Initiering 8 juni 2017

Spread the love

Jag får min första initiering 8 juni 2017

Idag fyller jag år. Och jag är så grattat på fb. Det fortsätter att dyka upp gamla och nya personer som vill prata om auratransformation och att ta bort den.

Jag har vaknat av att vara tung i huvudet och musklerna krampar i min högra sida. Inte så konstigt kanske, jag putsade fönster för två dagar sedan och igår var jag på Leia företagshotell, med barlast (läs datorryggsäck). Blev gratulerad av Hasse som hade införskaffat Syberia 3, pc-spelet som jag längtat efter.

unicorn1-800Alldeles nyss reste jag med min enhörning Alhena till 9 dimensionen och sa, nu är det dags. De förde mig leende till den genomskinliga tron jag blev ledsagad till för det par dagar sedan när jag delgav ljusvarelserna min intention att på något sätt kunna höja energin hos andra och därigenom kunna ta bort initieringar typ auratransformationer. Den här gången kom ett rejält skyfall av ljus när jag hade satt mig, jag blev nästan däckat. Så hör jag plötsligt en röst i mitt vänstra öra:

– Lena?
– Ja, svarar jag.
– Du är clarvoyant.
– Är jag? Jag vet att jag är klarvetande men…
– Nu får du alla. Du blir klarseende, klarhörande, klarkännande och klaravetande. Du har nu rensat och ökat i frekvens så nu är du mogen för allt som legat latent hos dig och väntat.

fantasy-800Jag hade blundat där jag satt på tronen men nu öppnar jag ögonen. I den enorma ljusvärlden tonar nu plötsligt gränser upp. Ljusvarelserna får anletsdrag och dräkter i olika färger. Jag känner att nu ser jag för första gången Uppstigna Mästare som El Morya, St Germain, Kuan Yin, Sananda (Jesus Kristus) och Ärkeänglar. Några till är där som jag inte vet vem de är.

Jag blir så rörd och börjar gråta, gråta av lycka, att lilla jag fått den här gåvan och stödet. Jag gråter i fysisk form också. Gråten sänker min frekvens något så de slutar inflödet av ljus. Jag ser dem fortfarande, hör dem men initieringen avtar.

galaxy-800– Du får komma tillbaka två gånger till. Det här var den största och kraftigaste delen av din initiering. Du har redan fått till dig namnet på healingen (Stjärnchakrahealing) och det är ett väldigt bra namn för ljuset och kraften du får kommer från Plejaderna, Sirius, lite från Vega och dessutom andra stjärnor som inte säger dig något just nu. Var nu i det nya och gör det du behöver göra men glöm inte bort att det är din födelsedag idag, både i din inkarnation som Lena och dessutom som själ.

Alhena och jag åker tillbaka och jag torkar mina tårar för att kunna skriva.

Tack underbara Ni.


Spread the love