Ärkeängeln Raphael och Hjärtchakrat

Ärkeängeln Raphael och Hjärtchakrat

Spread the love

Nu handlar det om Ärkeängeln Raphael och Hjärtchakrat

Alhena och jag reser till 9:e dimensionen och jag går till trädgården. Där inne är det så otroligt vilsamt att jag tar ett djupt andetag och låter alla funderingar glida ur mig vid utandningen. Jag går sakta förbi fontänen och närmar mig några stora stenar, en sten reser sig som en vägg vid sidan av stigen. Jag lägger handen på stenväggen och den är så härligt varm, som om solen har värmt den en hel dag. Det porlar stilla av vatten mellan och över de stora stenarna och jag hittar en skön sten att sätta mig på. Det stilla porlandet gör mig nästan dåsig men ändå pigg.

Archangel Raphael200x286Så känner jag att någon närmar sig. Jag misstänker att det är Ärkeängeln St Raphael för det är Ärkeängeln för hjärtchakrat. Och mycket riktigt, det är Ärkeängeln St Raphael. Han närmar sig med mjuka, ljudlösa steg, leende och med en otrolig kärleksfull utstrålning. Min känsla är att han är klart maskulin i sin utstrålning men ändå väldigt mjuk. Han ger intrycket av en gammal vis man med vitt skägg trots att han är så ungdomlig i sättet. Den fotsida klädnaden är smaragdgrön med ljusbruna kanter och de gröna och guldfärgade broderierna som täcker hela klädnaden glänser och glittrar när han rör sig.

Jag ställer mig upp när han är nästan framme och han kommer och lägger ena armen runt mina axlar.

– Lena, så härligt att se dig.

Jag blir så rörd att jag blir tårögd. Jag känner mig så liten och ändå så omhuldad. Då sluter Raphael mig i sin famn och jag fylls av en otrolig kärleksfull healing.

– Är du ok, säger Raphael efter en stund.

Jag nickar och jag sätter mig på stenen igen.

– Du vill veta mer om hjärtchakrat, har jag förstått.

– Ja, gärna, svarar jag.

– Hjärtchakrat är centrum för kärleken i din fysiska kropp. Att centrera sig i hjärtat och gå in i sig själv är bland det bästa sättet för att komma i kontakt med sin själs kontakt med den universella kärleken. Du har med hjälp av dina astralresor verkligen lärt dig skillnaden mellan att vara i den fysiska världen och vara i den andliga – och för det mesta – kärleksfulla världen. Har du känt skillnad mellan dimensioner?

– Ja, svarar jag. Plejaderna som är i femte dimensionen är så tydlig i sin glädje och jag börjar förstå att här i nian är det kärleken som är dominant.

– Du har förstått alldeles rätt, Lena. Dimensionerna mellan femman och nian innehåller andra känslotillstånd och för varje steg uppåt så innehåller den allt som varit tidigare. Femman har t ex allt med sig från 1-4 och här i nian finns allt som finns i 1-8. Hänger du med?

– Ja. Sinnestillstånden kan lätt jämföras med dimensioner om jag förstått rätt.

– Helt rätt. Den absolut lägsta nivån är rädsla och den absolut högsta nivån är kärlek. Däremellan har du ilska, bitterhet på minus-sidan och tacksamhet, glädje på plus-sidan. Mittemellan finns ett neutralt tillstånd, likgiltighet är nära men på minus-sidan och acceptans är också nära men på plus-sidan.

– Så om man är mycket arg och bitter, tänker jag högt, är det väl lättast att jobba sig upp till ett neutralt tillstånd än att satsa på den högsta kärleken direkt, eller hur? Det är liksom ett så stort kliv.

– Du tänker helt rätt, Lena. Det är bättre att ta små steg än att kasta sig över något och ta sig vatten över huvudet. Det blir så lätt bakslag då. När du har renskrivit det här kan du väl lägga till ditt diagram, det är så talande.

– Tycker du? Ja, jag lägger gärna till det.

– Härligt. Nu har du nog det du behöver för hjärtchakrat. Nästa gång blir det Ärkeängeln Jophiel för Glädjepunkten.

– Ja, det ska bli spännande. Tack så mycket kära Raphael för den här gången.

– Sköt om dig nu, Lena. Vi ses.

– Ja, det gör vi. Vi ses.

Ärkeängeln St Raphael vänder sig om och rör sig ljudlöst ut ur trädgården. Jag följer honom med blicken och är så tacksam över att få han kontakt med honom. Jag har så mycket hjälp av honom när jag har kunder, t ex med Stjärnchakrahealingen, men också när jag jobbar med mig själv.

Jag går till Alhena som väntar på mig och vi åker tillbaka.

Här är mitt diagram över känslor. Svart text är på den negativa sidan och vit text på den positiva.

känslodiagram


Spread the love