Ärkeängeln Nathaniel och Kronchakrat

Ärkeängeln Nathaniel och Kronchakrat

Spread the love

Ärkeäängeln Nathaniel och Kronchakrat

Jag umgås en stund med mina kraftdjur, min barnängel Sambinita och min allrakäraste syster från Plejaderna, YlvaLi. Så känner jag att det är dags att bekanta mig med Ärkeängeln för Kronchakrat. Jag har känt av honom ett par dagar och nu känner jag att det är dags att möta honom.

unicorn-w800Jag kliver upp på min enhörning Alhena och vi åker upp till nionde dimensionen där jag kliver av och går fundersamt till trädgården. Väl därinne blir jag lite förvirrad för jag vet inte riktigt vart jag ska gå. En höjd dyker upp i mitt sinne men jag vet inte var den är. Det är en grön höjd så det är inte den höga bergstoppen jag mötte Ärkeängeln Indriel på. Nej det här är en annan höjd. Jag går bakom stenbumlingarna jag satt på en gång och där upptäcker jag en stig som går genom en skog. Träden liknar tallar och det är mörkare nere vid marken.

Jag går stigen fram och efter en stund glesnar träden och en stor glänta med en grön höjd i mitten visar sig. Jag känner direkt att det här är platsen och går med bestämda steg upp på höjden. Väl där sveper jag med runt med blicken och åt alla håll ser jag trädtoppar så långt ögat når. Jag är strax över trädtopparna och det ser ut som att det är skog överallt.

Så plötsligt känner jag en kraftfull närvaro och jag försöker upptäcka vem det är och varifrån den kommer men jag ser ingen, hur jag än vänder och vrider på mig.

– Hej Lena, säger så en barytonröst precis bakom mig och jag snurrar runt.

angel-645591-800Framför mig står en lång och ståtlig Ärkeängel med tydliga manliga energier och han har chokladbrunt tjockt hår som räcker till axlarna. Hans hud är gyllene och hans klädsel är gulorange. Han är vacker och ståtlig.

– Hej, säger jag och spärrar upp ögonen.

– Jag skrämde dig väl inte?

– Nej, jag blev bara lite överrumplad, svarar jag.

– Ja, när jag bestämmer mig för något går det fort, svarar han och jag känner hans humoristiska underton. Vet du vem jag är?

– Jag tror du är Ärkeängeln Nathaniel och det är väl du som jag har känt energin från de senaste dagarna?

– Helt riktigt. Jag tänkte att jag skulle vänja dig lite med min energi innan vi träffades för jag har fått intrycket att jag kan vara ganska överväldigande för människor på er planet.

– Ja, du är verkligen en överväldigande Ärkeängel, om jag får säga det, svarar jag.

– Men du är inte rädd för mig, hoppas jag?

– Nej, men jag känner väldigt stor respekt för dig, mer än jag har för de andra Ärkeänglarna jag mött.

– Det är väl på både gott och ont, förmodar jag. Men nu ska du få hjälpa till att låta andra få bekanta sig med mig och min energi.

– Det gör jag med glädje, säger jag förväntansfull.

– Härligt. Vad vet du om mig, Lena?

– Inte mycket faktiskt. I princip bara det jag känt de senaste dagarna och det jag känner nu. Jag känner att du är en mycket kraftfull Ärkeängel och jag får till mig ordet och elementet ”eld”, kan det stämma?

angel-firewingsw800– Ja, jag är kraftfull och är ”eldig”. Mitt namn betyder ”Guds gåva” eller Eldängeln så det är inte konstigt att du förknippar mig med eld.

– Ok. Du är Ärkeängeln för Kronchakrat eller hur? Har du alltid varit det?

– Ja, jag är Ärkeängeln för Kronchakrat nu men jag har inte alltid varit det. Kan du gissa vem som var det förut, Lena?

– Ärkeängeln Michael kanske?

– Helt riktigt. Michael var ärkeängel för kronchakrat förut fram till Atlantis fall då mänskligheten föll i den andliga utvecklingen. Då Michael var bekant hos större delen av mänskligheten var det hans förslag att han skulle vara ärkeängel för halschakrat istället så att han skulle kunna fortsätta vara nära människorna. Jag övertog då rollen som Ärkeängel för Kronchakrat och lät de som utvecklade sig andligen komma i kontakt med mig.

– Det verkar troligt, svarar jag, för Michael har varit närvarande i många texter sedan länge men ditt namn har jag inte stött på förrän något år tillbaka men jag hade liksom ingen koll alls på vem du kunde vara och vad du representerade.

– Antalet som kommer i kontakt med mig har ökat snabbt, speciellt sedan millennieskiftet men det är ännu inte många som vet vem jag är ändå. Det är väldigt bra att du berättar om mig och kronchakrat, det behövs nu när så många vaknar upp till andligt medvetande.

– Ja, jag brinner för att hjälpa andra hitta sin egen andlighet och det är viktigt, eller hur?

– Det är mycket viktigt att hitta sin egen andlighet. Om någon som står för en viss metod för andlig utveckling säger att deras metod inte går att kombinera med andra metoder, då ska man se upp med dem. Även om deras metod kan vara bra innebär begränsning och regler för användandet att metoden får en begränsande effekt. Precis som ditt utbud i ditt företag går att kombinera med varandra samtidigt som dina tjänster går att kombinera med andra metoder, så ska det vara. Det är enda sättet att hitta sin egen andlighet och sitt eget sätt att utvecklas. Ni är på olika utvecklingsnivåer och lär er på olika sätt, även om ni som ras utvecklas åt samma håll, då krävs det olika sätt att jobba med sin andlighet.

