Ärkeängeln Gabriel och Sacralchakrat

Ärkeängeln Gabriel och Sacralchakrat

Spread the love

Ärkeängeln Gabriel och Sacralchakrat

Enhörningen Alhena och jag åker upp till 9:e dimensionen. Väl framme går jag till den vackra trädgården och myser. Efter en stund känner jag en närvaro och mycket riktigt är det Ärkeängeln Gabriel.

Archangel GabrielÄrkeängeln Gabriel känns feminin även om det också finns maskulina drag. Jag kallar Ärkeängeln för hon för hon känns så mjuk och följsam.

– Hej Lena. Välkommen hit. Idag ska vi prata om Sacralchakrat.

– Hej Gabriel. Det är det andra chakrat nerifrån och det brukar vara orange, eller hur?

– Ja, det stämmer. Det är den fysiska kroppens chakra för drifter och behov som utöver livets nödtorft finns hos varje människa. Det är sex, pengar, aktiviteter som man trivs med. Hur hanterar man chakrats områden bäst? Vet du det Lena?

– Nej, jag har ingen aning.

– Jo, genom att inse att behoven inte är livsnödvändiga. Många låter pengar, sex eller andra aktiviteter bli till ett beroende. När du inser att du är tillräcklig som du är behöver du inte det här chakrats områden för att vara glad. Du släpper fixeringen när du kan vara tillfreds med den du är, inte med vad du gör. Träna på att bara vara, bli den du är. Det var vad jag tänkte förmedla om det här chakrat. Låt det här landa och mogna i dig så är det dags för Rotchakrat nästa gång och det är din vän Ärkeängeln Metatron.

Vi tar hjärtligt farväl av varandra och säger på återseende.

Jag tackar så hjärtligt och går till Alhena för att åka ner igen. Det är dags för lunch innan det är dags för en Stjärnchakrahealing på distans.


Spread the love