Ärkeängeln Jophiel och Glädjepunkten

Ärkeängeln Jophiel och Glädjepunkten

Spread the love

Ärkeängeln Jophiel och Glädjepunkten

Åkte med Alhena upp till 9:e dimensionen. Sambinita, min lilla glädjeängel, var väldigt glad och sprallig när jag åkte iväg. Hon älskar Ärkeängeln Jophiel som jag skulle träffa.

Jag gick till trädgården och den här gången hamnade jag i en varm, skön och ljus glänta kanske 20 fotsteg rakt igenom. Jag gick på en härligt mjuk och grön gräsmatta, jag hörde fågelsång och såg fjärilar som flög omkring. Mitt i gläntan var en stor sten som var helt perfekt att sitta på, den var varm och slät och i perfekt sitthöjd. Precis när jag satte mig flög en stor fjäril fram till mig och satte sig på min vänstra hand. Den var otroligt vacker, glänsande blå och grön. När vingarna var uppfällda var de ca 10 cm i diameter men när fjärilen öppnade dem, ja då var det mer än 15 cm tvärs över.

Archangel-Jofiel3aJag satt och beundrade den vackra fjärilen och tappade tid och rum. Plötsligt är jag inte ensam i gläntan och när jag tittar upp kommer Ärkeängeln Jophiel gående mot mig. Hon är en strålande vacker ängel med skimrande klädsel och håret är långt och lockigt. Genast fylls jag av en enastående glädje för hon sprider en enorm glädje omkring sig. Hela hennes väsen ger känslan av att hon ska utbrista i ett sprudlande och kvittrande skratt när som helst.

Fjärilen sitter kvar tills Ärkeängeln Jophiel har kommit fram till mig och börjar prata, först då lyfter den och fladdrar omkring oss en stund innan den ger sig iväg till de andra fjärilarna.

– Hej Lena, så ses vi äntligen.

– Ja, det känns jättehärligt, svarar jag.

– Du har önskat veta mer om Glädjepunkten eller hur?

– Ja, det stämmer.

– Glädjepunkten har alltid funnits som ett chakra hos människorna på Jorden men efter Atlantis fall stängdes den ner. Sedan Jorden började på allvar att höja sin frekvens var det dags för Glädjepunkten att aktiveras. Din Glädjepunkt är helt öppen och aktiverad men tyvärr låter du den inte komma till sin rätt särskilt ofta. Du behöver mer glädje i ditt liv, Lena. Du kan kalla på mig om du vill ha hjälp, Sambinita är också duktigt på att hjälpa dig. Om du låter oss, vill säga.

– Ja, jag vet att jag behöver låta mer glädje komma in i mitt liv. Jag får jobba på det. Det är så spännande med Glädjepunkten. Har alla sina Glädjepunkter aktiverade?

– Nej, inte alla. De är alla förberedda för att aktiveras men ibland behövs hjälp. Du är en av de ljusarbetare som kan hjälpa andra att aktivera sin Glädjepunkt. Du ger Stjärnchakrahealing och den aktiverar Glädjepunkten.

– Det är så skönt att jag kan hjälpa andra. Jag har märkt på dem jag behandlat att även om den hos en del var öppen var den inte särskilt aktiv.

– Exakt. Hur är det då med glädje, hur fungerar den?

– Den är väldigt bra och hälsosam, tror jag.

– Det stämmer. Den är livgivande. Kärlek och glädje har faktiskt många likheter: de blir större när man delar den och när man hjälper andra att uppleva glädje, utan att dränera sig själv förstås, ger det glädje tillbaka. Skratt är otroligt läkande och roliga filmer är jättebra för dem som är sjuka att titta på.

– Det är skillnad mellan att skratta med och skratt åt, eller hur?

– Det är stor skillnad. Skratt är smittande så länge glädjen är kärleksfull, är den inte det så dräneras den som skrattas åt på energi. Den eller de som skrattar får den här energin men den är ”stulen” och därför får den en negativ effekt.

– Okej, jag förstår. Väldigt bra beskrivning av skillnaden.

– Tack ska du ha, Lena. Visst vet du också att glädje, kärlek och attraktionslagen hör ihop? De liksom går in i varandra. När du är kärleksfull eller glad drar du till dig andra personer eller de situationer som gör dig kärleksfull och glad. Härligt va?

– Underbart. Men hur gör man då enklast för att få in mer glädje och kärlek i sitt liv?

– Om du inte vet vad som gör dig glad eller kärleksfull behöver du vara uppmärksam på allt du gör och allt du säger. När du gör, säger eller upplever något som gör dig glad pirrar eller bubblar det i dig. Du vill känna så ännu mer och då har du hittat det som gör dig glad. Ju mer du känner dig glad desto mer får du känna dig glad. Det är attraktionslagen. Ju mer du är glad desto mindre påverkar det negativa dig.

– Tack snälla Jophiel för dina ord. Nu förstår jag så mycket mer om glädje och Glädjepunkten.

– Jättebra, då tror jag vi stannar där. Jag får tacka dig för att vi fick mötas i den här härliga gläntan, den gör oss väldigt glad, visst gör den?

– Ja, verkligen. Jag är verkligen tillfreds här.

– Härlig. Då får du ha det bra och kom ihåg att kalla på mig om du behöver mer glädje. Meddela alla andra det också som får ta del av det här.

– Tack så mycket. Jag ska meddela andra att kalla på dig om de behöver. Vi ses säkert snart igen.

Ärkeängeln Jophiel kramar om mig och vänder sig sedan om och går. Strax innan hon når träden ropar jag:

– Ärkeängeln Jophiel, vem får jag möta när det är dags för Halschakrat?

– Det får bli en överraskning, ropar hon över axeln innan hon försvinner in bland träden.

Jag sitter kvar på stenen i den härliga gläntan ett tag efter att Ärkeängeln Jophiel gått sin väg. När jag reser mig upp kommer ett stort moln av fjärilar mot mig. Jag står väldigt stilla för att inte skrämma dem och de flyger fram till mig och bildar cirklar runt min kropp. De grupperar sig i färger och jag förvånas över att det är de stora sju chakranas färger men den är omvänd. Fjärilarna flyger omkring mig tills jag förstår vad som händer, då först flyger de iväg.

Så läckert.

De röda fjärilarna flög runt mitt kronchakra för att jorda och förankra min andlighet och min kontakt uppåt.
De fjärilar som var orange flög runt mitt tredje öga för att införliva min andlighet med de fysiska drifterna.
Gula fjärilar flög runt min hals och nacke för att ge mig mod att säga och skriva det som behövs.
De gröna fjärilarna flög i cirkel runt mitt hjärtchakra för att förstärka min kärlek, speciellt till mig själv. Om min kärlek till mig själv blir för liten känner jag mig otillräcklig för att jag inte kan ge den kärlek jag vill ge till andra.
De blå fjärilarna flög runt solar plexus för att låta mitt mod ge mig styrka att fysiskt gå framåt.
De indigo/lila fjärilarna flög runt mitt sacralchakra för att jag skulle inse att jag behöver se mina behov av sex och pengar ur ett mer andligt perspektiv.
De lila/vita fjärilarna flög runt mitt rotchakra för att hjälpa mig att höja mina fysiska nödvändiga behov till en högre frekvens.

Vilken upplevelse. Den gav mig djupa insikter om mig själv och min utveckling. Som i en dröm går jag sakta tillbaka till Alhena och reser tillbaka med henne.


Spread the love