Ärkeängeln Uriel och Solar Plexus

Ärkeängeln Uriel och Solar Plexus

Spread the love

Ärkeängeln Uriel och Solar Plexus

Jag myser med mina kraftdjur och min barnängel Sambinita (som finns hos mig för att hjälpa mig få mer glädje i mitt liv). Då bad jag till Den Högste om att få lära mig mer om chakrana.

AngelLove300Då dyker Elohim (en mycket högfrekvent ängel) upp:
– Ska vi? frågar han

Vi ger oss iväg, jag på min enhörning Alhena och han bredvid. Jag undrade var vi skulle landa. Vi landade i 9:e dimensionen. Jag blev förvånad men Elohim visade med handen att vi skulle gå till trädgården jag varit i tidigare.

mandala-SP800– I en lugn och välkänd miljö är det enklast att förstå. Varje chakra i er fysiska kropp relaterar till en Ärkeängel. Du håller dina händer på Solar Plexus nu medan du mediterar och därför är det bra att börja där. Solar Plexus är normalt gul. Den kan ändra färg sedan ju mer utvecklad den blir men det kommer alltid att vara samma Ärkeängel förknippad med den.


– Solar Plexus’ Ärkeängel är Uriel
– kunskapens och vishetens Ärkeängel.

UrielÄrkeängeln Uriel dyker upp och Elohim drar sig tillbaka.

– Lena, du vet att Solar Plexus handlar om mod, makt och rädsla och hur lär man sig hantera de sakerna bäst? Jo, genom kunskap. Precis som Lucy sa i filmen med samma namn är det okunskap som skapar oro och kaos medan kunskap skapar ordning och acceptans.
Det räcker för den här gången, smält det här, filosofera över det så tar Ärkeängeln Gabriel över nästa gång och berättar om Sacralchakrat.

Jag tar hjärtligt farväl av Ärkeängeln Uriel som också säger att vi ska fortsätta med vår bok längre fram.

Jag tackar Elohim så mycket och åker tillbaka på Alhena.

Kanaliserad Midsommardagen 24 juni 2017


Spread the love