning. Vi har väntat länge på den här tiden.

– Jag vill så gärna hjälpa till, säger jag.

– Vi vet det kära Lena, säger Melen, och du gör ett fantastiskt jobb. Se bara på de senaste två månaderna jordisk räkning vad du har jobbat. Nu håller du på att finna din rätta plats som inkarnerad ängel på Jorden. Du behövde de här åren med alla erfarenheter du fått för att kunna göra det du kommit för att göra i en fysisk kropp på Jorden.

– Det har sannerligen inte varit lätt för dig men du har kämpat på som den starka och målinriktade själ du är, säger Toren.

– Vi ska nu tillsammans hjälpa dig att minnas och fräscha upp dina kunskaper om hur det ser ut i vårt universum nu, säger Kinola som ger ett feminint intryck och fortsätter:

– Händelseutvecklingen har verkligen accelererat nu hos dig på Jorden. Det ser ut som om det är fullkomligt kaos och länder har börjat bråka, länder som hållit sig rätt lugna tidigare. Men allt följer helt enligt planerna. Det är så mycket som ska upp till ytan för inget kan gömmas längre, lögner avslöjas och många människor vaknar upp ur den ”trans” de varit i och ser hur manipulerade de har varit.

– Behöver jag och min familj vara oroliga? Kan det bli ett nytt krig, ett kärnvapenkrig?

science-fiction-800– Nej, det är omöjligt. Vi håller stenkoll på allt som händer och kommer att ingripa om någon försöker, säger Toren. Vi, det är Alliansen av flera stjärnsystem som tillsammans har sett till att Ashtar Command ständigt patrullerar Jorden. Skeppet bemannas från alla inblandade stjärnsystem och som du vet är den själ som tidigare var inkarnerad på Jorden som din mormor där, Evelina tror jag att ni kommit överens om att kalla henne er emellan. Hennes Plejadiska namn är lite svårt för en som är inkarnerad på Jorden.

– Det känns som om jag har slösat en massa tid på annat. Jag känner att jag har hittat rätt nu men det grämer mig att jag inte gjort det tidigare, säger jag.

– Lena, säger Ayene, en annan feminin rådsmedlem. Du är precis där du ska vara just nu. Som vi sa tidigare, du behövde den här tiden för att minnas och skaffa dig de erfarenheter du fått. Tror du att du skulle vara där du är idag utan de erfarenheter du nu har?

– Neej. Jag drar ut på svaret lite. Men…

masshandw300– Inga men, säger Toren, Då var då, nu är nu. Låt oss gå vidare. Det du gör nu med att behandla och prata med personer som tar kontakt med dig för att du har gått ut med ditt sanna jag kommer att väcka många. De kommer att börja utveckla sitt sanna jag och göra sin insats i sin och Jordens utveckling.

– Precis det jag alltid har längtat efter.

– Härligt Lena. Då kör vi. Ska vi träffas en till två gånger i veckan och samtala? Du skriver ner och lägger ut på nätet. De här texterna ska sedan samlas till böcker. Nu behöver vi få ut information för allas skull.

writing-800– Det gör jag gärna. Jag har längtat så att få kanalisera och skriva böcker.

– Det är därför vi valde dig till det här, säger Unis. Bästa resultatet, oavsett vad det gäller, får man när man gör det som är roligt.

– Hur känns det Lena? Är vi nöjda för idag? Vi får inte forcera något.

Alla rådsmedlemmar och jag konstaterar att det blir bra så här.

Ute på trappan tar vi inte farväl utan säger på återseende.

Alhena står beredd för att ta oss tillbaka.

Vi vinkar och reser tillbaka. Jag har svårt att kalla Jorden hem men jag behöver acceptera att det är mitt fysiska hem, om än inte mitt andliga.


Spread the love