Ärkeängeln Sandalphon och Jordens Stjärna

Ärkeängeln Sandalphon och Jordens Stjärna

Spread the love

Ärkeängeln Sandalphon berättar om chakrat Jordens Stjärna

Känner mig så nyfiken på Jordens Stjärna och Ärkeängeln Sandalphon att jag ber min enhörning Alhena ta mig upp till dimension 9. Vi reser dit och jag beger mig direkt till trädgården.

Jag myser vid fontänen och känner lugnet sprida sig i hela mitt inre. Så dyker Ärkeängeln Sandalphon upp. Jag har inte mött den här Ärkeängeln så mycket så jag tar mig tid att känna in och Ärkeängeln märker det, stannar till, lägger händerna på ryggen och ler väntande.

Archangel SandalfonDet finns mycket feminint över Ärkeängeln Sandalphon men också en hel del maskulint. Jag känner inte att jag kan kalla Ärkeängeln för en hon men inte heller för en han. Då jag inte är så förtjust i ordet hen kommer jag att kalla Ärkeängeln Sandalphon för han/hon. Det är längre men vad ska jag göra? Känslan från han/hon är väldigt varm, intresserad, nyfiken och han/hon ger en mycket mer mänsklig känsla än från övriga Ärkeänglar. Det känns nästan som om jag träffar en annan människa här uppe. Och ändå inte. Ärkeängeln Sandalphon och Ärkeängeln Metatron är de enda Ärkeänglar som varit inkarnerad som människa och det känns. Han/hon ger en skön och lite mindre högtidlig känsla.

– Hej Lena, känns det ok? Har du hunnit känna in mina energier nu?

– Ja, jag tror det. Jag får in mer också när vi pratar, svarar jag.

– Ska vi köra igång med Jordens Stjärna?

– Ja tack

– Ok. Jordens Stjärna är ju som du vet placerad ca 30 cm under fötterna på varje mänsklig kropp med en inkarnerad själ. Jordens Stjärna skapar en yttre kontakt med er Moder Jord och är, som tur är, sällan i olag. Energiflödet till den kan däremot stoppas av flera anledningar vilket du nu har verktyg för att fixa. Genom energiflödet får ni kontakt på flera plan med planeten Jorden och kan känna planetens energier och behov också. Det bästa scenariot är att alla varelser på Jorden, inklusive människorna, alltid utgår ifrån Moder Jords behov också när olika saker planeras som nya bostadsområden, nya vägar osv. Utan samarbete kan livet på Jorden upphöra att existera. Tänk på en asfaltsväg t ex. Den lägger sig som en ogenomtränglig hinna över jordytan. Moder Jord kan inte andas där.

– Oj, det var mycket viktigt om Jordens Stjärna och Moder Jord. Men hur kan vi tänka om Jordens Stjärna? Vad kan jag förmedla om hur man tar hand om sin Jordens Stjärna?

– Jo, genom att stilla sig. Helst ute i naturen. Regelbundet. Härigenom får ni kontakt med både ert undermedvetna och rensar negativa minnen och erfarenheter.

– Tidigare liv också?

– Ja, allt tidigare. Det bästa är att stå barfota direkt på marken, t ex på en gräsmatta eller jord- eller grusväg. Hus med betongplatta och asfalt har i och för sig en indirekt kontakt och kan visserligen användas vintertid men jag rekommenderar direktkontakt så mycket som möjligt.
– Moder Jord ger er så mycket lugn och ro samtidigt som hon kan rensa bort gammalt och förbrukat hos er. Ni kan hjälpa henne genom att se till att hon mår bra så hon kan göra det.

– Jag tror det räcker med samtal kring Jorden Stjärna nu. Fundera, meditera gärna över Jordens Stjärna och mer insikter kan komma till dig.

– Tack Ärkeängeln Sandalphon för din info. Det var mycket inspirerande.

– Varsågod Lena. Ta hand om dig nu. Nästa gång är det Ärkeängeln Raphael som ska samtala med dig om hjärtchakrat.

Vi tar farväl av varandra och säger på återseende. När Ärkeängeln Sandalphon avlägsnat sig sitter jag kvar en stund och njuter. Sedan går jag tillbaka till Alhena och vi åker tillbaka.


Spread the love