– Metoder med begränsningar och regler, det kan även vara religioner, eller hur Nathaniel?

– Ja, helt riktigt, Lena. Religioner eller andra metoder typ yoga, qigong, meditation osv. Religioner är någon annan som satt upp riktlinjer hur utövare ska leva och jobba med sin andlighet. Andlighet är fri och ska formas efter individens behov.

– Ok, det här var riktigt intressant men vi behöver prata om Kronchakrat också.

– Ja, det stämmer. Vad är Kronchakrat för dig Lena?

10chakran-w800– Kronchakrat för mig är porten mellan den fysiska kroppen och de andliga kropparna i auran och högre jaget eller Själens Stjärna som jag kallar den när jag jobbar med Stjärnchakrahealingen. Kronchakrat symboliserar övergången till icke-fysisk energi och den kan vara svår att hitta en exakt gräns för.

– Bra Lena, det är var Kronchakrat är men kan du beskriva skillnaden mellan Kronchakrat och Tredje Ögat?

– Oj, det var svårt för båda har med andlighet att göra. Tredje Ögat har väl mer med förnimmelser och andliga egenskaper att göra medan Kronchakrat har med den ”verkliga” kontakten med den andliga världen, andra dimensioner och astralresor.

colorful-w800– Tänk vad du har utvecklats den senaste tiden. Fort har det gått, det gillar jag, säger Nathaniel och ler stort. Tredje Ögat har, som du säger, med de här olika klärvoajanta förmågorna att göra av vilka de vanligast namngivna är klarseende, klarkännande, klarvetande, som du är tydligast Lena, och klarhörande. Tredje Ögat omvandlar intrycken med hjälp av de fysiska sinnena så att den fysiska kroppens medvetande lättast ska kunna tolka intrycken. Kronchakrat däremot är på gränsen mellan det fysiska och de icke-fyskiska energierna och gränsen är, som du nämnde, svår att se tydligt. De olika energierna överlappar varandra och gränsen blir därför ”suddig”. Det är med Kronchakrat som ni har kontakt med era subtila kroppar i auran och ert högre jag. Själens Stjärna är ett väldigt fint namn på det chakra som är kontakten mellan alla era egna energier och alla andra energier. Själens Stjärna har också god kontakt med Akashakrönikan. Du minns dina besök där, Lena?

– Oja, de var häftiga. Det skulle vara trevligt att resa dit igen.

– Som vanligt är du välkommen dit när du vill och Ärkeängeln Metatron hjälper dig alltid tillrätta när du besöker dina egna arkiv.

– Härligt. Men vad tycker du att vi ska säga om Kronchakrat, hur vi utvecklar och sköter om chakrat?

– Kronchakrat mår bäst av och utvecklas genom att användas. Chakrat behöver renas och rensas regelbundet för att bara de energier som är bra för dig har möjlighet att påverka dig. Det görs lättast genom att tänka sig en ljusdusch. Ärkeängeln Raphael är också gärna till hjälp att rena chakrat, alla chakran för den delen. Att utveckla Kronchakrat görs lättast genom att regelbundet meditera och be. Vi änglar hjälper gärna till.

– Så vi kan be dig om hjälp med Kronchakrat, Nathaniel?

angel-firew800– Ja, ni är så välkomna. Tänk bara på att med min inblandning blir allt mycket starkare och kraftigare. Jag vill gärna ha kontakt med dem som är klart motiverade och vill engagera sig i sin andliga utveckling. De som är försiktiga och kanske lite misstänksamma mot att ta kontakt med mig, Ärkeänglar eller andra icke-fysiska entiteter för den delen, gör klokt i att gå med i meditationsgrupper eller liknande för att ha stöd på vägen. Åtminstone i början.

– Det låter klokt. Det är inte bra att gå för fort fram, det kan bli stora problem. Jag vet att det finns de som flippat ut för att de fått för mycket kontakt på en gång. En del får diagnoser som schizofreni eller liknande och får starka mediciner för att kontakten ska minskas.

– Ja, det är verkligen sorgligt. Då bromsas utvecklingen eller till och med hindras i den inkarnationen.

– Tack Ärkeängeln Nathaniel för att jag fått träffa dig, bekanta mig med dig och samtala kring Kronchakrat. Det var intressant.

– Tack själv Lena som vill dela med dig till dina medmänniskor. Nu tar jag farväl så länge. Vi ses snart igen.

– Ja, det hoppas jag. Farväl så länge.

angel-firehandw800Ärkeängeln Nathaniel lägger en hand på sidan av mitt huvud och jag känner den starka värmen och kärleken från honom. Så är han borta. Han är verkligen snabb.

Jag står kvar en liten stund och strosar sedan tillbaka till Alhena. Frånvarande vinkar jag hälsningar till de som hälsar på mig på vägen. Väl åter hos mina kraftdjur, Sambinita och YlvaLi kramar jag om dem och går sedan för att skriva ner mitt möte med den kraftfulla, eldiga och enormt kärleksfulla Ärkeängeln Nathaniel.


Spread the love