Ärkeängeln Metatron och Rotchakrat

Ärkeängeln Metatron och Rotchakrat

Spread the love

Ärkeängeln Metatron och Rotchakrat

Reser med enhörningen Alhena till 9:e dimensionen och går till trädgården. Här är en så rofylld plats att jag skulle vilja stanna länge. Jag sitter vid fontänen och blundar. Lyssnar på vattnets porlande och känner den perfekta värmen som finns här, varken för kallt eller för varmt. Undrar hur de ställer in termostaten på ett sådant här ställe?

Archangel MetatronEfter en stund märker jag att det närmar sig en välbekant energi och jag öppnar sakta ögonen. Precis som jag anade, Ärkeängeln Metatron kommer till mig. Vi ska prata om rotchakrat idag.

– Hej, säger jag.

– Hej Lena. Kul att se dig igen. Vad du har jobbat på med de verktyg du fick. Vi är stolta över dig.

– Tack, säger jag lite generat.

– Idag ska vi prata om rotchakrat. Det chakra som har att göra med de livsnödvändiga behoven ni har i en fysisk kropp. Det handlar om mat, trygghet, värme, sömn osv. Hur tror du att man hanterar det här chakrat på bästa sätt?

– Bara ta itu med dem utan att lägga energi på dem? undrar jag försiktigt.

– Ja. Och nej. Er fysiska kropp är så beroende av hur ni mår, fysisk och känslomässigt. Är det jättetråkigt att äta får kroppen en negativ signal, om ni får kämpa för trygghet blir det också en negativ signal liksom om ni inte låter kroppen sova tillräckligt. Alla negativa känslor ger negativa signaler som förkortar kroppens livslängd. Men som tur är så ger alla positiva känslor en förlängning av livslängden. Er fysiska kropp, om den inte påverkades negativt på något sätt, har möjlighet att fungera i flera hundra år.

– Bästa sättet att hantera chakrat är faktiskt att göra det som hör till chakrat så positivt som möjligt, fortsätter Metatron. Tycker ni att något av områdena är tråkiga, jobba då för att förändra känslan för dem till ”acceptabel” eller ”fungerar”. En neutral känsla är bättre än en negativ, eller hur?

– Hantera därför rotchakrat som något nödvändigt men inte nödvändigt ont. Och skapa en neutral eller allra bäst en positiv känsla för chakrats områden, speciellt när ni utför de handlingar som måste till för att få dem till stånd. Känns det som du fått mer kläm på rotchakrat nu, Lena?

– Ja, jag tror det, svarar jag.

– Bra. Då slutar vi där. Nästa gång handlar det om Jordens Stjärna och du har redan anat vem som står för den. Precis, Ärkeängeln Sandalphon. Sköt om dig nu Lena så ses vi.

– Tack Ärkeängeln Metatron. Jag ler och höjer handen till avsked när Ärkeängeln Metatron nickande tar några steg bakåt för att sedan vända sig om och avlägsna sig.

Jag sitter kvar i lugnet och stillheten innan Alhena och jag reser tillbaka.


Spread the love